Fredag 3 oktober

Godmorgon! Jag är en mästare på att inbilla mig saker, speciellt när det har med min kropp att göra. Igårkväll kände jag att det var trögare att andas, och nu idag känner jag likadant. Jag vet inte om det är för att jag hyperventilerar eller om det är något annat. En sak är säker i alla fall, jag ska sluta med p-pillerna. Jag vågar inte chansa, och jag HATAR att ta tabletter. Det känns onödigt också, även ifall riskerna för blodpropp är väldigt liten. Jag orkar inte gå och oroa mig och känna att det händer konstiga saker inuti mig. Det känns inte värt oron. Mamma tycker inte jag ska ta dom, och det gör att jag tvivlar ännu mer.
Min kropp kan börja må bättre utan tabletter. Mat är den enda riktiga och hälsosamma medicinen för min kropp. Inga tabletter i världen kommer kunna läka min kropp, inte utan mat. Jag äter hellre lite mer än att stoppa i mig dessa tabletterna. Jag går hellre upp till min normalvikt och får tillbaka mensen på ett normalt och hälsosamt sätt.

Det är inte lönt att ringa och berätta detta för mamma, för hon kommer bli helt hysterisk av oro om jag säger att det känns tungt för mig att andas. Det kan ju lika bra vara stress eller oro. Jag väntar och ser... jag bor ca 150 meter från vårdcentralen ändå...

Nu om något annat! Köpte ett silverschampo igår från Tony & Guy. Ska gå och testa det nu och hoppas att mina oranga nyanser försvinner för gott!!
Sköt om er. Puss!

Kommentarer
Postat av: p-lina

Hej, tänkte bara påpeka att "felet" du gör med som nu t.ex. p-piller, det är att du läser de biverkningar som kan uppstå, man ska aldrig läsa dom, då känner man dom direkt. Och går och oroar sig. Tänkte bara säga det :) så skit i att läsa om biverkningar nu!

Kram

2008-10-03 @ 10:37:35
Postat av: KRYCKAN

Du har en sund och förnuftig inställning! :) Jag tycker det är så härligt att läsa din blogg, har sagt det innan men det tåls att sägas igen!

2008-10-03 @ 10:53:54
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: z

Om man äter för lite kan man ju få svårt att andas, så det kanske är därför!

Tycker du gör helt rätt med tabletterna..

kram

2008-10-03 @ 12:04:37
Postat av: Josefin

Jag tycker att man ska få tillbaka på ett naturligt sätt, om det inte har med att du behöver skydda dig och ville testa p-piller. Jag tycker du gör rätt i att sluta ta dem om det endast är för mensens skulL! Den kommer tillbaka, även om det tar tid.. trust me!

2008-10-03 @ 12:18:50
URL: http://stendahl.blogg.se/
Postat av: natalie

söt sida

2008-10-03 @ 12:44:39
URL: http://www.natalies.se
Postat av: carolina

jag har tony & guey, det är skitbra :D

2008-10-03 @ 13:25:15
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Lina

Jag har ätit p-piller i 8 år, och har aldrig känt av något alls.

Men nu har jag slutat med dom, fast av en annan anledning, kan ju ta upp till två år att bli gravid och jag vill ha barn snart så.. =)



Men visst, kan förstå att det inte är kul att stoppa i sig piller man inte vet vad som är i dem. Känns det inte bra ska du inte göra det. Bara jobba på att bli frisk så kommer mensen när den känner för det!



Trevlig helg, puss!

2008-10-04 @ 18:04:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0