Måndag 9 feb

Solen skiner idag också! Enda negativa med det är att temperaturen sjunker. Igår var jag ute och gick en långpromenad och lät solen värma mitt ansikte. Riktigt härligt! Snart är våren här. När vi är tillbaka från Thailand är det mitten av mars. Då någon gång brukar det vända. Ibland har vi hela 15 grader här nere i april månad. Det är grejer det!

Jag mår sådär idag. Fysiskt alltså. Mitt huvud dunkar, min hals och käke värker och mina öron är det lock för. Snacka om en rejäl förkyldning. Det suger. Fryser gör jag också, jämt. Känner verkligen inte för att gå utanför dörren idag. Är så eländig och trött. Jag tillåter mig sällan vara det... eländig. Jag ska alltid vara så duktig. Springa runt och göra saker hela tiden. Duktighetssyndrom?

Åt bl.a havregrynsgröt med skivad apelsin och havremjölk till frukost idag. Snacka om gott! Känns alltid bra att äta apelsiner när man är sjuk. Förra veckan när jag drack grönsaksjuice, apelsinjuice, örtteer och massa annat så kände jag mig faktiskt bättre med förkyldningen. Ska kanske göra det igen? Köpte en tidning igår där det bl.a stod en massa bra tips för att förhindra och lindra förkyldningar. Kan skriva ner något senare om ni vill. Lät himla bra! Hon som kom med tipsen har tydligen inte varit förkyld på flera år... så kanske fungerar det?

Måste duscha nu. Puss på er!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Hoppas din dag blir bättre än igår.

Massa kramar till dej!

2009-02-09 @ 10:14:25
Postat av: Sanna

Krya på dig igen Cornelia! Prova att äta ingefära i maten eller blanda ditt eget ingefärste!

2009-02-09 @ 10:52:03
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: anonym

hej!

vad heter fonterna du brukar använda när du gör dina bilder?

puss

2009-02-09 @ 11:15:33
Postat av: Cattis

Din frukost lät mums!:) Drick mycket varmt & käka apelsiner, hihi:) Jag är fortfarande sjuk..menmen..någon gång ska det väl gå över!;)

Ha en bra dag!:)

Kramar

2009-02-09 @ 12:34:17
URL: http://kaktuuus.blogg.se/
Postat av: Molly

krya på dig :)

kanske nyponsoppa kan hjälpa :)

nyponskalmjöl på gröten eller filen kan också rekommenderas.

take care! kram

2009-02-09 @ 13:32:02
URL: http://www.mollyshalsoblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0