Förkyldning

image131

Jag mår jättedåligt. Känns som jag håller på att åka på en ordentlig förkyldning nu igen. Läste nånstans att i år skulle virusen vara extra starka och långvariga. Jotack, det märks. 3:e förkyldningen på två månader!
Blir väl sova, dricka te, se på film...
Och en kram eller två hade nog fått mig på bättre humör

Puss

Paris hånad

Hm jag satt precis och såg denna filmen från David Letterman som intervjuade Paris Hilton i fredags. Han skämtar om att hon satt i fängelse, och hon ser verkligen sårad ut. Okej, hon är kändis, hon får stå ut med sånt antar jag. Men samtidigt är hon också en människa med känslor. Jag tycker det var överdrivet att dumförklara henne på det sättet. Hon tog sitt straff och verkar vara en bra människa innerst inne. Hon har både humor och talang. Hon har gjort skivor, parfymer, skrivit böcker, gjort filmer och simple life med Nicole Richie. Sluta hacka på henne... visst har hon gjort dumma saker och varit korkad, men vem har inte det? Ingen är perfekt, inte kändisarna heller. Man måste göra misstag i livet för att sedan kunna lära sig av det.

Jag börjar i alla fall tröttna på allt klagande hit och dit på kändisar... bara låt dom vara! Inte hade jag velat att någon skämtade om mina misstag i livet...

http://www.youtube.com/watch?v=koH0sDec2-k

Tack

Tack för era kommentarer, de värmer. Och om ni tror jag bara är ute efter snälla kommentarer så har ni fel. Jag vill verkligen att ni ska vara ärliga. Visst får ni tycka mitt hår är sjukt gräsligt, eller att jag inte alls är så snygg. Ärlighet varar längst ;D

Nej nu ska jag se på tv en stund, sen sova. Jag mår fortfarande inte speciellt bra sen nattens festande :P

image130

(Han tog min hand igår, det var najs) Tack Fanny för en underbar kväll!
Godnatt

Brunett

Shit vad jag känner mig konstig. Jag har aldrig sett mig själv med såhär mörkt hår, så kanske inte så konstigt? Känner mig sjukt osäker, ful hela tiden... usch. Faktiskt lite jobbigt. Färgen är fin men svårt att vänja mig vid. Kanske gör jag det snart?
Kul med en förändring iaf. Inte alla som vågar kanske, och för 3-4 år sen klippte jag av typ allt mitt hår. Skit kort va det! Kunde inte ens sätta upp en tofs. Ska leta upp en bild senare och lägga upp här.
Rätt nöjd är jag ändå med hårfärgen, men jag är så rädd för vad andra ska tycka. Jag vet, fånigt!! Skit samma vad andra tycker, egentligen.

Säg gärna vad NI tycker <3 (och jag är förresten bakfull på bilderna... så kanske inte världens bästa precis)



Ska verkligen försöka ta finare bilder. Jag är sliten, trött, har huvudvärk, har inte sminkat mig, inte fixat håret på bilderna.
Pusss

Blondin

Oh shit nu börjar det närma sig! Bara 1 timme tills jag går till frisören och förvandlas, förhoppningsvis till det positiva. Tänk om det blir fult? Tänk om jag inte blir nöjd? Nej inte tänka så nu... jag är trött på detta skitblonda hår. *Intalar mig själv*



Oooooooh lugna mig. Säg att det ska bli fint! Säg det!!
Galet vad nervös man kan vara... Brunettbilderna kommer sen.
Ikväll blir det fest också, ska ta MASSOR med bilder. Så håll utkik

Puss

Shopoholic

Haft en lugn dag, rätt tråkig. Gick upp HALV SJU för att ta mig till trelleborg där jag går hos en behandlare som hjälper mig att hålla motivationen. Att fortsätta äta bra och hela den biten...
Jag kunde såklart inte låta bli att gå ner till affärerna efteråt. Stirrade runt ett tag men tog mig i kragen och köpte bara en tunika på Gina Tricot för endast 49 kr. Vilket kap! Jag älskar den. Jag hade dock velat köpa ännu mer, men nej. Jag tog bussen hemåt istället. Duktiga jag!

