Sunday morning

Redan söndag igen. Var tar dagarna vägen egentligen? Redan den 8 februari och jag tappar andan varje gång jag tänker att om 2 veckor och 3 dagar åker vi... ofattbart. Som jag längtat! Det är inte många gånger i mitt liv som jag längtat efter något såhär mycket. Det känns i hela kroppen liksom. Bara av att tänka på det. Ett pirr som sprider sig från magen, ut till benen och armarna.
Jag har faktiskt drömmar om att flytta dit. Inte för gott såklart, men ett litet tag. Några månader kanske. Varför inte? Komma ut och se världen. Bli några erfarenheter rikare. Men först måste jag ju ha besökt landet... det kanske inte alls är "något för mig". Vilket jag tvivlar starkt på, men vem vet. Läser denna tjejens blogg. Hon bor där just nu. Häftigt!

Jaja, som sagt... söndag idag. Solen skiner!! Helt underbart. Måste nog ut en stund och vända ansiktet mot solen. Det var så längesen sist att det är sjukt. Jag hatar verkligen vintern. Mörkt och dystert. Varje år när det blir vår och sommar blir jag sådär galet lycklig igen. Finns knappt något bättre...

Vet inte vad jag ska göra idag. Har inte hunnit tänka så långt än. Vad ska ni hitta på?
Puss!

Kommentarer
Postat av: L

Åh, jag är så avundsjuk på dig som ska till Thailand! Där är så himla underbart där!

2009-02-08 @ 13:29:30
URL: http://lustattlaga.blogspot.com
Postat av: Johanna

Hej

Jag håller med dig, så fort tiden har gått. Det känns som att de var alldeles nyss som du skrev att det var sex veckor kvar tills du skulle åka. När det gäller att bo i Thailand så är det något jag verkligen rekommenderar. Bodde en månad på ett barnhem där jag arbetade, sedan resta jag runt i landet i flera månader och besökte änen några andra länder i Sydoatasien såsom Kambodja, Laos, Malaysia och Singapore. Stannade även i Hong Kong på vägen hem. Alldeles själv. Det hade jag aldrig trott att jag skulle våga innan. Jag förlängde t o m hemresan med lite drygt en månad. Och just nu sitter jag här och bara längtar tillbaka. Jag älskar verkligen livet i Thailand, allt går så smidigt och enkelt där liksom. Och jag som älskar att skoja och skratta kunde bara gå ut på en marknad eller till vilken thailändare som helst och försöka prata thai vilket antagligen lät väldigt roligt eftersom de flesta höll på att skratta ihjäl sig inklusive jag. Det finns så många fina platser i Thailand och du kommer säkert vilja åka tillbaka. Jag har faktiskt funderat på att skriva en bok om mitt liv som backpacker och eftersom jag läst att du också skriver en bok så undrar jag om du har några tips? Hur går det med boken? Jag menar absolut inte att stressa dig men det hade varit väldigt kul att läsa den sen när du är klar. Oj, vad lång den här kommentaren blev. Hoppas du orkat läsa allt.

Ta hand om dig!

2009-02-09 @ 00:36:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0