Solat och bränt mig



Sköööönt eller vad säger ni? Satt precis ute typ 1 timme i solen med ett glas jordgubbssaft och Sofis Mode. Bra tidning! Men jag orkar inte läsa om "rump-lyft" och sån skit. Vem bryr sig om att Eva longoria tränar sin rumpa mycket? Det fattar väl vem som helst när man ser henne, haha.
Men ett stort minus. Jag brände mig! Okej inte så mycket, men jag skimmrar lite rött! Det lägger sig väl. Smörjde in mig rätt slarvigt, så får väl skylla mig själv.
Klockan halv 4 idag ska jag äntligen till vårdcentralen och kolla knölen vid mitt nyckelben. Ska bli skönt att bli undersökt åtminstone, och slippa oroa sig i onödan (fast vem vet om det är "i onödan"?).
Ska slänga mig framför tv:n nu ett tag och vila huvudet (och kroppen) från solen. Man blir helt dåsig av att sitta ute i värmen! Sen ska jag göra en smoothie till mellis. Ska bli gott faktiskt.

Förresten. Mejlade min pappa igår och sa precis som det är och att jag tycker han är respektlös och omogen som ringer hit och skyller ifrån sig. Ni anar inte vad han skrivit tillbaka... att jag ALDRIG ska sluta förvånas över hans beteende! Kanske lägger upp mejlen här när det lagt sig lite. Tar dock bort alla namn och sånt, det känns inte sjysst att visa.
Jag är i alla fall inte rädd för sanningen, och jag känner absolut inte att jag har något att dölja! Ärlighet varar längst. Vilket han fortfarande inte tagit lärdom av. Den enda som förlorar på detta är han, och jag tycker inte ett dugg jävla synd om honom. Som jag skrev till honom "du gräver din egen grav".

Kram!

Kommentarer
Postat av: Sofia

Hej sötnos.

Jag tycker du gör rätt i som talar öppet om det, bra att prata ut om det som du gör, det kan göra att folk i samma situation som du kanske också har lättare att tala om det och inte stänga inne alla känslor.



Du är duktig du! Som kämpar på med sjukdom och hela drösen!



Och du! Du har ju löshår har jag sett, och jag har nyligen satt i löshår med keratinvax! Jag är superdupernöjd! Så det är något jag rekommenderar ifall du vill ha långt hår =) Jag kan ha det ända till ungefär oktober , då måste det flyttas upp! =)



Ta hand om dig!

2008-05-08 @ 14:55:46
URL: http://nyckel3.devote.se
Postat av: linnea

haha din hund är typ det sötaste jag sett :D så sjukt söt! hoppas allt är bra med dig idag!

2008-05-08 @ 15:16:52
URL: http://ping.blogg.se/
Postat av: anonym

Hej, kanske låter dumt & fråga dej.. men vad åt du när du var sjuk & gick ner i vikt?

2008-05-08 @ 15:21:55
Postat av: johanna

Starkt av dig att låta honom höra vad du tycker. Om han inte kan eller vill ta till sig av vad du säger, så är det hans förlust. Jag tycker att du verkar vara en jättebra dotter när man ser till hur mycket du gör för din mamma.

2008-05-08 @ 17:10:57
URL: http://yamkela.blogg.se/
Postat av: Cornelia

anonym: För det första är jag fortfarande sjuk. Vad får alla att säga "när du var sjuk" ??

För det andra är det inte relevant att jag sitter och berättar min svältkost när jag vet att många som läser min blogg själva har ätstörningar.

2008-05-08 @ 17:43:23
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se/
Postat av: Anonym

Säljer den underbara miumiu inspirerade topshopkjolen som är helt slutsåld här:



http://www.tradera.com/NyunderbarTopshopkjolsailorseglarStl38-auktion-64498648



Först till kvarn :)

2008-05-08 @ 17:57:08
Postat av: Johanna

Lycka till på vårdcentralen. Jag håller tummarna för att den lilla ärtan inte är något farligt.

2008-05-08 @ 18:10:36
URL: http://evigkrigare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0