Men väl hemma sätter jag mig vid datorn. Börjar kolla in olika outfits och är såklart fast i modehimlen igen. Skapar olika looker i mitt huvud, funderar kommande inköp osv. Hm. Så nu har jag hittat lite annat jag vill köpa, weird. Jag ändrar mig från dag till dag. Igår ville jag ha en väska på accessora (vill ha den fortfarande... men ni fattar) och nu plötsligt vill jag ha nått annat. Har hittat en fin kofta från Lindex som jag nog ska beställa. Eller kanske åka till Malmö tidigt och köpa den? Innan jag ska färga håret? NEJ! Jag ska ju till Lund på kvällen, då blir det ett himla åkande.
Fattar ni? Jag blir sjukt trött på mig själv. Som jag håller på!! :P Förhoppningsvis är jag inte ensam om detta...

Så denna tröjan ska bli min på ett eller annat sätt :D
image119
I storlek L eftersom jag vill ha den slapp. Typ "oversize" stil ni vet. Med uppkavlade armar och en stor t-shirt under + leggings. Me like!
Imorgon blir jag brunett! Kommer säkert lägga upp massor av före och efterbilder. Hoppas hoppas nu att jag blir nöjd! ♥

Puss

Outfit today

image113


♥ Skinnjacka från zara
Tunika från gina tricot
Halsduk är storebrors
Örhängen från jc
Skärp (under bysten) från h&m
Skor och leggings från lindex
Benvärmare (gamla)
Ring från ur och penn
_____________________________________________________________

Förresten. Gå in på denna sidan och lägg upp bilder på ERA outfits!

Outfits



1. Caroline Winberg i söt och enkel outfit
2. Tjej i förbannat snygg klädsel. Ser riktigt skönt ut också!
3. Modellen Erin Wasson som är aktuell med Roberto Cavalli, sytes på stockholms gator
4. Överskön outfit! Lager på lager gillar vi
5. Snyggaste ever. Klänningen är från H&M, halsduk från Mango och stövlar från Zara. Såhär vill jag gå klädd
6. Marie Serneholt är alltid chick! Balla skor med en liten el-gitarr, ser ni? :P
7. Sofie är snygg i allt. Denna outfiten ser enkel och skön ut. Inget klydd liksom. Fast kanske lite kallt?


Dagens outfit

image102



♥ Leggings från H&M
♥ Benvärmare (gamla)
♥ Tunika från bikbok
♥ Basker från Åhléns
♥ Lackskor från Wedins
♥ Örhängen (silvriga ringar) från JC


Starka naglar

Jag har alltid fått höra att jag har otroligt fina och starka naglar. Egentligen gör jag inte så mycket för att de ska vara så, men några tips har jag. Vill man ha långa naglar ska man aldrig klippa dom. Fila, fila och åter fila är vad som gäller. Så investera en bra och mjuk fil och använd ofta.
Två saker jag hatar med mina egna naglar är att jag får vita prickar på dom, och att de är "randiga." Förut hade jag massa vita prickar på alla naglarna, men nu har de nästa försvunnit helt. Jag har helt enkelt börjat tänka på att äta mycket frukt och grönsaker. Det stärker naglarna och man slipper dessa vita prickar som innebär vitaminbrist. Under tiden jag svälte mig mycket fick jag väldigt sköra naglar, och ganska så missfärgade. Inte alls så värst glamoröst! Men men. Ränderna vet jag faktiskt inte hur man blir av med, jag filar bort dom oftast. Eller så lägger jag tjocka lager med nagellack :P

Även när jag började med vitamintillskott märkte jag stor positiv skillnad på mina naglar. Så mycket vitaminer = starka naglar!! (Även mitt hår har blivit mycket mycket tjockare och starkare sen jag började äta mer)



Drick en smoothie och få starkare naglar på köpet!


Mitt nya jag, here I come

LÄSVÄRT!
Mår rätt bra idag. Jag ska förändra mitt liv totalt. Det ska bli lyckligt, och inte så självdestruktivt som det varit under hela min tonår. Jag är så trött på att nojja med maten, att känna mig som ett missfoster som bara tänker på mig själv, eller sitter hemma och letar jobb. Jag är trött på det!! Så himla många som har en ätstörning idag, det är helt sjukt. Det är så enkelt att börja slarva med maten, att ta den falska kontrollen över sitt liv. Man tror man kommer bli lycklig, och att man kommer synas i samhället som mager. Och jag kan säga att jag syntes när jag vägde 42 kilo. MEN på ett negativt sätt! Tänk att vara 18 år, 168 cm lång och väga 42 kilo. Jag lovar er att ingen människa ni möter på stan kommer titta och tänka, "wow!" Och ni kommer inte uppskatta alla dessa blickar heller.  Själv isolerade jag mig hemma. Jag slutade på gymnasiet, vågade inte gå ut utan mamma, ville inte få alla dessa blickar av andra. Det kändes som de visste! "Där går hon med anorexia". Jag minns känslan, och den var hemsk.

