Torsdagkväll

Jag har nog gått och blivit teberoende. Dricker 2-3 koppar varje dag. Kanske inte så mycket ändå, men visst blir man lite beroende när man väl har börjat? Köpte ett av mina favoritteer idag också. Twinings vaniljte. Yummy! Sen är det ju värmande också vilket inte är helt fel i dessa tider.

Gick in på Victorias secret innan idag och hittade en massa fina bikinis. Åh vad jag vill ha. Har beställt därifrån 2 gånger innan, och frakten är rätt dyr. Det tillkommer ibland tull också vilket inte är så roligt... brukar kosta några hundra kronor! Men kläderna är ju bara för underbara. Men jag ska faktiskt försöka låta bli att beställa. Imorgon tänkte jag ta en runda på stan och hitta saker jag behöver istället. Som jeans! Behöver alltid jeans känns det som. Jag är otroligt kräsen när det gäller jeans.

Imorgon ska jag till Idun också. Har verkligen kämpat denna veckan, men gud så mycket känslor det poppar upp hela tiden. Knappt så jag orkar med det. Att själv sitta och försöka peppa och motivera mig till att fortsätta är svårt. Ibland önskar jag att någon ringde mig dagligen och sa en massa peppande ord. Eller bara fick mina tankar på något annat än mat, kropp, kalorier... det är rätt tröttsamt ibland. Man vill prata och tänka på andra saker också...

Nu ska jag lägga upp recept på dagens middag! Puss puss


Kommentarer
Postat av: manda

om du vill prata, fastän bara över nätet så adda manda[email protected] :) Du e så himla duktig som orkar kämpa dej ur allting, satt förut idag och läste dina inlägg från ett år sen, du vet inte vilken ändring det är ! Hoppas jag får din styrka nångång..

2009-01-29 @ 17:10:35
URL: http://amandaaaaa.devote.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0