Sometimes I'm okej

Ibland bara älskar jag hur min kropp är byggd och hur jag ser ut. Tänk att dessa orden kommer ur min mun, ur mina tankar. Det är sjukt. Men jag försöker verkligen ta till vara på dessa stunder då jag känner mig tillfreds med mig själv. TACK för att jag fick denna stunden. Jag hoppas de blir längre och oftare någon gång i framtiden...!

Kommentarer
Postat av: joel

Hej!



jag t'nkte fråga om du använt dig av en designmall till bloggen eller om du har kodat allt själv?



Vore jättetacksam för svar. =)



/ Joel

2008-10-09 @ 19:27:29
Postat av: skrollebolle

Åh, de stunderna är de bästa som finns! Konstigt(eller inte konstigt) nog så har jag upplevt de mycket under min viktuppgång! Brukar skoja med att säga att självförtroendet sitter i fettet ^^ haha. I mitt fall gör det iaf det.



Men du ÄR vacker och har en kropp människor skulle döda för. :P

2008-10-09 @ 19:39:03
URL: http://skrollebolle.blogg.se/
Postat av: elin

det är världens skönaste känsla! när man kan stå butt naked framför spegeln & verkligen gilla det man ser. det händer inte ofta, men det är verkligen underbart! :)

2008-10-09 @ 23:02:50
URL: http://elinjaconelli.blogg.se/
Postat av: Louise

Vännen, blir så glad av att läsa att du känner som du gör.

Dessa stunder betyder så otroligt mycket, och det är så skönt att du ibland också kan se vad vi andra ser; Vilket är en jättevacker och stark tjej som kommer klara sig ur allt vad anorexi och ätstörningar heter.



Fortsätt kämpa! <3

2008-10-09 @ 23:05:56
URL: http://cauterize.blogg.se/
Postat av: A.

Vad bra att du kan se det ibland iallafall! :) Det kommer bara blir mer och mer av det när du blivit friskare! Du är jätteduktig Cornelia, och du förtjänar verkligen att vara nöjd med dig själv (alltid!), jag hoppas du når dit så snart det bara går!!

Kramar

2008-10-09 @ 23:53:07
Postat av: Josefin

Guuud vad glad jag blir av att läsa det! verkligen jätteglad, nu sitter hela jag och ler bakom datorn. Ta verkligen vara på stunden C, du är så värd den! <3

2008-10-10 @ 08:35:45
URL: http://stendahl.blogg.se/
Postat av: Josefin

För mig får jag oftast knivstick i övredelen av magen liksom mellan revbenen nästan, ibland uppsväld mage. men det står även på wikipedia"Magsår ger smärta i magen. Smärta vid sår i tolvfingertarmen lindras av matintag, men återkommer cirka två timmar efter måltid. Smärtan känns även på natten. Smärta vid magsår i magsäcken kan ibland förvärras av matintag, men hos vissa känner ingen smärta alls. Vid blödning kan den sjuke kräkas blod.".. så det beror ju på vart magsåret sitter isf. förmodligen sitter min vid tolvfingertarmen eftersom att jag mår bättre av att äta föda, och du kanske har i magsäcken isf. om det gör ont efter mat? Jagvet inte.. bara en tanke som pluppade upp!

2008-10-10 @ 09:34:08
URL: http://stendahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0