Imogen Heap - Speeding Cars



Slut ögonen och lyssna!
Godnattpussar

Kläderna, The sims och gårdagens outfit

Goddag :) För er som vill köpa kläder av mig (tidigare inlägg) så har jag nu skaffat mig en internetbank, som jag sen kommer ge ut kontonummret till. Där ska ni sätta in pengarna. Men innan dess så måste jag ta reda på det billigaste sättet att paketera kläderna och skicka dom. Ska gå till posten och se vad de har att säga. Det är mycket som måste göras innan man kan skicka iväg något. Allt ska vägas, sättas frimärken på osv. Det är på gång iallafall ;D

Jag är så trött att jag mår illa. Kanske inte var så bra att sluta ta de antidepressiva tabletterna. Vet ni vad? Jag stod innan och provade kläder, och sa en massa negativa saker om mig själv. Utan att tänka på det! Det bara kom... kanske hjälpte tabletterna mig trots allt? Whatever...

Jag har börjat nörda mig med The sims igen. HAHA! Faktiskt skitkul nu när jag har ALLA tilläggen.

Just det. Igår var jag ju hos min behandlare. Det gick bra, kom in på en himla massa saker och gick över tiden med typ ½ timme. Pratade om att jag är så himla trött på att känna mig värdelös. Att gå hemma och känna ansvar. Att allt ligger på mig. Att jag inte orkar med att jobba, och att jag därför känner mig onödig. Men jag orkar verkligen inte jobba just nu. Både psykiskt och fysiskt.
Funderar åtminstone på att gå nån rolig kurs, bara för att komma hemifrån iaf. Jag ska också börja med någon aktivitet som jag får billigare eftersom jag går till äs-kliniken. Fanns massor att välja mellan. Typ chigong (stavning?), promenader, rörelsedans, simning, vattengymnastik, stavgång, lätt styrketräning m.m. Vet inte alls vad jag ska välja. Men chigong låter intressant, någon som testat?

Gårdagens outfit
Kofta från Lindex
Leggings från Gina tricot
Stövlar från dinsko (1 år gamla)
Knästrumpor, gamla
Skinnjacka från Zara
Stickad halsduk från Lindex


image292


Hemresan, på solnedgången :) Älskar att åka den bussen! Älskar SKÅNE :D <3
Och älsko tycker om att gömma sig! HAHA! <3

Ta hand om er! Kram

ANTM

Har suttit hela kvällen och sett på America's next top model, kolla själv här.
Berättar mer om dagen imorgon, hos behandlaren och så. Orkar inte nu. Har slutat med mina antidepressiva tabletter för nån dag sen, och nu kommer symptomen. Huvudvärk, trötthet, frånvarokänsla och drömmer vilt hela nätterna.

Ska läsa mattillåtet nu (som jag redan läst 2 ggr). Världens bästa bok av Gisela Van Der Ster.

Jag gråter lika mycket var gång jag ser denna...



Idag ska jag till min behandlare, väga mig och ta blodprover. Inte roligt kan jag säga.
Usch jag blir deppig av denna videon, men visst är den hemsk? Jag HATAR ätstörningar av alla slag...

Vem av dessa coola brudar skulle DU vilja vara för EN dag? Motivera varför!

image289

Känner ni doften? Smaken? Längtar ni lika mycket som jag?

image287

Nytt från Cocoo.se !!

image286

ProAna

Ett livsfarligt beroende. Sidor som peppar en ner till dödligt låg vikt. Tips på kalorisnål mat och de bästa träningsformerna. Tips på att undvika mat och att lura familj och vänner.

Jag har själv under en tid gått in på dessa sidor. De finns överallt, ett enkelt klick på google och tusentals sidor poppar upp på din datorskärm. Tips på ett långsamt självmord, ett långsamt ohälsosamt och olyckligt liv.
Idag avskyr jag dessa sidor, dessa människor som drar ner andra i detta beteende. Att lura i andra små flickor att det är en livsstil och ingen sjukdom. Att det är ett val de gör och att inget kan stoppa dom. De känner sig odödliga och starka. När de med sanningens ögon är påväg att förlora greppet om verkligheten och vad som egentligen är riktig lycka. Jag vet hur starkt man kan känna denna lycka inom sig när ett kilo rinner av ens kropp. Ett rus som sprids genom kroppen och får en att vilja fortsätta. Samtidigt som man ser på de andra lyckliga flickorna, de som är friska och upplever riktig lycka, och avundas. Du svälter och du tappar i vikt, när du helst av allt egentligen vill kunna äta den där kakan och leva som vilken tonåring som helst. Plötsligt har det gått flera år som man slösat bort på ett såkallat liv som inte handlar om annat än mat och kalorier. Hur detta ska undvikas så lätt som möjligt.

Var gång jag läser "kämpa på, du klarar att gå ner i vikt, vi är starka tillsammans" eller liknande, brister det inom mig. Jag vill ta dessa personer i armen och skrika åt dom att sluta döda sig själv och andra. Att man inte finner någon som helst lycka genom en SJUKDOM. Jag vill bara gråta och låtsas som att jag själv aldrig gått så långt. Suttit och tagit emot tips på hur man blir mager som ett skelett och skrivit ner oändliga listor på mat och kalorier. Räknat fett och kolhydrater, protein, vitaminer och mineraler. Inte ett gram för mycket, då är jag en usel person.
Jag har aldrig i hela mitt liv peppat någon annan åt detta sjuka beteende. Jag önskar inte ens min värsta fiende denna sjukdom... denna sjukdom som så snabbt växer och kanske snart drabbar både våra mammor och våra framtida barn.
Är det inte dags att sätta stopp?

Spegeln, min värsta fiende

Idag var min mamma och jag i Malmö. Gick lite i affärer och hade mysigt. Jag tog på mig ett par jeans för en gångs skull, istället för leggings som är så bekvämt och ångest-fria. Jag hade mina stuprörs-jeans jag haft sen förra året då jag vägde 10 kg mindre. De passar fortfarande. Weird! Men men, till saken. Det är som att något i min dör varje gång jag ser mig i spegeln. Känner hur byxorna sitter en aning annorlunda över mina lår. Mina lår som inte längre är små som stickor. Min rumpa som inte längre är platt. Varför är detta en skrämmande syn? Varför känns det som tårarna ska komma så fort jag ser en förändring i min kropp? En kvinnlig liten kurva, som egentligen är hur fin som helst. Men inte på mig. Jag själv ska inte ha sånt. Tankarna är ett helvete att motarbeta. Det finns ingen lösning eller botemedel. Det är bara att låta sig tryckas ner en stund, till bottnen av helvetet, för att sedan klättra uppåt mot ljuset ytterligare en gång. Mitt liv kommer fortsätta i det mönstret. Aldrig kommer jag acceptera mina lår eller min kropp överhuvudtaget. Men att lära sig leva med den, det är en annan sak. Jag tvingas helt enkelt att se ut såhär, för att någonsin kunna leva ett hyfsat normalt liv.

Varför ser jag inte ett sött ansikte, en normal kropp och en snäll och underbar person i spegeln? Varför är första tanken, "oh fy fan"... jag vill inte tänka "oh fy fan", jag vill kunna tänka "nämen se, vad fin jag är idag, och vad underbar jag är som person!"

Och jag vet att jag inte är ensam om detta. Har inte alla någon gång känt såhär? Ett negativt mönster som knappt går att bryta. Och när man tänker efter fattar man inte varför man är så hårt mot sig själv. Varför skulle inte du och jag förtjäna samma lycka som hon på stan?

Nyshoppat

image275

Kändisliv



Tara ser otroligt fräsh och söt ut i sin lilla klänning. Har alltid tyckt hon är väldigt vacker, men synd att hon opererat sig så himla mycket. Brösten och massa fettsugning på magen. Inte snyggt!!
Christina ser sund och lycklig ut med sin lilla kul-mage. Längtar tills hennes och Nicoles bebisar kommer.
Gisele äter pommes. Känns skönt att även smala modeller äter sånt iband. Själv älskar jag när man ser foton på kändisar som äter både glass och flottiga hamburgare. Me like!!

Klockan!

Glöm inte att ställa tillbaka klockan 1 timme. Själv hade jag glömt det. Vaknade halv 10, och då är klockan istället halv 9. Drygt! Kommer bli en låång söndag...

