Onsdagkväll

Godkväll fina läsare. Känns skönt att åtminstone ni förstår min situation, även ifall ni inte vet allt. Det betyder! Ni har hjärtan av guld ska ni veta.
Tryckte precis väldigt motvilligt i mig middagen. Lagade den själv också. Ibland är det jobbigare än andra dagar. Det blev spenatcouscous med fiskbullar och broccoli. Tråkigt, men det fanns inte mycket annat att välja på. Drack en kopp te med skummad mjölk efter för jag var så himla frusen. Det skulle jag INTE gjort. Mår illa utav helvete nu. Men men!

Längtar nått otroligt efter våren. Allt brukar vända då. Jag mår alltid bättre när solen skiner och det är varmt ute. Vill kunna klä mig i snygga kläder. Någon la en kommentar här i bloggen och ville ha mer mode. Alltså, jag springer runt i stora stickade tröjor och leggings hela dagarna. Och ska jag iväg blir det jeans och vinterjacka. Inge vidare snyggt, men man orkar ju bara inte när man fryser vad man än sätter på kroppen... right?

Ska kasta mig i soffan och se på tv resten av kvällen. Dr phil och Semestersvenskar. Mysigt! Måste bli på lite bättre humör känner jag, men jag mår i alla fall bättre än innan idag. Ska söka annan hjälp faktiskt. Någon som lyssnar på MIG och jag vill bort från alla som fokuserar på maten. Maten är det som kommer i kläm när jag själv mår dåligt. Det är annat som måste jobbas bort. Mat är viktigt, absolut. Utan den orkar man inte jobba med sig själv alls, men det psykiska är det som måste bli bättre för att man ska orka och kunna klara sig på egen hand.

Ha en underbar kväll vänner! Puss



En outfit från våren/sommaren 2008. Ge mig liksom! Och ja, jag har löshår där. Hehe.

Kommentarer
Postat av: Anna

Tycker sättet de behandlar sina patienter är skrämmande. Du får uppenbarligen inte den hjälp du behöver, då tycker jag det är upp till dem att se till att du får det så att du kan bli frisk men tydligen verkar de inte intresserade av att ge dig den hjälpen. Du ÄR stark så tills vidare får du bara kämpa vidare. Hoppas Thailand-resan kommer som ett skönt avbrott från både Idun och mattankar! Och håller med, visst känns allt så mkt lättare på våren, ge mig nuuu!

2009-02-11 @ 20:47:42
URL: http://thernan.blogg.se/
Postat av: mergime

riktig fin bild du !

passar jätte fint i det håret..



jag förstår dig angående ditt förra inlägg.

sjukt jobbigt.men kämpa ,sök en annan hjälp..

dr phil e sååå bra .

hihi kramis !

2009-02-11 @ 20:53:25
URL: http://mergimebytyqi.webblogg.se/
Postat av: carro

sjukt snygg outfit och jätte fin i håret (:

Jag vill också bara ha vår allt känns så mycket lättare då!

2009-02-11 @ 22:00:00
URL: http://carolinahoglund.blogg
Postat av: josefin

herrejesus amalia vad fint fottot var - nu blir jag riktigt avis!

2009-02-13 @ 00:56:10
URL: http://stendahl.blogg.se/
Postat av: Norsk

Åhh...du er så himla pen (=snygg på norsk)!!

2009-02-13 @ 19:30:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0