Förra sommaren minns jag att jag var i Stockholm med mamma. Vi åkte dit i förtvivlan att få mig att tänka på annat. Vi var i stan och shoppade då jag plötsligt fick slut på energi. Jag började darra, få overklighetskänslor, må illa, ont i huvudet, ont i magen, kände mig fet som insåg att jag var tvungen att äta. Jag kunde inte stå emot hungerkänslorna! Vad skulle jag nu äta?
Vi gick in på pressbyrån där jag genast började läsa innehållsförteckningarna. "För mycket socker, för mycket kalorier, för mycket fett, mättar inte så bra, det blir jag för mätt av, vad är 30x3?"

Jag gick ut. Gick till ett annat ställe. Såg en fruktsallad, hm den kanske jag skulle kunna ta? Men nej, tänk om där är socker i!! Vi gick tillbaka till pressbyrån. Ut igen. Jag ställde mig mitt i folkmassan och började gråta. "Jag vill inte mer, låt mig dö mamma."

Jag vill aldrig mer tillbaka till det. Tänker jag tillbaka på alla dessa händelser blir jag så sjukt motiverad att fortsätta äta bra. Mat är livsviktigt, och ingen människa kan leva utan den. Skitsamma om man unnar sig en kanelbulle lite då och då. Vad gör det? Själen behöver också näring, i form av det man tycker är gott!
Jag har börjat äta bra, har till och med smör på mackorna. Försöker få i mig mycket fisk, grönsaker, frukt, fibrer och rätt sorts fett. Och min kropp mår så jävla bra av det! Den maten kombinerat med ½-1 timmes motion varje dag gör underverk. Jag ska börja bygga muskler. Jag vill se sund och lycklig ut. Välmående!
Jag åt en bra frukost med gröt, russin, macka och pålägg imorse. Till lunch blir det ris och torskgryta med massa olika grönsaker. Kanske en knäckemacka till? Med smör? Eller varför inte ett glas mjölk? Det som jag så länge varit "rädd" för.

Att gå emot och bekämpa en ätstörning är nog bland det svåraste som finns. Det är inget att skämta om! Jag är så otroligt stolt över mig själv som kommit såhär långt. Jag vill kunna motivera och leda de som lider av ätstörningar, till ett bättre liv.

Ha en bra dag, kramar / C

Nicole

image97

Oj vilken mage hon fått! Så gulligt, jag längtar tills den lille föds :D

Beställt tid!

Nu har jag beställt tid till hårfärningen. Åh jag är SÅ spänd på hur det ska bli. På fredag klockan 14:30 smäller det! Har hittat en riktigt fin bild på hur jag vill ha det också. Från victorias secret, har bilden i tryggt förvar i min ficka. ;D Hon som ska klippa mig sa att det kommer passa mig skitbra, riktigt snyggt sa hon. Jag hoppas verkligen det, så att jag inte ser helt fejkad ut eller så.



Inte exakt dessa bilderna jag ska ha med mig till frisören, men samma människa iaf. :P Hon har riktigt fint hår. Hoppas bara den färgen passar på MIG.

Hm jag undrar om folk kommer ta en på bättre allvar nu när jag blir brunett? Vem vet? Finns ju sjukt mycket fördommar mot blonda. Kanske mot brunetter också? Jag vet inte. Berätta hur ni tycker!!

Kram

Te & muffins

Jag har sovit hela eftermiddagen. Skönt, så nu är jag lite piggare än innan, men shit vad dåligt jag mår. Huvudvärk och känner hur förkyldningen tar över min kropp. Blä! Jag tror jag blir frisk snart, hoppas jag. Nästa fredag ska jag och Fanny till mejeriet i Lund på 20 års jubileum. Ska festa rejält och ha så sjukt roligt, och jag längtar som bara den! Ska bli så himla roligt, och ska lägga upp massor av bilder från den kvällen här på bloggen.