Gårdagen

Hade en mysig kväll igår, även ifall den gick väldigt fort. För fort!! Vi gjorde oss klara hemma hos Fanny på kvällen och åkte till mejeriet och såg på showen jag nämnde i förra inlägget. Blue bunny och mapei, hon som ibland sjunger tillsammans med Timbuktu. Skitbra och roliga var dom. Verkligen! Fast blue bunny var jävligt äcklig måste jag säga!! Tajt kanindräkt och string-kallingar under. Uäääääääää!! Hahaha! Tydligen är han väldigt känd i New York.



-Blue bunny
-Jag och Fanny + hennes kompis i bakgrunden
-Trött imorse
-Lite, LITE fräschare med smink... men shit vad trött jag ser ut! :P
-Hahahha, jag försökte ta en bild på Fanny på toa. Ni vet i springan under sånna äckliga toaletter...
-Lockade mitt hår inför kvällen :D

Efter mejeriet drog vi till Malmö och gick på nått uteställe. Inget vidare kul. Okej, det va roligt att dansa och shakea loss ;D Men alldeles för varmt, för mycket folk i den lilla lokalen, trist bar och bara yngre människor!! Jag vill ju gärna ha lite äldre killar än 16 ^^  haha! Men men. Vi åkte hem vid halv 2 något och sov <3

Gaah! Får inte upp videon på Youtube. Får försöka senare igen. På mapei, skitbra sjunger hon. Riktigt grym!!

_____


Bara för det så gick det nu. HAHA! Här kommer det




Heej!

Hade en bra kväll igår. Kul att träffa Fanny såklart <3 och hennes vänner. Konserten på mejeriet var jättekul! Eller snarare en show var det. Berättar mer sen. Kommer lägga upp bilder sen också.
Annars mår jag helt okej. Lunchade i Lund med Fanny idag, pastasallad med kyckling och pesto. Skitgott!!
Mamma och jag hyrde några filmer nyss. Ska slänga oss i soffan nu och bara mysa. Är på myshumör idag. Är jättetrött.
Bloggar mer ikväll.

Puss och kram

Gokväll!

Angående kläderna så ska jag försöka fixa fram mitt kontonummer. Har nämligen blivit av med det pappret, smart va! :P Så jag går till banken imorgon och fixar... hoppas det är okej med er att det dröjer några dagar.

Är trött som bara den. Kan typ somna nu, fattar inte hur jag ska palla vara uppe hela natten imorgon. Men festa pallar man alltid! Ska bli skitroligt. Älskar att komma ut och känna mig levande, lycklig och fri. Ska försöka ta massor med foton imorgon <3 Tycker det är kul att ta foto på hur man ser ut dagen efter en fest! :D Ruffsigt hår, trött och blek. Haha! Jag ser riktigt jävlig ut på morgonen kan jag lova!!!
Ska nog lägga mig med mina nya tidningar, en skvallertidning och Veckorevyn :) Me like!

Hur mår ni?
PUSS

I like Cory Kennedy

image265

Inför helgen

image264

Resten av kläderna



1.2. och 3. Gula mjuka och sköna byxor i storlek 34 från vero moda 100 kr
4. och 5. Grön/beige lång kjol i storlek 36 från Gina tricot 50 kr
6. och 7. Vita jeans i storlek 26 från Gina tricot 100 kr
8. Grön tröja med långa armar i storlek (står ej, gissar på S-M) från Tommy Jeans 150 kr
9. Brun top i storlek S från Gina tricot 25 kr
10. Grå bomullströja med tryck i storlek S från Vero moda 75 kr
11. Rosa bomullströja med tryck i storlek S från vero moda 75 kr
12. Ljusoranget linne i storlek S från Bikbok (passar korta personer) 25 kr
13. Grått linne med paljetter i storlek 38 från H&M 75 kr
14. Ett mycket fint linne i ljusrosa i storlek XS från Bikbok (aldrig använt, men det är riktigt vackert!) 150 kr

mejla till [email protected] och säg vad ni är intresserade av. Den som är först eller bjuder högst pris får köpa plagget :) Okej? Fråga gärna något om ni vill. Ni själva står för frakten!! Betalning överförs till mitt konto, sen skickar jag kläderna ! :)

Kram!

Torsdag

Kul att många mejlat mig angående kläderna. Har lagt undan till er och mejlar tillbaka mitt kontonummer så fort jag kan! Lite andra kläder kommer upp här under dagen, som också är till salu.
Jag mår lite si och så idag. Känner blir stor och äcklig. Men ska ta en dusch nu, sminka mig lite och prova kläder. Lunch idag blev ris med kyckling och grönsaker, plus en macka med skinka. Helt okej, men inte jättegott. Ska snart ut en promenad eller nåt... just det, min lilla vovve spydde imorse. Usch! Men så mycket skit hon hittar i trädgården och äter så får hon skylla sig själv :P Nej men jag gav henne lite filmjölk på fodret imorse, det är bra för deras magar ;D

Nu ska jag fota kläder!
Puss

Jobbig dag...

Fick sånt hemsk anfall förut idag. Som att jag blev en annan människa, jag skrek åt alla och blev jättekonstig. Sån känsla när man bara vill skada sig själv. Jag var sekunder från att börja gråta. Jag gick in på mitt rum och slog mig själv. Jag vet att det är helt sinnessjukt! Vem fan gör något sådant? Det blev inte så stora märken i alla fall. Ett litet skrapmärke och ömt, lite svullet och rött. Men men! Jag mår bättre nu.
Hoppas ni mår bra, sitter här och äter lite torkad frukt, sån utan socker. Typ äppleringar, dadlar och sånt :) Mums!

Godnatt!

image248

Lite av kläderna!



1. Rosa stickad tröja i storlek M från Zara 100 kr
2. Vitt linne med spets i storlek S från Zara 50 kr
3. Grå kofta i storlek S från Vero moda 75 kr
4. Vitt linne i storlek S från Gina Tricot 50 kr
5. Vit tröja i storlek (står ej, men tror det är S) från DKNY 250 kr (sänker till 175 kr!)
6. Grön tröja i storlek XS från JC (eve of eden) 100 kr
7. Färgglad top i storlek 36 från H&M 25 kr
8. Rosa kofta i storlek S från Bikbok 100 kr
9. Rutig skjorta i storlek 36 från Vero moda (ONLY) 100 kr
10. Rosarandig top i storlek S från Gina Tricot 50 kr
11. Vitprickig top i storlek (står ej, men tror S) från Bikbok 50 kr
12. Blå jeans i storlek 26 från Diesel 300 kr
13. 14. 15. och 16. (alltså samma jeans) Ljusblå jeans i storlek 25/32 från Levi's (nummer 571 "slim fit") 450 kr

Mejla mig på [email protected] och berätta vad ni är intresserade av (vilket nummer)! Undrar ni något eller vill ha fler bilder på ett speciellt plagg, MEJLA!

Priserna går att diskutera såklart :) Satte bara "ungefär-priser" !
Kramar

Kläder till salu

Kommer förhoppningsvis under dagen lägga upp bilder här på mina kläder som är till salu! Det jag tröttnat på eller som inte passar längre. Kommer ge ut min mejl där ni kan skriva vad ni är intresserade av och så. Vet inte riktigt hur man gör med pengarna? Förmodligen vill jag ha pengarna innan jag skickar iväg något, är det okej? Finns tyvärr människor som lurar en... men jag hoppas ni litar på mig i alla fall, för jag kommer skicka kläderna till er, jag lurar ingen! :)

Förlåt för dålig uppdatering igår. Men mitt internet klyddar en del. Stängs av och har sig. Hoppas det fungerar i fortsättningen! Annars vet ni varför det är så dött på bloggen. :)

Puss!

Hej!

image229

Nya tag!

Har precis ätit en god frukost bestående av havregrynsgröt med banan och havremjölk, en skiva morotsbröd med becel, skinka och paprika. Bra va? Jag ska äta jättebra idag.
Det är skrämmande hur olika man kan må från dag till dag. Att ena dagen vilja ner i vikt, och andra äta bra och hålla vikten.

image226

Jag har fått i uppgift av min behandlade att slänga ut alla kläder som är för små. Det som ger mig ångest. Konstigt nog passar det mesta mig fortfarande. Men jag ska nog ändå sälja eller ge bort lite kläder... för tajta jeans som knappt går att knäppa ger mig äckelkänslor.

