Alla hjärtans dag

Glad alla hjärtans dag allihopa! Hoppas ni får en fin dag. Och denna dagen behöver inte betyda att man måste ge bort något. En kram, en puss eller några betydelsefulla ord räcker långt. Det är trevligare att få än materiella saker tycker jag.

Lite kul igår att bilderna över min röv i de nya jeansleggingsen kunde vara så intressant. Folk skrev både på msn och i kommentarsfältet här på bloggen och sa t.ex "vilka former du fått" och "jag trodde du såg sjukare ut". Ursäkta, men jag har alltid sett ut så. Mina höfter har varit breda sen jag kom in i puberteten. Även när jag vägde runt 40 kilo (168 cm lång) så var höfterna och rumpan kvar. Jag är päronformad med bredare höfter och mager överkropp. Mina revben och bröstben syns på överkroppen. Magen går inåt på sidorna och höftbenen sticker ut. Men ändå har jag en rumpa. Har alltid haft! Och förresten kan man ha ätstörningar och väga hur mycket/lite som helst.

Förut hade jag komplex för mina höfter, men det tänker jag inte ha längre. Jag har tränat mycket och fått en snygg muskulös nederdel. Överdelen behöver mer att ta på, helt klart. La till och med upp en bild på min överkropp i protest här igår. Men tog bort den ungefär lika fort. Varför ska jag behöva bevisa? Och varför bryr jag mig i första hand? Jag vet ju själv hur jag ser ut och hur jag är formad. Jag har jeans som är ministorlek och jag väger inte normalt för min längd. Då kan man omöjligt vara stor eller bred någonstans.

Hur som helst har jag släppt de kommentarerna nu. Det tog en stund, men jag känner också att jag blir starkare och starkare i mig själv.
Ha en bra dag! Kärlek ♥



+ Bild

Kommentarer
Postat av: Anna

Klokt av dig att ta bort bilden för att bevisa, dumt att skriva ut jeansstorlek, vikt och längd - siffror triggar antagligen ett flertal av dina läsare, och det låter dessutom som att du trotsallt vill bevisa att du väger lite/harettvisstbmi. Ha en fin alla hjärtans dag :) kram!

2009-02-14 @ 10:20:15
URL: http://annamarian.blogspot.com
Postat av: Sanna

Du behöver inte bevisa någonting alls!

Ha en riktigt bra alla hjärtans dag :)

2009-02-14 @ 10:37:17
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: Becca

Jag tycker att du ser ut att ha väldigt vackra former! Kvinnor SKA ha former. Vad är det för fel på folk som skriver så? Ha en superbra alla hjärtans dag! :)

2009-02-14 @ 10:51:37
URL: http://beccatroll.blogg.se/
Postat av: Anna

Glad alla hjärtans dag snygging. Min enda tanke när jag såg bilderna var jäklar vad snyggt, både leggingsen och hur de satt. Vi vet att du är lite för smal, men jag tycker det är helt underbart att du har höfter. Kvinnligt! Och jäkligt sexigt! Och det har INGENTING med fett att göra, vissa har höfter, andra inte. Och himla tur att du har det, tänk sen när det är dags för barn och grejer ;)



Du är otroligt vacker och det är härligt att du förstår att de där kommentarerna är helt sjuka. Du är bäst!

2009-02-14 @ 11:06:34
URL: http://madeinjapan.devote.se
Postat av: Rebecka

Tja!

Jag tycker också att du är grymt snygg! Det är starkt av dig att ha fixat tio kilo, jag vet hur svårt det är. Kom ihåg: Ingen kan ta ifrån dig hur stark som människa (för det är du som har tagit dig så här långt från ätstörningen)! Jag läste i nåt äldre inlägg att du önskar att du inte hade blivit sjuk, att det hade tagit ifrån dig din ungdomstid. Tänk inte så! Du har gått igenom det här och är på väg att komma ut på andra sidan som en fantastisk människa. Jag skulle aldrig ha varit den jag är idag utan att ha varit sjuk, och jag önskar inte att jag var annorlunda på något sätt.

Kram på hjärtan-dagen

2009-02-14 @ 11:18:39
Postat av: carolina

herregud! ATT FOLK ORKAR! jag har också alltid haft bredared höfter, jag hade typ storlek 27 i jeans fast jag vägde 42 kilo till mina 174 cm liksom...släpp det där. jag gillar både mina höfter och lår nu, dom orkar ju mycket =) och manvän tycker om dom ;) varför ska inte jag gör a det då? och jag ska verkligen vara tacksam över att dom är duktiga på löpning, dansning på krogen osv. ta hand om dig tjejen! inget fel på dig någostans!!

2009-02-14 @ 11:29:50
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Lina

du behöver inte bevisa något för någon...och du ska inte känna att du måste lägga upp en bild för att visa att du är inne i det sjuka än, sjukdomen sitter INTE I KROPPEN...det vet du..men jag önskar att alla andra fatta det med!

Ge fan i att kommentera hur smal/tjock osv man är el har blivit...man ska inte uttala sig om en person man inte sett i verkligeheten eller känner!!

önskar dig en fin dag!

vad stolt över dig och din kropp...själv tycker jag att du verkar vara en fin människa utanpå som INUTI!

//Lina

2009-02-14 @ 11:32:28
Postat av: Amandah

Det är bara töntigt med alla dessa kommentarer, tur att du vet bättre än att ta åt dig!

Puss<3

2009-02-14 @ 11:46:00
URL: http://detminstajag.blogg.se/
Postat av: FANNY

skit i dom jävla dumma människorna som säger att de trodde du såg sjukare ut :O FUCK THEM! blir riktigt arg nu, man kan vara lika sjuk i tankarna , PLUS ATT DU ÄR FAKTISKT SMAL :O.. vafan vill folk? OCH DESSUTOM HAR DU EN SNYGG RUMPA <3 vill också ha ;) hahha <3



DU är underbar älskling!! SAKNAR DIG ! ses snart i veckan :D <3



du ska inte bevisa nåt för någon, bara att du duger, för dig själv <3 SKIT I ALLA DUMMA KOMMENTARER :O

2009-02-14 @ 13:59:07
URL: http://beautifulflower.blogg.se/
Postat av: Hannah

Fy fan vad sur jag blir, vilka idioter som skriver så! Men det viktigaste är att du vet själv att det inte är sant :)

2009-02-14 @ 14:58:55
URL: http://uglies.blogg.se/
Postat av: JosefinEmilie

Även om du så hade haft största storlek på jeans, eller haft en stor överkropp, så innebär det inte att man måste vara frisk för det.



Tycker det är idiotiskt av folk som skriver annat.



Du är superfin, puss

2009-02-14 @ 16:28:51
URL: http://regnblomma.blogg.se/
Postat av: Sabina

Så skönt att höra dig skriva detta inlägg.. Själv så kämpar jag med att gå upp i vikt och är livrädd för vad andra ska tycka om min kropp. Är så rädd för att se "frisk" ut. Men ärligt talat, varför ska man bry sig om vad andra tycker? Otroligt många som jag känner frågar mig om jag aldrig äter någonting då jag berättar att jag har det kämpigt med en ätstörning.. Folk har ingen aning om vad en ätstörning är. Många tror ju att man måste väga 30kg och ligga på sjukhus med sond för att man ska klassas som ätstörd..

2009-02-14 @ 19:45:08
URL: http://sabinii.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0