Vet ni vad som hade varit på sin plats just nu? En stor chailatte och en nybakad chokladmuffin. Krypa ner under täcket och bara mysa. Tyvärr har jag inga muffins och ingen chailatte. Så jag får nöja mig med två bilder.

image93 image94

Visst hade det smakat gott? Jag blir nästan lite baksugen nu... kanske imorgon? :P

Puss

Söndag

Åh gud jag är trött och seg idag. Känns som en sån dag då man bara vill ligga i sängen och sova. Kanske ska ta en långpromenad i solen i alla fall, så himla härligt väder ute ju! Men men. Igår hade vi det mysigt. Fanny kom hit och vi åt gott och se gick vi och hyrde film. Jakten på lycka såg vi med Will Smith. Den var bra, men kanske lite seg ibland. Rörande och fin var den, en sån film man minns liksom. Och man kanske inser hur bra man egentligen har det!
image91

Läste en ganska rolig grej på aftonbladet.se nyss. Ni vet dom jobbiga programmen där man ska ringa in och gissa ord osv, och så kan man vinna pengar? Hon som är programledare spydde i direktsändning. Mysigt? Shit vad pinsamt! Hon skyllde på mensvärk. Stackars henne! Se mer här http://www.aftonbladet.se/nyheter/article842157.ab

Jaja. Imorgon ska jag till frisören och beställa tid till hårfärgningen! Har suttit och letat bilder på vilken exakt färg jag vill ha. Har hittat en massa fina, speciellt på Rachel Bilson. Hennes hår är perfektion! Är riktigt nervös för hur det ska bli, men ändå skitspännande. :) Ska lägga upp före och efterbild sen när det är klart. Hoppas det nu blir fint, och att ni säger ärligt om vad ni tycker om det. Jag kanske inte alls passar som brunett? :P



Snyggt? Mörkare eller ljusare? Jag tycker detta är en fin färg, perfekt. Ska in på biblioteket imorgon och skriva ut lite bilder att ha med mig till frisören. Det har jag alltid! Ett bra tips, då får man ju nästan exakt så som man vill ha det.

Kramar / Cornelia

Min födelsedag, 22 september

Oh nu är jag 19 år! Känns kul faktiskt. Detta året ska bli jävligt bra. Hihi :D Imorse åkte jag in till Malmö och shoppade. Shiiit vad bra saker jag hittade, jag är så sjukt nöjd!

image89

Vit tunika från Bikbok
Svarta leggings från Lindex
Lackskor från Wedins
Ring från Ur & penn
Gråa skor från Lindex

Är lite sjuk i halsen och så, gör jätteont och börjar nog bli förkyld igen. Åh jättejobbigt! Så det blir en lugn födelsedag. Ska äta god middag med en vän och min familj och min brors flickvän. Jag har "beställt" kycklingfilé med potatis och rotfrukter i ugnen med nån god sås till! MUMS!
Hoppas ni också får en bra dag.



Puss & kram

Kvällen

Teatern var superbra! Skrattade heeela tiden. Ojojoj. En från hipp hipp var med också, den tjejen som spelar jolanta. ÅH vad bra, läs boken eller se teatern. Riktigt bra story!

image78

Såhär såg jag ut ikväll. Lite kallt men det gick. Ska köpa nya skor i helgen, lite varmare än dom jag har nu ;)

 
image81

Klänning från H&M
Skor från Wedins
Skinnjacka från Zara
Halsband med jordgubb från Guldfynd
Väska från Vero moda
Armband från Lindex
Sjal från loppis (5kr!!)


Sov gott! 

Diamonds are a girls best friend

Smycken och accessoarer kan göra en hel outfit, bara ett litet halsband, eller en ring på fingret kan lysa upp den mörka hösten. Jag själv ska satsa på söta halsband, med frukter, gulliga figurer eller hjärtan. Stora ringar med en massa blingbling, armband i guld och nyckelringar att hänga på t ex väskan.

