Tisdag 19 februari

Blöh, redan morgon. Jag drömde massa sjukt inatt! Att jag var bortrest med några vänner, och att vi träffade min släkt där. Kommer ihåg att vi råkade ta död på en hund som var någons, eller vi trodde den var död. Men den började leva sen igen, och jag kommer ihåg hur lättade vi blev. Vi var också ute en dag och såg en trädkoja, jättejätte högt uppe. Där hoppade katter rakt ut i luften ! Sen fick vi se det i slow motion. Alltså sjuuuka drömmar!

Idag blir det kliniken som jag redan berättat. Ska visa upp min matdagbok för dessa två veckorna, väga mig och prata. Som vanligt alltså. Men nu vill jag inte skriva fler matdagböcker... det är riktigt tråkigt.
Efter kliniken tänkte jag gå i lite affärer. Måste ha någon ny top, en helt vanlig vit. Typ lite längre så den går över rumpan. Och så ska jag köpa en kofta på Gina Tricot. Får se vad jag hittar!
Jag har så sjukt mycket kläder, men jag använder långt ifrån ens hälften. Försöker sälja lite på bloggen, men det går inget vidare. Det får väl åka till uff eller så slänger jag det! Och det är fina grejer... så synd att slänga.

Nej, nu ska jag röra på mig! Ha en bra tisdag allihopa, så hörs vi sen.
KRAM!

Kommentarer
Postat av: E

Istället för att slänga kläderna kan du skänka bort dom till tex myrorna eller frälsningsarmén kanske? Vi brukar göra det, känns mycket bättre än och kasta bort allt:)

2008-02-19 @ 08:12:34
Postat av: RASA

samma sak här! jag använder typ 1/3 av alla mina kläder, tråkigt men sant : |

2008-02-19 @ 09:19:43
URL: http://sara91.blogg.se
Postat av: Malin

Shopping är alltid kul, jag har också kläder som jag knappt använt ;p

2008-02-19 @ 10:00:35
URL: http://majoli.blogg.se
Postat av: camillalyktberg

Haha lite kul o komma ihåg vad man drömmer :) Ha en bra dag!

2008-02-19 @ 10:09:40
URL: http://camillaelisabetlyktberg.blogg.se
Postat av: Jenta

Cornelia, jag har en fråga angående frakten från Victoria Secret till Sverige. Har för mig att du beställt bikin/kläder därifrån. Kan du ge en ungefärlig siffra på vad frakten kan gå på om man tänkt köpa bikinis? För de säljer väl till Sverige?

är jätte tacksam för svar.

2008-02-19 @ 16:22:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0