Kom att tänka på en sak innan. Ska inte Nicole Richie föda snart? Någon mer än jag som tycker det är spännande att se hur den lilla bebisen kommer se ut? Det har varit mindre snack om henne nu på sistone. Är det för att hon gått upp i vikt kanske? Hon är kanske inte intressant längre nu när hon är hälsosammare igen. Äh, vad vet jag. Men världen är bra sjuk!!

image227

Tillbaka

Det gick väldigt bra hos min behandlare idag. Kom dit och sa som jag kände, och hon förstod och försökte få mig på andra tankar. Hon fråga mig ifall jag ville ta en vikt idag. Och jag sa ja.
Jag skrev imorse att jag ville ha gått ner i vikt. Och vet ni, det hade jag inte.

Och jag är inte ledsen, besviken eller har ångest. Jag är faktiskt glad! Jag vägde 52,7 och jag är 168 cm lång. Det menas med att jag är 2,3 kilon från ett bmi på 20.
Och varför är jag då glad?
Jo eftersom jag känner att jag kan leva med min kropp så som den ser ut nu. Så hemsk är den inte! Och 2 kilon till kommer inte synas.
Först blev jag förvånad när vågen stod på 52,7 kg, men jag tänkte efter 10 sekunder och kom fram till att det är ju det bästa som kunde hända! Jag slipper gå upp mer sen. Min kropp är smal men ändå hälsosam. Många säger ju till och med att jag är jättesmal! Vilken underbar känsla att snart slippa gå upp mer. Bli större.

Jag fick sån kick. "Nu jävlar, nu ska jag bli av med tankarna också!!" Jag vill bli bra. Jag vill inte gå ner, såsom jag skrev imorse.

Såhär velar jag hela tiden. Från dag till dag. Det är en ständig kamp mot de dåliga tankarna! Nu har jag besegrat dom för denna gången, nu väntar jag in nästa snedsteg. Men ett steg i fel riktning behöver inte vara något dåligt. Jag lär mig för varje gång jag tar mig tillbaka på rätt bana igen.

Har nyss ätit couscous med quornfiléer, spenat och oliver <3 En lite tidigare middag, men jag var vrålhungrig när jag kom hem!
Det är lätt att leva när livet känns okej!
Tack för ert peppande! Kram

Vägning idag

Klockan 13:00 ska jag iväg till ätstörningskliniken och träffa min behandlare. Jag längtar! Det var 2 veckor sen sist nu, eftersom jag hade migrän i tisdags då jag skulle varit där.
Jag ska vägas idag. Jag har inte vägt mig på säkert 5-6 veckor nu, så nervös är bara förnamnet. Och ska jag vara helt ärlig vill jag ha gått ner. Jag vet, det är dumt att tänka så. Men jag vill. Hela min kropp skriker att det är vad jag vill!!

Okej nu måste jag skriva av mina tankar... så läs inte om ni är lättpåverkade.

Det är såhär att jag känner att tankarna tar över. Eller nej, de har alltid funnits där. Men nu vill jag väga lite. Alltså inte så lite som 40 kg , som när jag mådde som värst. Men jag trivs med vikten däremellan typ. Jag vet jag vet jag vet. Det är inte bra att jag tänker såhär. Men jag mår faktiskt mycket bättre nu än innan. På alla sätt! Jag kan unna mig godsaker utan att få panik, jag kan tycka om det jag ser i spegeln, jag tänker inte lika mycket på att mäta upp maten eller vad den innehåller. Äter inte bara massa lättprodukter längre.
Förstår ni vad jag menar? Jag trivs med en liten vikt, jag mår bra av det.
Jag låter riktigt anorektisk nu, det är så svårt att förklara på något annat sätt. Och jag lovar er, jag kommer inte bli så sjuk och deppig som jag var förra året. För dit vill jag absolut inte!! Missförstå mig inte. Jag mådde riktigt dåligt och kunde inte äta något alls. Nu kan jag äta både efterrätter och ute på cafén! Unna mig en påse naturgodis eller en stor chailatte på espresso house!

Önska mig lycka till med vägningen idag. Tror det behövs.
Stor kram!

Kate Hudson

Älskar henne. Hon verkar vara en sån underbart glad och sprallig människa. Så söt och naturlig, utan skönhetsoperationer (då tänker jag på brösten..). Den kvinnan har fått mig att älska mina egna små. Det är snyggt! Oo jag bara avgudar henne! Se själva ...


image224

Dagens outfit


image220

Leggings från Gina tricot
Stor stickad tröja, mammas
Skinnjacka från Zara
Lackskor från Wedins
Linne från JC
Vantar (syns ej) från H&M (stora ludna saker)

Var i Malmö idag igen. Shoppade lite! Ett blodrött nagellack, saltvatten hårspray, en mascara och ett läppglans. Allt för endast 110 kr! Vilket kap. Allt från H&M. Där får man ju 10% rabatt som medlem på ALLT! Helt sjukt bra. Och mascaran kostade bara 29:90, från IsaDora.

Vill tacka för alla kommentarer igen. Blir verkligen varm i hjärtat! Läser ALLA också, så ni vet det.
Ha en fin kväll! Kram från mig


Skriver och skriver

Har kommit en bra bit på min bok nu. 75 A4-sidor i storlek 12. Undra hur många sidor det blir i en liten bok? Har mycket kvar att skriva också. Satt nyss en timme och fixade lite. Ytterligare 13 sidor skrivna! Jag vet, det går jättefort. Men jag vet vad jag skriver om, och vissa sidor är blogginlägg och bilder. Det ska bli en bok som är färgglad och med massa bilder. Bilder på mig, min familj, de jag älskar, natur och andra fina inspirerande bilder. Tänkte även ha med mycket tips på mat och hur man stöter bort dessa sjuka tankar som ofta kommer ivägen när man ska äta.

Mamma ska också skriva ett kapitel, om hennes syn på det hela. Hur det är att vara nära till någon med anorexia.
Hoppas boken blir som ni önskar. Jag tar mer än gärna emot tips på hur ni vill att den ska se ut!

Anorexia, mer än bara ett utseende

Stör mig så otroligt på alla artiklar man läser om i tidningar, eller på internetsidor som handlar om anorexia. "Hon vägde 25 kilo och var dagar från att dö", "hon lades in med sond, och hade ett bmi på 9".
Man kan ha anorexia och ändå inte vara dödligt smal. Varför uppmärksammas inte dessa fall i media? Varför skrivs det bara om dom som varit skinn och ben. Själv kunde jag känna mig otroligt misslyckad, som aldrig blev så mager som dom i tidningen. Det är de folk tror är sjuka. Är man bara smal, eller något underviktig, så märks det inte på samma sätt. Folk ser inte vad som pågår, eller varför man mår dåligt.

Egentligen är det inte konstigt att de flesta tror att anorexia = skinn och ben, så mager att man är nära döden. Eftersom nästan inga av fallen är tjejer som mest kämpat mot tankarna, men aldrig blivit så dödligt magra.

Varför är då detta ett problem? Varför skriver jag om detta? Jo eftersom folk inte förstår att jag fortfarande är sjuk. Många använder begreppet "NÄR du var sjuk"... eftersom jag gått upp i vikt och väger snart normalt. Och därför ser folk mig som frisk.
Men saken är den att sjukdomen sitter i psyket. Jag slåss mot dessa tankar, även ifall jag äter och kanske ser glad ut. Jag är bra på att dölja vad som pågår i mitt huvud. I min själ, där allt är ett enda stort kaos. Men varför döljer jag det då?
Jag försöker faktiskt leva normalt, och glömma kriget mellan sjukdomen och mig själv. Jag måste försöka leva, även ifall det är det svåraste. För egentligen är det lättare att lägga mig ner och dö. Men orka ge upp? Jag vill inte dö. Hellre kämpar jag livet ut mot anorexin!