Dessa är mina absoluta favoriter på Cocoo.se !


image77

Jag blir nästan sjuk när jag ser smycken jag vill ha! Dessa måste köpas :D

Dagens



Tunika från Gina Tricot
Skinnjacka från Zara
Jeans från JC
Linne från Gina Tricot
Halsband med jordgubbe från Guldfynd
Guldballerinas från Wedins
Väska och sjal från Vero Moda

Ska ha något annat på mig ikväll när jag ska på teater. Får se vad det blir, lägger upp bilder på det senare. :)

Puss

Fredag

Idag har jag mycket att berätta om. Jag glömde dels igår att berätta om min dröm och sen ska jag lägga upp bilder på dagens outfit, fina smycken m.m.
Men jag börjar med att berätta hur det gick på ätstörningskliniken. Jag kom precis hem därifrån och det gick bra. Vi försöker med matschema som jag själv gjort och sen ska vi öka på under tiden, när jag känner mig redo. Känns bra! Tycker om min behandlare supermycket, det går liksom att öppna upp och bara vara mig själv. För mig är en sån sak rätt svårt, för jag har lättast att skriva om mina känslor än att berätta med ord.
Så på matfronten går det okej, jag försöker verkligen kämpa och tänka på att jag VILL bli frisk.

Jaja. Ikväll ska mamma och jag på teater i Malmö. Vi ska se "Kalla det vad fan du vill" som tydligen är en bok från början. Verkar väldigt populär, eftersom allt är i princip fullbokat. Någon som sett föreställningen, eller kanske läst boken? Berätta vad ni tyckte!!

Och nu till min dröm. Eller ska jag kalla det dröm? Det är i alla fall såhär att min kusin, hans fru och barn har funderat att flytta till Thailand i 1 år. Sofia (som är hans fru) har sökt jobb där som lärare. Coolt va? Tänk att bara göra en sån grej. Från att bo i en liten håla i skåne till att bo i Thailand i ett helt år! Min mamma sa till mig för någon dag sen, "Cornelia, kan vi inte titta på jobb i Thailand till mig på internet?" SKOJAR DU?! Jag sken upp och sa "funderar DU på det mamma?" Snälla snälla snälla. Vi gör det! Bara för ½ år eller så. Att bara komma ut i världen lite och se nya kulturer och miljöer, det är min dröm! Och absolut ingen omöjlig dröm, sålänge man vill det tillräckligt mycket.

Någon här som bott utomlands för ett tag? Jobbat utomlands, eller kanske pluggat? Skriv och berätta!

Nu ska jag fixa lite mat, är vrålhungrig!
Bilder kommer senare idag.

Puss

Tack tack tack

Kvällen och träffen med pappa gick lysande. Tack och lov! Jag älskar att vara med honom när han är den där goa och omtänksamma personen. När jag får kramar och han pratar ljudligt och skrattar gott. Han är ju trots allt en del av mig. Jag fick 2000 kr och en prinsesstårta. Jättenöjd är jag, såklart. Jag har varit pank ett bra tag nu, så lite pengar skadade inte. Och detta med prinsesstårtan. Det var som att ta emot en stor ångestklump. Sånt ska man ju inte äta, det är ju onyttigt, usch så mycket socker... ja ni vet allt det man ständigt får höra från höger och vänster.
Jag skulle börja ta, eftersom det är min födelsedag vi firar (2 dagar i förväg). Jag skär sakta upp en liten bit och tar rosen och sätter högst upp. "Shit, ska JAG äta detta?" Och ja, det gjorde jag. Och vet ni vad? Jag är inte ett dugg större, jag är inte ett skit misslyckad eller en dålig person som åt något så förbjudet. Jag njöt, och det har varje människa rätt att göra.

Nog om det. Orkar inte gå in på detta med min ätstörning, inte just nu. Imorgon ska jag till ätstörnings kliniken där jag går 1 gång i veckan. Skriver mer om det imorgon.

Jag är nöjd och glad efter en lyckad kväll med HELA min familj.
Tack pappa för att jag fick se ditt riktiga jag, det var efterlängtat!



Godnatt

Kändisnytt!

Det är alltid lika roligt att läsa om dessa kändisar. Jag tröttnar i alla fall inte. Ibland tycker jag synd om dom, ibland inte. För tänk ändå, de har det mesta! En karriär, en familj, en pojkvän, flera miljoner att göra vad tusan de vill med, hus lite varstans i världen, kan resa när de vill. Samtidigt har de ett helvete med alla fotografer, all uppståndelse det blir när de visar sig offentligt. Stackars, stackars rika människor...



