Söndagmorgon 15 feb

Godmorgon! Sov nästan 11 timmar inatt. Riktigt skönt och jag tror det behövdes. Har känt mig så himla trött på sistone. Trött i huvudet och kroppen. Tur att årstiden börjar vända nu. Det är ju mycket ljusare om kvällen och morgonen. Efter Thailand är det mitten på mars. Och jag tror jag kommer åka tillbaka dit igen innan sommaren kommer. Kanske! Vill så himla gärna. Bara stanna där några veckor. Låter inte fel va?

Söndag igen. Jag tycker det är söndag hela tiden! Haha. Men inte mig emot. Tiden får gärna gå snabbt nu 10 dagar framåt... sen smäller det.

På något sätt har jag känt mig så otroligt fri de senaste dagarna. Sen jag la av med matdagboken. Den gav ångest! Den gjorde så att jag tänkte "men hallå, nu kan jag inte äta såhär mycket... då kommer dom bara tro att jag mår bättre i psyket". För det är ju så det går till där verkar det som... går maten bra är det frid och fröjd. NOT!! Nu känns det så himla skönt att slippa det. Bara kämpa på och använda mig av allt jag lärt mig på dessa 2½ åren i behandling (3 olika behandlingar).
Jag vet ju vad kroppen behöver, hur mycket jag ska äta av varje livsmedel, vad som är bra och mindre bra, vad som är lagom och för mycket/för lite. Jag vet allt dedär! Igår åt jag t.ex så himla mycket sushi. Haha! Är stolt över att jag bara åt tills kroppen var nöjd, inte huvudet. Tänkte till och med äta lite choklad efter. Men TYVÄRR var jag så jävla mätt att inget gick ner. Längesen jag var SÅ mätt. Var inte ens sugen på choklad. Och jag är en riktig choklad-lover...!

Åt en mumsig frukost idag. Havregrynsgröt som vanligt, med blåbär, banan, kardemumma och havremjölk. En macka med makrill, keso & gurka. Vaniljte med skummad sojamjölk. Åh!
Hoppas ni mår bra idag! Pussar





Kommentarer
Postat av: lena

du ahr blivit utmanad.. titta under mina inlägg som heter utmanad 1 och utmanad 2

2009-02-15 @ 10:08:41
URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se
Postat av: malin

Jag förstår inte hur man kan äta sig mätt på sushi, jag kan ta en eller 2 bitar men sen är det bra ( :

2009-02-15 @ 10:22:35
URL: http://mfernstrom.blogg.se/
Postat av: Karolina

Bara för att Idun säger att man ska skriva matdagbok, behöver det inte betyda att det är en bra strategi. Finns så många som jobbar inom vården utan att ha någon aning om någonting..

Såå trött på det.

BRA att du hittat din EGEN väg, det är bara den som funkar!

Du inspirerar mig verkligen.

Heja dig!



Stor Kram<3

2009-02-15 @ 10:23:02
Postat av: carolina

makrillmnacka är ju så gott =)

2009-02-15 @ 11:13:05
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: mikaela

Vilka tre olika behandlingar har du varit på?

2009-02-15 @ 13:35:28
URL: http://mikaelaholm.blogg.se/
Postat av: karin

Matdagböcker ger ofta ångest och förvärrar kontrollen kring maten. Du är superstark. Jag tror på dig och Vet att du kommer fixa detta. Och du, det där brödet är supergott :)

2009-02-15 @ 13:35:47
URL: http://bubbelsoda.blogg.se/
Postat av: Umma

Åh känner igen mig med matbokstänkandet! Jag var rädd för att skriva upp vissa saker, typ om jag hade ätit godis, glass eller nåt annat "extra" för då trodde jag att dom skulle tolka det konstigt typ "Mmhn nu börjar hon minsann äta sånt, då är hon nog inte så sjuk"... Blir glad av att höra att det känns som en befrielse att skita i skrivandet! Blir du stark av det så är det rätt beslut du tog.

2009-02-15 @ 15:24:24
URL: http://umma.blogg.se/
Postat av: jenny

Jag tycker personligen att matdagböckerna är superbra så man får en inblick i hur lite man egentligen äter. Älskar att skriva i den och känna mig ansvarsfull :D

2009-02-15 @ 16:25:33
URL: http://jennyoregon.blogg.se/
Postat av: Jenny

Härligt att höra att du känner dej lite friare, bara att kämpa på! Nästa gång blir det choklad, det har jag mumsat på hela helgen :) Kram!

2009-02-15 @ 17:03:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0