Tisdag 28 oktober

Godmorgon! Uuuh vad seg jag känner mig. Har fortfarande inte kommit igång idag. Har en del ärenden jag måste göra. Det tar emot lite men jag måste. Förkyldning på G och det ser ut att vara riktigt kallt ute idag. Soligt men kallt. Idag börjar jag skriva min matdagbok. Känns lite konstigt men ändå riktigt bra. Att kunna se över hur jag äter och verkligen få in tiderna bra. Allt handlar om planering och att få in tiderna perfekt nu i början. Det är väldigt viktigt att hålla sig till tiderna för annars kan ångest och annat obehag komma.

Frukosten idag var så god, som vanligt hihi. Gjorde gröt på havregryn, rågflingor och havrekli. Tog ½ dl var av grynen och ca 2 tsk havrekli och kokade med vatten och salt. Banan, russin och soyamjölk åt jag till och en macka med mjukost och tomat. Väldigt gott att gröten blev lite mer grynig och tjock än när jag bara gör på havregryn. Jag har sagt det förr, men jag skulle kunna leva på gröt med olika tillbehör!

Satt och tänkte lite innan när jag åt. Jag skulle nog inte kunna "sluta äta" igen och bli så sjuk som för 2 år sen. Jag tror verkligen inte det. Jag älskar mat och skulle inte kunna utsätta min kropp för sån svält igen. Gröt på morgonen med mackor och goda pålägg, smarriga luncher, mellanmål, mammas goda middagar och mysiga kvällsmål. Nej just nu kan jag inte tänka mig att sluta med det igen. Aldrig mer! Det finns ju såklart ingen garanti, men att känna såhär nu känns tryggt. Om jag skulle bli värre (vilket jag inte tror och hoppas) kan jag gå tillbaka till denna känslan och minnas.

Måste komma igång nu! Duscha och göra ärenden. Puss puss!



Kommentarer
Postat av: Carita

Keep that feeling, girl. <3

Gröt är bäst förresten, hihi. Och jag är så glad att se.. att du verkar må så mycket bättre nu än för bara två veckor sen. Puss. :]

2008-10-28 @ 10:52:28
URL: http://minicookie.blogg.se/
Postat av: Angelica Norman

jag är också seg idag, tack vare vädret här.

2008-10-28 @ 11:23:03
URL: http://anjelique.blogg.se/
Postat av: Vilda Matilda

Vad glad jag blir! Jag kände också sådär efter ett tag, att jag aldrig skulle kunna sluta äta igen. Det var då det verkligen började gå framåt. Även fast det kan kännas lite läskigt, den där känslan att inte "kunna" sluta äta igen. Men det är grymt :D

2008-10-28 @ 11:23:28
URL: http://vildamatilda.devote.se
Postat av: anna

De glädjer mig att läsa det här!

Jag hoppas att jag får samma kämparglöd som dig när jag börjar på Idun (sista samtalet på fredag).

2008-10-28 @ 12:12:14
URL: http://spira.devote.se
Postat av: Sanna.

Har inte varit inne på din blogg på ett tag, hade totalt glömt bort adressen. Men så kom jag på den nu och jag måste bara säga hur glad jag blir när jag läser. Förut fanns det ångest i varenda inlägg men nu märks det hur du accepterar maten och tillåter dig själv njuta av den.



Har läst din blogg i ett-två år sissodär och detta gör mig så fruktansvärt glad! Fortsätt kämpa för snart är du i mål :)

2008-10-28 @ 17:47:02
URL: http://unbeautiful.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0