Någon som förstår min synpunkt? Vad jag försöker få fram?
Tusen kramar

Café i Malmö

Träffade Fanny nu under dagen. Åh sötnos <3 Alldeles jättetrött efter gårdagens festande. Hihi! Du är så fin :) Vi åkte in till Malmö och skulle hitta nåt mysigt café att äta en god pastasallad på. Tog oss en timme av letande innan vi tillslut gick till Heaven's World inne på Hansakompagniet. Varför hittar man aldrig något litet mysigt lungt café i Malmö? Jag hatar alla dessa cafén där folk trängs med barnvagnar och shoppingkassar. Människor som pratar högt och ungar skriker. Jag pallar det inte!! Jag vill ha ett mysigt litet café med levande ljus och lugn miljö. God mat och helst billigt såklart... någon som har tips på mysiga cafén i Malmö och Lund?

Vi åt iallafall en skitgod sallad med pasta och kyckling med ett jättegott bröd till. Mums!
Blev lite jobbigt när vi skulle hem, för min buss började åka ifrån mig... så jag sprang rakt ut i gatan och stoppa bussen. Så fick jag gå på. Skrek hejdå till Fanny. Fick inte ens krama dig! :( Saknar dig redan!!
Tänk att någon kan betyda så mycket. Det är sjukt!

Finns det någon ni absolut inte kan leva utan?

(Bilden är från Kreta i somras)

Hej

Blev uppringd av Fanny inatt. Hon hade druckit för mycket... snart kommer hon hit. Vi ska bara ta det lungt, se film kanske, gå en promenad eller bara sitta här. Får se! Fryser så mycket att jag är blå om naglarna... har satt på värmen lite smått nu, för nu börjar det bli riktigt kallt.

<3

Jake <3

Han är så underbar! Hans röst, hans känsla och talang. Jag blir helt varm inuti när jag lyssnar på hans musik. Förresten, jag blev vän med honom på Myspace! Han svarade faktiskt i ett privat meddelande till mig !! :D Blev jätteglad. Han skrev typ tack så mycket och att det var kul att jag tycker om honom så mycket :)
Ha en underbar fredagkväll allihopa! Kramar från mig


Favoritmaten ikväll

Yesyesyes! Det blir sushi ikväll. Mums! Gör den inte själv denna gången, för det orkar jag inte. Men det går bra ändå! Vad ska ni käka för gott denna fredagkväll?

image214

Jag och älski pussas <3



image213

Fredag!

Gud vad kallt det är! Sitter här och hackar tänder. Har inte satt på värmen i huset än, för att spara lite pengar. Och det är rätt mysigt att klä sig i massa sköna stora koftor och dricka varmt te. Men snart pallar jag inte mer, för nu börjar det bli kallt på riktigt. Tror det är kanske 5 grader här på morgonen, sen 10 på dagarna. Hur kallt har ni det?

Ikväll/natt kommer Fanny hit och sover. Ska bli mysigt även ifall du kanske kommer hit full :) Hihi. Hon ska nämligen på fest här i min lilla by, så kan hon ju lika bra sova här hos mig. Mina vänner är alltid välkomna, dag som natt :)
Imorgon tänkte vi hitta på något mysigt. Vet inte vad. Har ni några förslag? Helst ska det inte kosta för mycket, jag är nämligen pank efter all shopping!

Nej nu ska jag vira in mig i en filt och se nån film. Dagboken kanske? Trailern finns längre ner på min sida.
Återkommer senare med en liten video på mig själv!
Kram

Godnatt och sov gott

image212
Imorgon ska jag skrämma er ännu mer med min hemska dialekt! :) Så akta er.
Godnattpuss!

Fler frågor, fler svar!

1. Vad använder du för skönhetsprodukter?
Jäklart, det är massor det. Jag älskar smink och ändra mitt utseende på alla möjlga sätt. Jag brukar köra på vanligt smink från typ kicks, lindex, h&m osv. "Maybelline wonder finish" är helt klart min favorit när det gäller foundation. Det känns inte alls kladdig, den håller länge, täcker bra och känns naturlig. Jag kör på färgen "nude".
Brukar alltid använda lite solpuder istället för vanligt kompakt puder. De flesta solpuder är bra. Skaffa en stor borste för bättre resultat!
Till läpparna använder jag oftast bara lite läppsyl. Gärna vaselin. Håller länge, är billig och tar typ aldrig slut!
Parfym använder jag sällan. Tycker bättre om lite lotion med parfym istället. Känns fräshare! Dove är bäst ;)

2. Vad är dina "måsten" i matväg som du bara måste ha varje dag?
Frukt, grönsaker, mackor med smör och skinka. Nån god hemmalagad middag <3 Mums!

3. Vilka naturgodisar är dina favoriter?
De med yoghurtöverdrag. Oh gud! Cashewnötter med yoghurtöverdrag är mumsfillibabba! :) Torkade frukterna är också otroligt goda, speciellt ananas och papaya!

4. Vem är din favoritartist?
Har tusentals. Men just nu måste det vara Jake Coco. Inte så känd kanske, men oooh vilken röst!

5. Om du kunde ändra skönhetsidealen, hade du ändrat dem då och till vad?
Naturlig look. Naturliga människor utan retuschering, utan smink. Så som vi faktiskt ser ut på riktigt. Alla har lite gropar här och var, och varför inte visa upp det? Visa att det är sexigt att vara naturlig? Istället för nerbantade, sminkade, opererade och plastiga tjejer? Alla storlekar, inget ska förbjudas.

6. Eftersom att du inte går i skolan och inte får studiebidrag eller jobbar hur kan du då har råd att shoppa kläder osv för 2000 kr i månaden?
För det första har jag en pappa som tack och lov ger mig lite pengar i månaden. Det uppskattar jag. Jag har en snäll mamma som ibland ger mig lite pengar. Jag sparar från födelsedagen, julen m.m. Ibland får jag av snälla farmor. Så småningom ska jag även söka socialbidrag, eftersom mamma har det lite tajt med pengarna.

7. Hur mycket motionerar du per vecka? och hur mycket motionerade du när du var som värst i anorexin?
Ärligt talat är jag rätt dålig på att motionera. Det händer att jag tar mig ut och joggar en runda, men det brukar dröja länge mellan gångerna. Hehe. Jag har ett gymkort, men går aldrig dit. Av flera olika orsaker. Pallar nog mest inte att ge mig ut bland massa folk. Speciellt vältränade...
Under värsta tiden i anorexin så motionerade jag en del. Men mest i form av promenader. Var jämt ute och flängde... absolut ingenting jag saknar, eftersom det enbart var tvång. Nu kan jag ta sköna promenader för att jag vill , det är underbart!

8. Kan du äta all sorts mat, eller är det något du känner/vet att du aldrig skulle kunna få i dig?
Nej det finns mycket begränsningar i mitt ätande. Jag undviker allt som anses vara "onyttigt". Ni vet... pizza, pommes, sötsaker... det händer att jag unnar mig något om helgerna. Isåfall naturgodis eller nån god drink ;D Jag strävar efter att kunna äta det jag vill, så vill inte skriva att jag VET något jag aldrig kommer kunna äta.

9. Hur lång du är och hur mycket du väger idag?
Jag är ca 169 cm (kanske lite mindre?) och väger 50-51 skulle jag tro. Har inte vägt mig på några veckor, men på måndag är det dags.

10. Vart får du inspiration ifrån till hur du ska klä dig?
Modetidningar, andra bloggar, outfits, och andra hemsidor på internet.

Tack för frågorna! / Cornelia

                   

HAHAH! Ja, här har ni mig. Tråkig video, och syns inte så mkt...


Den bästa filmen någonsin


Godmorgon!

Gud vilken härlig dag det är idag. Solen skiner och alla löven har verkligen ändrat färg nu! Funderar lite på vad jag ska hitta på idag. Egentligen ska jag ju på modell grejen klockan 15:00 i Malmö. Men jag har bestämt mig för att skippa den. Jag mår ju inte ens bra av själva tanken att gå dit, hur bra kan det då vara att genomföra det? Nej, det får vänta. Och har jag nu verkligen ett "modellutseende" så kan det väl vänta ett år eller två.
Ska snart släppa ut lilla Tea i trädgården, leka lite och ge henne mat. Kanske tar en långpromenad med henne senare, får se. Har precis ätit havregrynsgröt med havremjölk och äpplemos! Supergott, speciellt nu när det börjar bli kallt ute. På sommaren är det inte lika gott med varm mat. Nu kan man koka sig en stor kopp te och njuta, utan att svättas ihjäl av värmen.

