Måndag 15 september

Måndag igen. Gud vad veckorna går snabbt nu när jag är hemma. Det är ganska långtråkigt, men det dröjer väl förhoppningsvis inte länge tills jag kommer in på dagvården. Det är både skrämmande och skönt på samma gång att börja där. Skrämmande är det ju för att det är den "svåra" vägen. Jag lämnar min "trygghet" i sjukdomen och kastar mig ut i det jag länge varit så rädd för. Skönt är det eftersom jag slipper tänka på vad, när och hur mycket jag ska äta. 3 måltider äter man där. Frukost, lunch och mellanmål. Samtidigt kommer jag sakna min egna mat. Min egna müsli, gröt, hembakade bröd... det suger såklart. Visst, på helgerna kan jag ju äta det, men hela veckorna! Blä. Hoppas det är god mat och inte bara typ sliskiga flingor på morgonen, fiskpinnar och sånt slabb. Fast på tal om fiskpinnar. Fiskpanetter är sjukt gott! Sånna stora med frasig yta. Det va flera år sen jag åt det sist. Säkert 5 år.

Sitter här med vovven i knäet. Hon är så kelsjuk! Supermysigt. Ska snart gå och testa sminket jag köpte igår. Många av er är ju intresserade om det är bra eller inte.

Ska nog bada hunden också, för fyyy vad hon luktar. Hon åt kattbajs igår. MYSIGT!! Naah. Hon är alltid matgalen efter att hon löpt. Så jag ger henne torrfoder med filmjölk nu. Hon ääälskar det! Haha. Bra för magen är det också, så jag ville ju inte vara sämre så jag åt själv filmjölk imorse. Med havrefras, banan, solrosfrön och kanel. Och en macka på det med leverpastej och gurka. Och just det, en kopp starkt yogite med soyamjölk. Sååå gott.

Nej, duschen nu! Puss & kram

Kommentarer
Postat av: amelie

där e skitbra mat på idun =) massa olika flingor och müsli att välja mellan och frön och allt. och ibland får man gröt om man vill. sen bakar kocken nästan allt bröd själv och all mat vi får är hemmalagad :)



kanske ses vi i höst på dagvården? ;)

take care. kramis!

2008-09-15 @ 13:47:52
URL: http://trasbarn.blogg.se/
Postat av: Anna

Håller med Amelie, maten är verkligen skitbra där. Vissa dagar kan du välja mellan yoghurt med flingor eller gröt med mjöl och så naturligtvis 2 mackor till.

Så maten behöver du inte vara orolig för men fasen - kämpigt är det. ;)

2008-09-15 @ 16:02:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0