Paris Hilton har skaffat sig ett svenskt ragg, roligt tycker jag faktiskt. Men hur länge kommer detta hålla egentligen? Troligen inte längre än 1 vecka... men vi väntar med spänning!
Britney käkar glass på ett inte så glammigt sätt kanske, men hon verkar ju i alla fall njuta! Eller så tröstar hon sig efter sitt hemska MTV uppträdande. Vilken comeback liksom... stackars Brittan. Men nog om det, eller hur?
Söta Christina Aguilera är äntligen gravid. Ska bli så roligt att se hur den lilla knatten kommer se ut, antagligen söt som socker. Har hört skvaller om att det ska vara en liten pojke, roligt för dom! Bebispojkar är så söta.
Nicole Richie är ju också gravid. Vet inte vad jag tycker om det egentligen, men ja jätteroligt för henne också såklart. Jag hoppas bara hon äter till den lille bebben också, innan åt hon ju knappt så hon själv överlevde (Kanske överdrivet, men hon såg faktiskt mer död än levande ut).
Sist men inte minst, Kate Moss. Hmm, ser ut som hon festat till det rejält! Ser lite trashig ut men den klädseln, håret och röda läppar... lite för mycket för min smak. Men visst, det funkar på Kate. Vad funkar INTE på henne liksom?

♥ Ikväll ska jag skriva om en helt annan sak, en dröm jag har faktiskt. Kanske lite annorlunda, men jag hoppas den går i uppfyllelse, håll utkik!

Dagens outfit

Ja jag har verkligen försökt ta en bra bild. Jag är inte så duktig på detta. Ska antingen be mamma ta bilderna eller försöka hitta ett annat ställe med bättre ljus och bakgrund. Ni ser iaf på ett ungefär vad jag har på mig! Haha
Lite flumbilder också, men men ;D Försökte fixa lite med dom i photoshop också, lite bättre skärpa och ljus. Klaga nu inte för jag vet att dom är dåliga! :P

image55

♥ Svart skinnjacka från Zara  
♥ Brun oversize top med hängslen från Ellos
♥ Svart linne från JC
♥ Jeans från JC
♥ Armband med pärlor från Lindex
♥ Väska från Vero Moda
♥ Guldballerinas från Wedins

Puss

Godmorgon

Idag kommer pappa hit för att fira min födelsedag (fyller den 22 sep) , så det ska väl bli kul. Hoppas jag, sålänge han kan styra sitt humör. Skriver sen ikväll om jag fick något och hur allt gick.
Jag ska fortsätta städa och fixa idag, ska väl försöka göra mig själv lite fin också. Har faktiskt inte använt smink hela denna veckan, det är nog rekord! Det är nog rätt nyttigt för huden att vila lite från allt spackel. Jag ser ju skittrött ut utan sminket men skitsamma, nu kan man ju gömma sig under en sjal eller en stor tjock polotröja. Bra va? ;D

Hm tänkte ta en tur till solariumet också. Solade i måndags och det blev stor skillnad, så ska dit idag igen för att bygga på lite mer bränna. Är faktiskt fortfarande rätt brun sen Kreta i somras. Bara man inte blir beroende och solar för ofta, det är inte bra alls. Tidiga ålderstecken och vissa får ju cancer! Nej idag också räcker, sen får det vara nog.

Tänkte lägga upp min första "dagens outfit" senare, när jag ser lite fräschare ut ;) Känner mig som ett ösregn just nu och är inte ens klädd. Men ja, håll utkik! :D

                                                      

Puss & kram 

Min garderob

Ja nu kommer den. Shit vad mycket kläder jag har. Jag har inte ens hälften i skåpet, utan massor ligger undanplockat eller på golvet. :P



Stor förbättring. Rensade ut alla sommarkläder, ska snart plocka fram mina tjocka gosiga koftor som finns någonstans i klädkammaren... lycka till att hitta i den röran liksom ;D Men men. Förhoppningsvis blir det massa nyshoppat nästa vecka också. Är ute efter lite nya tunikor, skor och väska. Kanske lite smink också? Äh jag vet inte. Ska väl inte planera för mycket, då får jag bara ångest om jag inte hittar det. :P

Wooooh, nu börjar ju snart Top Model Sthlm. Varför heter det Sthlm?! Det är väl för hela Sverige?