Häromnatten drömde jag att det var julafton. Är det bara jag som längtar? Jag längtar alltid lika mycket efter julen. Stämningen är så underbar. Att gå på julmarknader, värma sig med glögg, äta pepparkakor, stå och värma sig vid en eld, häst och vagn, presenter, julkort, tomtar, allt glitter och alla lampor och ljus. Ni ska se hur mycket de pyntar här i Höllviken! Alla träd är belysta, julgranar i parken, marschaller lite här och var. Jag ska ta massor med foton i år, ska visa er hur himla mysigt det är här ibland. Bara jag som längtar till julen?

Nej nu undrar nog Tea var jag tar vägen...
Puss och kram!

Min älskade gymnasieskola

Den är förstörd. Halva skolan brann ner igår. De misstänker mordbrand, att den var anlagd. Så jävla onödigt!! Där gick jag i 2 år. Jag satt i biblioteket och åt i caféet. Nu finns det inte mer. Flera lärares arbetsrum är borta, allt material som prov, scheman, datorer, böcker m.m. är borta. Hela källaren med alla skolböcker har brunnit upp. Min underbara mentor jag hade i 2 år hade sitt arbetsrum där. Tänk, han måste vara helt förtvivlad. Tänk att ena dagen finns allt där, och nästa ingenting. Vad ska de nu göra? Vart ska alla elever ta vägen? Tydligen brann 100 miljoner upp där igår. En hel vårdcentral och tandläkare brann även ner.

Jag säger bara, fyfan för de som tänt på. Det var mitt hem en gång. Jag trivdes där! Alla minnen i den byggnaden... nä detta är förjävligt. Förstår verkligen inte hur man kan göra något sånt.
Imorgon ska jag åka dit och titta. Försöka se om min gamla mentor är där. (Heter Tor och är typ 30 nåt..) Måste dit och se hur det ser ut. Ska ta lite bilder, lägger upp de här sen.
(Btw, ett uteställe nere i Falsterbo brann ner förra året också, förmodligen också anlagt. Tusentals underbara minnen därifrån... sjuuuukt)

Dessa bilderna på skolan hitta jag på sydsvenskan.





Dagens outfit och shopping



Såhär (ovan) var jag klädd idag när mamma och jag yrade runt i affärer och shoppade!

Skinnjacka från Zara
Leggings från Gina tricot
Sjal från Vero moda
Tunika/top från Bikbok
Stövletter från Lindex
Örhängen från JC
Benvärmare, gamla

Shoppat:

image201


Lila tröja i stor storlek från Lindex (30% rabatt med medlemskort!) 249 kr utan rabatt
Lackinspirerade leggings från H&M, 199 kr
Blommig stor tröja från Vero moda, 299 kr och 50% rabatt på det
Stor gosig stickad mössa från H&M 49 kr
3 par sköna trosor från Lindex (3 för 99)

Roliga klipp från America's next top model


Svar på frågor

1. Hur kunde du få din blogg så snygg och komma på allting?
Jag redigerar i stilmallen. Det är rätt klurigt, men hjälp finns på info där det mesta står. Det är rätt lätt när man väl kommer på hur det fungerar. Fråga din bror eller pappa, de kan kanske? Själv hjälpte min storebror mig och vi lyckades lista ut hur det fungerar. Det skulle tagit mig väldigt lång tid att skriva ner exakt hur man gör. Och ni hade ändå inte förstått. Så fråga någon killkompis, pappa eller bror (ja, killar är oftast bättre på datorer än tjejer).

"Och komma på allting", vet inte riktigt vad du menar med det. Det jag skriver om eller designen? Aja, det jag skriver om är mitt intresse, modet, shoppingen och det. Sjukdomen är något jag måste skriva om. Att skriva ner alla mina känslor är som terapi för mig. Jag älskar att skriva och berätta exakt hur jag känner i olika situationer.

2. Vad gör du om dagarna?
Som ni vet har jag anorexia, och har haft det i snart 6 år. Det var inte förräns förra sommaren som jag berättade för min mamma om sjukdomen, och jag bröt ihop totalt. Jag provade att gå till skolan (skulle börja 3:an på gymnasiet) men bara satt och stirrade. Jag blev väldigt anorektisk och självdestruktiv så fort jag kom till skolan. Det kändes som att alla såg ner på mig, ingen ville vara med mig och jag kände mig som en skugga efter alla andra. Jag dög helt enkelt inte. Så jag ringde mamma direkt efter skolan och sa "jag pallar inte", "jag vill bara komma hem". Så jag slutade skolan och började kampen mot ätstörningarna. Jag fick ut mina betyg från ettan och tvåan, och kan plugga klart det sista året när jag vill på folkhögskola. Så de två året jag gick var inte förgäves.

Det är därför jag inte går i skolan.

Jag går till en klinik där jag får hjälp med maten, mina tankar och känslor och de håller koll på min vikt och hälsa. Jag får massage ibland, ibland är vi ute på stan och äter lunch. När jag inte är där är jag hemma. Jag skriver en bok om mitt liv. Om ätstörningen och allt annat som hänt mig. Jag brukar läsa. Går ut och fotograferar och redigerar bilderna i min dator. Jag tar hand om min hund jag fick förra året. Det har alltid varit min största dröm att ha en hund, och hon (Tea) förgyller mitt liv och ger mig så mycket glädje och kämparglöd. Så vi brukar gå ner på stranden, springa fritt och leka. Ibland sitter jag och försöker hitta ett passande jobb. Ett jobb där jag slipper tänka på mitt utseende och jämföra mig med andra. Ska söka jobb på min mammas skola, på ett dagis där jag tror jag hade trivts.
På helgerna träffar jag Fanny, min bästa och underbaraste vän. Vi har alltid roligt och förstår varandra fullt ut. Jag förlorade alla mina vänner efter att jag slutat skolan och berättade om min sjukdom. Jag har fått ta mycket skit från många. Att det är mitt egna fel osv.
Ibland när jag är hemma gör jag ärenden åt min mamma. Som att handla, lämna böcker på bibblan, städa...
Så mitt liv är inte så jätteroligt precis. Men jag har lärt mig att hitta på saker. Det är viktigt att inte bara sitta och glo, då kommer man lätt in i dom sjuka tankarna igen.

3. Hur mycket pengar gör du av med på kläder, assocearer osv i månaden?
Kanske 2000 kronor. Ibland mer, ibland mindre. Hade jag haft mer pengar hade jag shoppat konstant. Jag älskar det! :)

4. Hur började du äta oså så att det ledde till en ätstörning?
Maten ledde inte mig till anorexin. Det är mycket som hänt i mitt liv som gjort att jag blivit självdestruktiv och orättvis mot mig själv. Jag kom på min pappa med att vara otrogen. Skilsmässa. Mycket bråk. Jag har alltid inbillat mig att alla problem och allt hemskt som hände var mitt fel. Allt började med att jag gjorde illa mig själv. Jag rispade in saker i armarna, magen m.m. Klippte mig själv, brände mig med tändaren osv. Jag tyckte om känslan. Känslan av kontroll och smärta på utsidan. Men jag ville synas på nåt sätt. Jag började tänka mer och mer på min kropp, att jag behövde gå ner i vikt osv. Sen gick det bara utför.

5. Jag undrar hur du tror att ditt liv ser ut om 30 år?
Oj. Om 30 år är jag 49. Förhoppningsvis har jag barn och en man som älskar mig och som jag älskar. Jag jobbar som författare och bor i en fin villa i ett lungt område. Har massor med underbara vänner och jag trivs med livet. :P

6. Något särskilt du vill jobba med eller något särskilt du vill studera?
Jag vill gärna jobba med foto och bild. Gärna inom modebranchen. Annars har jag länge drömt om att bli designer, att designa mina egna kläder och kanske bli känd. Eller så vill jag bli nån som åker runt till drabbade länder, som Afrika kanske? Ta hand om människor, ge dom mat, vatten, jobb och bygga skolor, hus och affärer. Jag har massa drömmar faktiskt :) Ett tag ville jag bli modell också, men börjar väl inse att det inte är något för mig. Vet inte om jag är stark nog.

