What the hell are you looking at?

Godkväll sweethearts! Har bakat morotskaka idag, och shit va gott det doftar! Men alltså... glasyren är ju helt värdelös. Jag tog som det stod i receptet men det blev helt sjuukt rinnigt. Sen hällde jag på mer och mer och mer florsocker men den va lika rinnig. Nu har jag en hel bunke full med glasyr!! HAHA! Inte riktigt meningen... och jag trodde inte alls att sån färskost + florsocker skulle bli rinnigt. Fattar inte riktigt varför det blev så... men äh, nu är den bra! Det lär vara söt som ett rent helvete, haha. Har i typ 2 förpackningar florsocker... woops.

Är ganska trött faktiskt. Skulle kunna gå och lägga mig nu. Känner mig lite halvkonstig, typ glad och deppig på samma gång. Jag har inte riktigt förmågan att känna av mina känslor just nu. Är jag ledsen, glad, deppig, orolig, mätt, hungrig... jag känner ingenting! Precis som att jag stängt av känslomässigt. Går det? Och varför gör man det?

Har märkt det att många tittar jävligt mycket på mig när jag går ute. Ibland tror jag att dom läser min blogg och vet ALLT om mig, haha. Ibland känns det som att de tittar för att jag ser bra ut, ibland tvärtom. Jag tycker bara det känns creepy... varför tittar folk liksom? Jag ser väl ut som vem som helst? Eller? Känner ni också er iaktagna ibland när ni går ute? Ibland har jag sån god lust att bara säga "ursäkta, det kostar 5 kronor titten".

Ha en underbar fredagkväll allihopa! Puss puss puss!

Kommentarer
Postat av: emelie

ja, dadlar är himla mumsigt. Men de är äckliga om man råkar få med någon hård. De ska vara mjuka och krämiga och sega, haha (:

2008-09-19 @ 18:57:23
URL: http://matomspunnet.blogg.se/
Postat av: Madde

Ett tips är att ställa glasyren i frysen en stund. Är det light varianten av phiadelphiaosten som man ska ha i receptet eller den vanliga? Tänkte testa detta receptet nån dag för det låter väldigt smarrigt.

Kram och Grattis i förskott! Hoppas du får en underbar födelsedag=)

2008-09-19 @ 19:02:10
URL: http://madeleineis.blogg.se/
Postat av: Mickis

Grattis i förskott! ^^



Jag själv har stor erfarenhet utav folk som glor.. -_- det är skit jobbigt, men de glodde på mig för att jag var så smal (spec mina ben) det kanske är samma för dig? har du gått ner mycket senaste tiden kanske? O.o Eller så kan de bara se i ansiktet på en om man är i svält, för det syns ju. Fast man kanske inte ser det själv. :/



kram

2008-09-19 @ 19:10:35
URL: http://skrollebolle.blogg.se/
Postat av: sofia

Jag känner mig lite iakttagen ibland ute! Tänker mest typ: oj har klänningen åkt upp, ser jag konstig ut? Inte för att folk tittar skumt, men ändå. Fast oftast säger jag till mig själv att jag inbillar mig :P

2008-09-19 @ 19:16:23
URL: http://dagensmat.blogg.se/
Postat av: helene

jag känner mig alltid uttittad, vart jag än är om det så är i skolan eller ute på stan. Visst är jag lite paranoid men inte alltid, ibland är varenda ögon på en och jag blir alltid lika nervös så jag springer in på nån affär!

2008-09-19 @ 19:26:44
Postat av: sarah

Noo det är tyvärr pga av andra anledningar jag kräks, men inte på hela dagen igår och inte idag heller! YES:-D

Hoppas du får en underbar födelsedag och verkligen njuter av morotskakan, maten och gott sällskap! Kommer ner till skåneland såfort jag mår lite bättre. Kanske nångång senare i höst..? Kram

2008-09-19 @ 20:06:20
URL: http://underbarasarah.blogg.se/
Postat av: Jossi

Håller med.. brukar också känna mej en aning utstrirrad när jag går ute, eller det är iaf något jag inbillar mej! Hoppas morotskakan smakar bra ändå.. det tror jag. Ha en underbar fredag kväll själv! :)

2008-09-19 @ 21:20:21
URL: http://entjej.webblogg.se/
Postat av: Emelie

Tack, för att du svarade :)



Nä, jag har inte pratat med gyn än men ska ringa till ungdomsmottagningen nästa vecka. Har inte vågat riktigt än. Dels vet jag inte vad jag ska säga, dels är jag orolig att de ska börja kommentera min vikt osv igen :/



Jag vet, våra bloggar är ganska lika men jag har haft typ samma på alla mina :) Men nu ska jag lägga bloggandet på hyllan igen. Skolan tar för mycket tid.



Föresten så gillar jag din blogg skarpt :D

2008-09-20 @ 09:04:05
Postat av: Linda

Grattis på födelsedagen!!! Försök koppla bort allt negativt och njut av dagen!!!

2008-09-20 @ 09:09:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0