Dreams of love

Godmorgon! Åh nej. Vet ni... jag drömde en till sån dröm där jag blir kär. Fyfan vad jobbigt det är! Jag får liksom känslor för någon som inte finns. Det var bara någon dag sen sist jag drömde likadant. Men denna gången vad det ännu starkare. Minns speciellt en stund i drömmen då jag kastade mig i hans armar. Det kändes så jävla ÄKTA!! Varför drömmer jag såhär? Jag kanske saknar att vara kär? Det var jättelängesen sist faktiskt. Flera år sen. Jag vill ha någon att krama, älska, få pirr i magen av, få söta sms av... någon som älskar mig oavsett. ÅH! Men dream on... sålänge inte drömprisen knackar på dörren lär det inte hända på ett tag i alla fall. Men vem vet? Mina drömmar försöker kanske tala om något för mig? Spännande!

Har ni varit kära PÅ RIKTIGT någon gång? Jag har. Men det varade inte så länge... eller rättare sagt, det var ingen lycklig kärlek.

Idag kommer mina kusiner, min bror och flickvän för att fira min födelsedag (22 september). Sent, javisst. Men bättre sent än aldrig! De kommer vid 15 tiden, så nu på dagen blir det städning, bakning och laga mat. Jag tror jag vet vad jag ska ha på mig också. Spetstoppen, kjol, röda naglar... ni får se sen.

Nu blir det duschning och städning! Puss puss

Kommentarer
Postat av: A.

Hoppas du får en trevlig dag med familj o släkt!

Kram

2008-10-11 @ 09:40:28
Postat av: Anna

Min anorexi tog min stora kärlek ifrån mig. Det sporrar mig otroligt, jag ska bli frisk så att jag kan bli kär igen! Både älska och bli älskad. Det är ju faktiskt det finaste som finns :)

2008-10-11 @ 09:41:41
Postat av: K

jag har en kille nu men är inte kär i honom :S är DÖkär i en annan som var det i mig för ett år sedan, nu har han en annan tjej :(

2008-10-11 @ 09:50:19
Postat av: Natalie

Har varit/är riktigt kär i mitt ex, vi var tsm i cirka 2 och ett halvt år men han svek mig rejält. Älskar dock honom fortfarande. Men man får försöka gå vidare, världen är ju full av killar : ) ha en trevlig dag med familjen och släkten : )

2008-10-11 @ 10:01:39
Postat av: KRYCKAN

Det är ju alltid trevligt med lite mer firande, hoppas du får en toppendag med brorsan, hans flickvän och kusinerna! Hoppas du får någon fin present också :)

Apropå din fråga: Jag ÄR kär nu. Jag är så in i helvete kär i min sambo och det är så underbart. Vet inte vad jag skulle ta mig till om han inte fanns i mitt liv. Han stöttar mig i allting och hjälper mig att må så bra som jag faktiskt gör idag!

2008-10-11 @ 10:32:33
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: Désirée

Jag är kär på riktigt! Haha.. I din käre bror och har varit det i över 3 år! Galet

2008-10-11 @ 11:02:20
URL: http://eerised.blogg.se/
Postat av: Louise

Jaa... Vet inte om jag är riktigt kär i min nuvarande pojkvän dock :S

2008-10-11 @ 13:34:19
URL: http://louisekarin.blogg.se/
Postat av: elina

jag är helt underbart kär nu!! har varit tillsammans med min pojkvän i en och en halv månad nu och sen jag träffade honom har mitt liv tagit en enorm vändning. innan var min ätstörning mitt allt och jag hade ingen energi att bli kär. jag kände som så att hur ska jag kunna älska någon annan när jag inte ens kan älska mig själv? men han får mig att känna mig älskad och tycka om mig själv och det bästa av allt - det är helt underbart. han får mig att våga, jag äter saker jag inte ätit på flera år - UTAN ATT FÅ ÅNGEST! det är en så kontig, men så underbar känsla varrje gång att man bara vill gråta! tillåt dig själv att bli kär, och främst: tillåt dig själv att älska dig själv! du kommer klara detta, det går. det finns något så mycket starkare än denna sjukdom, och jag önskar innerligt att du snart kommer få ta del av det. ta hand om dig!

2008-10-12 @ 22:48:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0