7. Var köper du dina kläder?
Gina tricot, H&M, Lindex, JC, Bikbok, Wedins, Dinsko, Ellos.se... det vanliga typ ;)

8. Vilken skola och vilken ubildning går/gick du?
Jag gick på sundsgymnasiet (Säger kanske inte er så mycket :P). Jag gick samhälle med inriktning kultur. Kul faktiskt! Fast första året sög då vi bara plugga ihjäl oss typ...

9. Vad gillar du att göra när du är ledig?
Jag är ju ledig hela tiden typ. Hehe. Men på helger tycker jag om att gå ut, typ festa och dansa. Gå på konserter. Eller så älskar jag att bara sitta och dricka te, äta naturgodis och prata om allt mellan himmel och jord. Eller att se en bra film, gärna en att gråta till :)

Detta var ju skitkul! Ställ så mycket frågor ni vill :) Jag svarar mer än gärna.
Puss

Catwalk on water


*Vill ha!* Från Topshop

image200

Rätt eller fel?

Har funderat lite på detta med jägarna som blev dödade av en björn förra veckan. Hörde att de sköt ihjäl björnen sen. Varför? Egentligen. Det är ett djur! Alla vet väl att björnar är farliga. Sånt händer. Vem mår bättre av att björnen blev dödad? Familjerna? Tror knappast det. Isåfall måste de väl döda alla björnar eftersom de alla är kapabla till att döda?! Själv tyckte jag det var otroligt onödigt att skjuta den. Varför inte fånga in den och flytta den till ett bättre ställe, där människor inte bor? Jag tycker det är mord.
Som jag hörde på NRJ, så sa positiva-fredrik på skoj att de kanske skulle förhöra björnen. HAHA! :D
Det är skrattretande. Snälla, det var en BJÖRN!

Och nej, även ifall det hade varit min mamma som blivit dödad av en björn, hade jag inte velat se den död. Det hade inte spelat någon roll. Varför ta fler liv än nödvändigt? Det hade inte gjort att mamma kom tillbaka, och jag själv hade inte mått mycket bättre för det.

image199


Ställ frågor!

Jag mår faktiskt lite bättre idag. Huvudvärken är inte lika intensiv längre, och jag känner mig lite piggare och gladare! :) Jag åkte inte till äs-kliniken imorse heller, ringde istället återbud och fick en ny tid på måndag... länge till, men jag överlever nog.
Hm tänkte sno en idé jag sett i nån annans blogg. Om ni vill kan ni ställa frågor till mig, som jag sen svarar på i ett inlägg. Hade inte det varit kul? Fråga vad ni vill, om min ätstörning, om mig, vad jag gör om dagarna... vad som helst!

Såg på Finding Neverland imorse, med Johnny depp. Så underbar den filmen är. Älskar den!
Ska nog gå en liten promenad nu med hunden. Tror jag behöver lite luft!

Kramar

image198

En sak till

Jag skiter i modellsaken. Jag är inte frisk än, och jag tror inte jag är redo. Jag är väl ingen man ska se upp till, right? Anorexi, skilsmässo och världens ensammaste flicka... nej. Dröm och glöm.

Hej sötnosar!

Jag blir så otroligt glad i hela själen när jag läser att ni tycker om min blogg. Att ni bryr er om mig och skriver så underbara kommentarer. Jag blir lika lycklig varje gång jag ser en ny kommentar :)

Jag mår fortfarande inte speciellt bra. Jag har ont i huvudet och känner mig trött och yr. Vet inte om jag orkar åka till ätstörnings-kliniken imorgon. Jag borde inte... får ringa imorgonbitti och lämna återbud. Kanske orkar jag på onsdag? Hoppas, för det är så skönt att komma dit. Det är min tid liksom. Och jag får äntligen ur mig all skit och alla känslor.
Så får se hur det blir med det.

Kom att tänka på en sak nyss. Det är en ovanlig känsla för mig att vara behövd. Att någon ringer och gråter, vill ha min hjälp och vill prata med mig. Att jag kan få någon annan att må bra. Det är en helt ny känsla för mig.

Här är en bild på mig och Fanny igår. Hehe :D

image197

Fyfan!

Jag har sån sjuk huvudvärk. Har aldrig någonsin haft såhär ont. Har vaknat jättemånga gånger inatt och haft ont. Nu har jag lika ont!! Har tagit ipren men det går inte över. När jag gick på toa nyss såg det nästan rosa ut i toan(förlåt äckligt jag vet), vad kan det vara?! BLOD?! Jag hatar att ha ont nånstans, för jag tror alltid det värsta. Inatt trodde jag att jag skulle dö så ont jag hade. Skojar inte!! Jag har aldrig haft migrän, men kan detta vara det?
Jag är jätterädd :(

Förlåt!

Skrev ingenting alls igår. Träffade Fanny (bästa vännen) i Malmö och fikade. Satt och pratade jättelänge om allt mellan himmel och jord. Pratade om hur hemskt det är med ätstörningar och hur fult det är att vara så mager. Att vi ska leva och må bra! Sen åkte vi hem till mig och åt gott, hyrde film och mös. Såg aldrig filmen för Fanny jag och min mamma började prata om en massa jobbiga saker. Vi grät och kramade om varandra. Det var riktigt skönt! Älskar er båda, ni tar den största platsen i mitt hjärta!

Imorse såg vi filmen istället med lite frukost och värmde oss. Fyfan vad kallt det blivit! Vi såg på "cherry" någonting. Ska kolla upp det senare. Den var skitbra, men hemskt. Handlade om en tjej som kom ut från fängelset efter 3 år. Så skulle hon träffa sin lilla dotter igen och så. Se den! Den var väldigt hemsk...

Nu ska jag äta lite. Puss och tack för alla kommentarer!

Klädsel

Jag vet att jag tjatar, men nu har jag testat halva min garderob. På castingen ska jag ha svarta leggings, svarta shorts, vitt linne, svart skärp i midjan, svart skinnjacka och svarta höga lackskor. Vill visa min kropp och inte dölja i en stor tunika eller så. Tror detta blir bra. Plus en sjal för annars lär jag frysa häcken av mig! Haha

Elle

Ska fortsätta läsa Elle nu. Finns det en bättre tidning? Jag är totalt inne i den när jag läser. Sjukt! Kanske skulle börja prenumerera?

Träning

Ja nu ska jag äntligen börja träna. Gud vad underbart. Jag ska få fina och starka muskler, på ett hälsosamt sätt. Så oroa er inte. Jag ska hålla koll på maten, och försöka att inte träna för mycket. Ikväll jogga jag 45 minuter, helt sjukt härligt. Blev inte så trött som jag trodde, men lite håll fick jag :P Haha!
Hade min kropp bara varit lite mer tränad (jag tränade ingenting innan) så tror jag den hade varit ännu finare. Liksom muskulös och fast. Och nej, det är inte ätstörningen som talar. Jag vill inte träna för att gå ner i vikt. Jag skiter i vad jag väger. Men att vara nöjd med det jag ser i spegeln är väl inget fel med? Och stundvis är jag nöjd redan nu.

Nej, nu ska jag gå och göra lite kvällsmål. Vet inte vad det blir. En smoothie, macka eller lite flingor och naturell yoghurt.

Puss!

Glad, rädd, förväntansfull, lycklig, nervös!

image195

Funderar redan på vad jag ska ha för kläder nästa torsdag. AH, jag är så nervös! Men lyckligt nervös. Äsch, det ska väl gå bra. Måste vara mig själv och försöka se lugn och självsäker ut. Lycka till, haha!

Mejl från Elite Model

Jag fick precis ett mejl från Elite Model Management. Jag ska gå på deras casting på triangeln i Malmö den 18 october! Gud, skämtar dom eller? Jag skickade in bilder till dom för några veckor sen. Undra om det är många som fått svar? Fyfan vad roligt i alla fall. Detta gjorde min dag!


