Daddy is coming

Min pappa är påväg hit nu. Jag bjöd faktiskt in honom. Tro det eller ej! Hehe. Men på sista tiden har vi kommit ganska bra överens, men jag håller honom ändå på avstånd. Jag vill varken bli sårad eller må dåligt igen om det skulle bli bråk. Vi ska i alla fall äta fisksoppa! Mums. Med vit fisk, lax, rotfrukter, bönor, lök och bröd till såklart. Tyvärr är middagen lite framskjuten... vi äter alltid klockan 6 annars. Lite jobbigt eftersom jag börjat med min matdagbok, och tiderna var ju det viktigaste i början... störigt. Men får väl skriva i "kommentarer" att det var pg.a att pappa ska komma och allt dedär. Det löser sig.

Idag blir det ingen jogging heller eftersom pappa ska komma. Så jag bytte ut det mot 20 minuters cykling istället. Min behandlare sa att det gick bra att jag bytte ut mot en annan träningsform ifall jag inte kan springa av någon anledning. Men isåfall måste det vara planerat, alltså inte vara en impulsgrej som dämpar min ångest. Ibland är det riktigt svårt att skilja vanlig träning från ångestträning. Men jag lär mig väl med tiden. Sålänge jag bara tränar på mina bestämda dagar och tider så vänjer jag mig säkert.

Nä nu måste maten va klar nån gång... puss på er!

Kommentarer
Postat av: Flisan

Ville bara säga att jag just nu håller på med två av de recepten du har lagt upp, ett müsli recept som jag precis har gjort, de blev jätte gott! och nu ska jag baka de brödet som du kallar ditt favorit bröd som du har ändrat om mycket från receptet. Kram!

2008-10-28 @ 20:11:14
URL: http://hakunamatata89.blogg.se/
Postat av: Sanna.

Ingen fara :) är bara så hemskt glad att du är på bättringsväg! Ingen borde få gå igenom det du gjort. Beundrar dig väldigt mycket :)



Kramkram<3

2008-10-28 @ 20:57:43
URL: http://unbeautiful.blogg.se/
Postat av: Sofie

Tack! <3

2008-10-28 @ 21:46:27
URL: http://lillasofie.blogg.se/
Postat av: linnea

vad kul att du börjat träffa din pappa lite mer.. :) ha det bra! kram

2008-10-28 @ 23:17:45
URL: http://ping.blogg.se/
Postat av: Flisan

Åt den ny gjorda müslin och de nybakade brödet till frukost! MUMS! Men, jag tyclte att brödet var väldigt degigt, ska det vara de? eller kan de vara så att de inte blev klart? Jag hade inne de i en timma och en kvart :S. KRAM!

2008-10-29 @ 08:33:22
URL: http://hakunamatata89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0