Ha en bra kväll

Photoshop

Hej alla

Har haft en ganska bra dag, gått en promenad och så, jobbat i trädgården men skoja väl mest runt. Hatar trädgårdar! Varför kan de inte sköta sig själva? Och så får jag dåligt samvete om jag inte hjälper mamma, eftersom hon klagar på dålig rygg m.m.
Min storebror visade mig hur photoshop fungerar. Rätt svårt och tar lång tid att lära sig, men skitkul! Kan sitta i timmar och bara ändra bilder och göra dom finare. Riktigt roligt!
Just det, jag skulle ju städa garderoben. Håller på men halva innehållet ligger utanför. Alla sommarkläder ska ut! Bara onödigt att de ligger där och tar plats, eller hur? Får väl ta tag i det senare...



Jag är ju knappast ett proffs, men vafan. Det duger! ;D

Ska försöka städa min garderob någon gång så jag kan lägga upp före och efterbilder.
Idag blir det mammas fisksoppa till middag. Finns det något kul på tv idag? Behöver tips.

Njut av denna låt och video.
http://www.youtube.com/watch?v=ePyRrb2-fzs

Puss

Naturligt

Var naturlig i höst. Använd minimalt med smink, noppa inte ögonbrynen till onaturliga former, satsa mer på fräsch hy, målade läppar, snygga accessoarer och bekväma naturliga färger.



Perfekt hy med osminkade ögon och ett rött läppstift kan inte bli fel. Det gäller bara att våga!
Läppstift från Dior, Celebrity red

Ta ett varmt skönt bad med Clementine honey bath från Laura Mercier, och få en silkeslen hud på köpet.

image50
Kram

Inspiration

Jag älskar hösten. Äntligen kan man klä på sig mer kläder, mer kläder = mer mode och mer shopping! I höst vill jag ha bekväma kläder, mjuka tyger men som ändå värmer, sitter snyggt och är moderiktigt.
En skön tunika/klänning med ett par tjocka gosiga leggings, en stor oversize kofta och såklart lite accessoarer som är picken över i:et.
Jag skulle inte tacka nej till dessa kläder, som är hittade på shopbop.com



♥ Dress av Dallin Chase
♥ Tunika/dress av Dallin Chase
♥ Cardigan i cashmere av Aka New York
♥ Mysig kofta av Jamison

Allt från shopbop.com


Tisdag

Hej

Hoppas ni alla mår bra!
Ruggigt kallt ute, eller hur? Hösten har kommit på riktigt nu... jag måste ta mig in till Malmö en dag för storshopping. Behöver lite nytt känner jag. Plus att känslan av nya kläder är detsamma som lycka, right?

Älskar att bara sitta här och lyssna på musik och bara skriva, kan det bli bättre? Nyss ätit kvällmål och ska gå och läsa min bästaste bok snart. Så jävla bra är den! Visst är det en skön känsla när en bok är så bra att man aldrig vill lägga den ifrån sig?



♥ Åh längtar tills jag ska färga mitt hår. Vad tror ni om brunt? Jag har alltid varit blond och är så sjukt trött på det. Vill ha lite förändring nu faktiskt. Känns som det är dags! ;P
Tänkte som Rachel, hennes hår är perfektion.



Nä nu ska jag sluta drömma.
Kram

Lite info om mig

♥ Namn: Cornelia Andersson   
♥ Ålder: 19  
♥ Bor: Höllviken
♥ Stjärntecken: Jungfru
♥ Föddes: 1988
♥ Lång: 168 cm
♥ Väger: 50
♥ Hårfärg: Blond
♥ Ögonfärg: Gröna
♥ Skostorlek: 38-39
♥ Mest nöjd med: Mina händer
♥ Minst nöjd med: Längden
♥ Favoritårstid: Sommar & vinter
♥ Mat: Sushi
♥ Dryck: Te & vatten
♥ Favoritaffärer: H&M, Gina tricot, Lindex, Din sko, Wedins och nätet ofcourse
♥ Favoritfärg på kläder: Naturfärger
♥ Vad använder du för jacka just nu: Min svarta skinnjacka från Zara
♥ Tröjstorlek: Small
♥ Favoritmärke: Bryr mig inte så mycket om märken

image35

Puss♥ 

Galet shoppingsugen

image32

Denna underbara väska är snart min. Visst är den söt?!
Brun liten väska från Accessora.se


Svarta pumps från Donna Girl

Svarta leggings från Asos.com

Jag är shoppingsugen utav helvete. På lördag fyller jag år och får väl hoppas att det trillar in lite cash! Läser "En shopaholics bekännelser" just nu också. Mycket bra bok! Men usch vad jag känner igen mig! :P Någon mer som läst den? Vad tyckte du?

Puss

RSS 2.0