Dagens outfit

image194

Jag är kär

I denna killen. Rösten! Lyssna! Jag blir tårögd. Guuud.
Hör på alla, den ena är bättre än den andra. Killar med gitarr är så jävla hett!!!!!

image193

Liv

Hon jag skrev om igår, att vi skulle tända ett ljus för eftersom hon påstod att hon skulle dö idag klockan 20:00. Allt var fejk, allt var påhittat och hennes blogg är nu stängd. Det finns ingen dödshjälp i Sverige. Det har aldrig funnits någon vid namn Liv som föddes då hon påstod sig vara född. Varför ljuger man om en sådan sak? Uppmärksamhet? Antagligen är det så det ligger till. Själv känner jag mig kränkt när jag tänker på alla de jag själv känner som kämpat mot cancer. Det är inget att skoja om, även om många blir berörda tycker jag det är fel! Min mormor dog i cancer, henne fick jag aldrig träffa och det plågar mig. Min mamma har berättat att hon var världens snällaste, att jag skulle älskat henne. Min mammas bästa vän fick bröstcancer för ett tag sen, den värsta sorten. Hon överlevde! Men att se vilket helvete hon tvingats gå igenom är beundrandsvärt. Hemskt. Rent ut sagt förjävligt! Hon tappade hår, gick ner otroligt mycket i vikt, blev av med sitt ena bröst, fick stå ut med massa mediciner som slog ut hennes kropp totalt.
Och så sitter någon som kallar sig Liv och ljuger ihop en historia, fått människor att börja gråta och må dåligt. Okej, det har öppnat folks ögon, men samtidigt väldigt respektlöst mot de som verkligen har cancer.

Hennes blogg är i alla fall som sagt stängd nu, så förmodligen får vi inte reda på vem det egentligen var som låg bakom detta. Men bara för detta ska jag hedra min mormor idag, plus alla andra som dött eller kämpar sig från cancer. Jag ska tänka på er, minnas er, se upp till er!

Kram

Nyshoppat

image188

Tisdag

Jätte jättetråkig dag idag. Händer ingenting, allt står still, till och med tiden verkar stå still. Vet inte vad det är jag vill ska hända. Kanske ett oväntat samtal? Eller ett litet gulligt sms som kan göra en hel dag. Men sådana saker kommer inte då man önskar dom tyvärr.
Igår hämtade jag ut mitt paket från H&M i alla fall. Det gjorde min dag igår! 2 herr t-shirts, klämmor, skimmer puder och ett läppglans. Älskar tröjorna! Ska ta lite foton senare...

Ciao!

Tänd ett ljus

Åt denna tjejen
Vila i frid

image187

Jeff Buckley

Bästa låten någonsin. Lyssna här


image186

Stickad tunika och leggings

image184

Ett gott skratt förlänger livet!


Hösten 2007

image183

Augustana - Boston


I samarbete med Elin Kling

Vinn La redoute-kläder för 10.000 kr i samarbete med Elin Kling! Vore det något? Skicka in en bild på dig i din nuvarande stil och motivera varför just du ska vinna en styling med Elin Kling. Skicka till SOLO, Hammarby Kajväg 14, 120 30 Stockholm. Märk kuvertet "La redoute och elin."
Senast den 16 oktober!

Jag funderar starkt på att skicka in. Vore skitgrymt! Man blir stylad av Elin och får alla kläder till ett värde av 10.000 kr. Plus att man blir fotad i kläderna och blir publicerad i SOLO!

Wow!

Elin Kling

image182image178

image179image180

Yeeeees!

Jag hade riktigt trevligt igår. Gud vad underbart det var! Träffade alla mina små nya kusiner, lekte med vovven och de små sötnosarna, åt gott och skrattade! Livet känns så enkelt när det går som man vill, när problemen skjuts undan för en stund och det går att leva fullt ut. Tack för en underbar kväll, den gav mig styrka!

Mamma är sjuk. Hon har varit hemma hela veckan, plus att hon kanske måste sjukskriva sig nästa. Hon har ont i luftrören, hostar upp grönt slem och har ont i kroppen. Stackars mamma! Jag hatar att oroa mig för henne...
Idag ska jag i alla fall hjälpa henne att storhandla, känns bra.
Lite senare ska jag luncha med en kompis i Malmö, ska bli roligt! Har saknat dig så, även om det bara var 1 vecka sen sist ;)

Fick lite saker igår också. En stickad tunika från Gina Tricot, 500 kr och lite Dove-produkter. Blev speciellt glad för Dove Summer Glow som ska vara så himla bra. En brun utan sol som gör en stegvis brunare. Det behövs såhär års kan jag säga. Hatar att känna mig blek och trist!

Kram på er

"Jag vill bara sitta här, och lukta på blommorna"



Känns som det kommer bli en lång dag. Är nervös inför ikväll då min familj och jag ska bort. Födelsedagskalas och allt vad det innebär. Försöker samla tankarna, inte få panik eller göra något jag kommer ångra.

Det är i alla fall en vacker dag, vad mer kan man begära? En perfekt sval, solig och vindstilla höstdag. Helst av allt skulle jag vilja ta min kamera, ge mig ut och ta en massa sköna bilder. Komma hem, sätta mig här vid datorn med en kopp te och redigera bilderna. Bara vara i min värld, där jag får skapa min egna uppfattning om saker och ting. Men nej, jag ska med till kusinen. Jag ska vara normal, som alla andra. Vara social och rolig. Orkar inte, men jag måste. Antagligen kommer jag inte ångra mig efteråt. Kanske jag återvänder hem med en ångestklump i magen, kanske inte. Vi får se. Hoppas ni får en underbar dag! Kram

image171

Sicko

 image167

Denna dokumentär av Michael Moore måste ses. Har själv inte sett den ännu, men bra verkar den. Hittills har jag älskat alla hans filmer, och denna är säkert bara ännu bättre. Finns den att köpa tro? Eller den kanske inte ens är släppt i Sverige? Har ingen koll. Någon som vet?

Fredag

Vad gör alla denna fredag kväll? Själv sitter jag här med lite ont i magen och har rätt tråkigt. Vet inte alls vad jag ska göra. Tog en tur till stranden och såg på solnedgången med vovven. Blir väl en lugn fredag, men vad gör det?

image166 image165

Varning för deppigt inlägg

Jag satt precis och letade igenom mina gamla lådor och hittade en text jag skrev då jag mådde som sämst. Jag hade fått i uppgift av min behandlare att skriva ner alla mina dåliga tankar, varför jag fick ångest och hur det kändes i kropp och själ. Här kommer det.

"Tankar

När jag äter lagad fet mat känns det som kroppen sväller, får panikkänslor och jag brukar tro att jag nästa dag inte kommer komma i mina vanliga jeans. Att jag gått upp minst 2 kilon under natten. Jag inbillar mig att kläderna sitter tajtare och jag känner mig misslyckad och tjock.
Jag brukar få beslutsångest över vad jag ska laga till lunch, det finns för mycket att välja mellan, och tanken på vad jag ska äta till nästa mål är i vägen. Är det något fett och kolhydratrikt till middag måste lunchen (och övriga måltider) vara fettsnåla och proteinrika.
Det är jobbigt att äta lunch eftersom ingen annan i familjen gör det. Det känns som jag äter hela tiden och jag är rädd för att bli för mätt. Att jag inte ska vara hungrig till nästa mål. Att det ska bli för många kalorier, för mycket fett och kolhydrater och för lite protein.
När jag äter nått fett känns det som maten växer i magen, det känns som fettet går ut i kroppen direkt och sätter sig. Att jag måste röra på mig lite efter måltiden och att jag inte kan äta nåt fett till nästa måltid.
Känner mig tung, ful, misslyckad, äcklig och hemsk efter en måltid med mycket fett eller något som är förbjudet. Känns som allt bråk och hemska saker är matens fel, att jag ska straffas för att jag åt, för att jag inte förtjänar den.

Kan få ångest ibland av att mitt liv slösas bort på denna sjukdomen. Att så många år har gått åt helvete då jag bara mått psykiskt dåligt hela tiden. Att jag borde gå i skolan, ha massvis med vänner, pojkvän och att ha nått intresse.

Det är jobbigt med andras blickar när jag tar mat, när jag hela tiden står i köket och har ångest över vad jag ska äta. Jag är rädd att andra ska tycka jag är äcklig som jämt äter och att jag knappast kan ha problem. Att jag bara fejkar för att jag är så lat.

Jag är rädd för att få kommentarer om min kropp när jag går upp i vikt. Att andra ska tro att jag är frisk när jag väger mer, att "henne kan det inte vara nått fel på". Att människor inte ska ta mig på allvar längre och tycka att jag är en dum tjockis som bara sitter hemma och bölar över skitsaker.

Ibland kan jag bli arg på mig själv, för jag känner mig inte sjuk. Jag ser inte sjuk ut, jag har tydligen inte brist på nått och enligt läkare mår min kropp bra. Då känner jag mig misslyckad som inte lyckats förstöra kroppen mer, att jag inte svält tillräckligt mycket. Att jag inte är så smal som "vanliga" anorektiker är.

Kan ha ångest för att nått händer i kroppen, som att få någon dödlig sjukdom eller något, att jag ska straffas med det."

Veckans stilikon

image162

Desperate housewife

Äntligen har jag städat mitt rum, jag borde få medalj. Jag städar jämt åt andra, typ köket och hjälper till med "mammas uppgifter." Men nä, nu äntligen är det skinande rent även i mitt rum! Har skrubbat både väggar och golv, dammsugit, plockat undan, rensat bort, dammat, you name it!



Första bilden så har jag ändå kommit en bra bit... ni anar inte hur det såg ut innan! Usch... den andra bilden är skrivbordet. Tredje så är det klart! Nya sköna sängkläder (och mitt sköna duntäcke!) och nya gardiner. Fjärde likaså. Femte, ja där har ni min dator, där jag just nu sitter och bloggar ;D
Man mår mycket bättre i ett städat rum, i alla fall jag.

Just det, fick två små söta smycken av mamma för nån vecka sen. Måste bara visa! Älskar den lilla klämman, och jordgubben som är en brosh. Båda är från Hantverkshuset. Kostade omkring 40-50 kr styck.


Favoriter just nu

image153

Godmorgon...



Usch jag hade helt glömt bort att jag skulle till kliniken idag. Orkar inte, men jag måste väl. Vet inte alls vad jag ska prata om. Känns som det börjar bli tjatigt med "nej jag klarade inte den maten, jag känner mig tjock", bla bla. Skönt att det blivit mer stundvis jag känner så. Känner mig tjock alltså. Ibland kan jag till och med tycka jag ser okej ut. Det ni!

Nej nu måste jag gå till bussen. Åh vill inte...
Puss

Heta bönder

Åt nyss kvällsmacka och frukt. Ska tvätta av allt mitt smink, smörja in mig, borsta tänderna och sen lägga mig med min älsklingsbok. Imorgon ska jag blogga mer... har inte känt mig speciellt inspirerad idag, hehe.
Och just det. Jag såg "Bonde söker fru" innan. Jag tycker faktiskt det är rätt bra. Kul när karl petter (han unga, tror han hette så) fick bilden på den nakna tjejen. Hohoho. Han såg något chockad ut. Han ville säkert ringa henne! HAHA! Men ja, han är ju inte ful. Men herregud vilken dialekt alla har! Snacka om avtändande...

Sov sött

image149

Boken om mitt liv

Ni vet kanske att jag skriver en bok? En bok om mitt liv, min kamp, mitt självdestruktiva beteende, min ensamhet och förtvivlan. Jag har kommer en bit, men det är otroligt jobbigt att skriva. Jag klarar inte mer än två A4-sidor om dagen, om ens det. Det tär på krafterna, det väcker gamla minnen jag burit på och jag kan bli väldigt deppig. Så jag tar det lungt, i min egen takt. Hellre att det jag skriver kommer direkt från hjärtat, än att det blir halvdant.
Ätstörningarna är lättast att skriva om, och familjen, pappa, mamma och syskon är svårast. Jobbigast är tiden då jag var ett litet lyckligt barn. Det jag saknar jag inser att det aldrig kommer komma tillbaka. Det kommer aldrig bli vi fem igen, mamma, pappa och mina två bröder. Aldrig vi fem runt ett matbord, skrattandes, glada och lyckliga.

Den svåra tiden måste ersättas med något annat. Jag behöver något att leva för. För tillfället får mitt hjärta näring av min familj (mamma och bröder), min hund, modeintresset, mina vänner och de som bryr sig om mig. Jag försöker starta om mitt liv på nytt, födas till en ny människa. Inte vara den deppiga tjejen som inte äter, som bara skadar sig själv och inte bryr sig om något.

Ska se om jag får skrivarlust senare. Vill bli klar med min bok. Jag vill ge ut den, påverka och få andra att känna sig mindre ensamma.

Låg och funderade på vad den ska heta, boken alltså. Någonting med bubbla (eftersom jag kallas bubblegum).
Evighetsbubblan?
Livet i bubblan?
Bubbla av glas?


Har ni några förslag?


ZzzZzzZzz

Jag är så fruktansvärt trött, ändå sitter jag här med bloggen och ändrar utseende och pysslar med massa bilder. Dåligt mår jag också. Nej nu ska det bli skönt att krypa ner i sängen! Godnatt med er

image147

Önskeoutfit

image141image137 image140 image138 image139

Några snabba

Biljetterna till konserten i London med Spice Girls tog slut på endast 38 sekunder
Britney förlorar vårdnaden av sina söner
Pamela Anderson gifter sig med Paris Hiltons ex (sexfilmspartnern)
Keifer Sutherland (24-stjärnan) kan få fängelse för rattfylleri
Oprah Winfrey har tjänat hela 1,73 miljarder kronor på 1 år
Det ryktas om att Nicole Richie och Joel Madden ska gifta sig väldigt snart
Amanda Jensen (med i Idol) var nära att dö som liten i en lungsjukdom
Angelina Jolie säger att hon endast haft sex med 4 män, men hur många kvinnor vill hon inte berätta

H&M

image136

Nyshoppat och påväg hem till mig
Stora t-shirts att kombinera med leggings och mina gråa stövletter
Lite skimmerpuder att glittra i höstsolen
Läppglans för fnasiga läppar
Klämmor att styla ett lite lagom ruffsigt hår

Och var kan jag hitta ett par lika snygga, billiga stövletter som sixtysevens?!

The truth about size zero

Sitter och ser en dokumentär om en tjej som ska gå ner till size zero. Jag saknar inte svälten när jag ser detta och minns hur jävla dåligt jag mådde.

Kolla här

Efterrätt eller mellanmål

Mums, detta är verkligen grymt gott. Ni bara måste testa!

Halloncheesecake

image134

Det enda du behöver är:
Något tinade hallon
Kesella (1% eller 10% , funkar bra vilket som)
Digestivekex

Lägg i lite hallon, toppa med kesellan och blanda lite försiktigt. Krossa och strö på kexen.

Tada! Så har ni en god och mättande liten avslutning på middagen, eller som mellanmål!

Måndag

Godmorgon! Shit vilken dryg natt. Har legat och vridit mig och inte kunnat sova ordentligt. Det är så himla kallt om nätterna. Äntligen kan jag byta till duntäcke, det stora frasiga täcket man kan gosa i. Älskar det!
Imorse när jag gick upp satt mamma vid matbordet med levande ljus och gröt som var kokad. Helt sjukt mysigt! Jag älskar att vakna upp och känna mig hemma, känna mig liten... Så det blev gröt, macka och te till frukost. Riktigt gott och mättande.
Jag drömde mardröm inatt också... att jag åt massa tårta. Jag vet, så sjukt töntigt, men för mig var det hemskt. Ångesten bara kröp genom kroppen, och det kändes verkligen som att det var sant. Varför drömmer man om mat?

Nog om det.

Det är massa snack om att Kate Moss är "tillbaka" igen. Hm jag har aldrig förstått vad som är så speciellt med henne. Jag tycker inte alls hon är så söt och snygg som många verkar tycka. Okej, med massa smink eller retuscherade bilder så är hon väl fin, men så som hon ser ut på stan? Nja... jag tycker mest hon ser gammal ut, och alldeles för smal. Hennes ben är sjukt läskiga! Och hennes hår ser alltid lika risigt ut. Bara min åsikt, men vad tycker ni om Kate moss?
Förresten, hon har en ny kollektion på topshop, kolla in den!

image133

RSS 2.0