Bakat
Brytbröd med äpple, kanel och solrosfrön istället för hasselnötter.
Det doftar underbart i hela huset! De ser otroligt goda ut, och jag hoppas de är goda. Ska servera dom till salladen ikväll. Hoppas de är lika saftiga och goda som de ser ut att vara!
Deg

Jäsning

Solrosfrön på

Klara!

Receptet hittar du här
Det doftar underbart i hela huset! De ser otroligt goda ut, och jag hoppas de är goda. Ska servera dom till salladen ikväll. Hoppas de är lika saftiga och goda som de ser ut att vara!
Deg

Jäsning

Solrosfrön på

Klara!

Receptet hittar du här
Kommentarer
Postat av: Anna
Ser jättefint ut, du verkar va bra på att baka :)
Postat av: Therese
Ja de ser jättesmarriga ut! Så där fina skulle jag aldrig få mina om jag gav mig på o bakade ;)
Postat av: Cissi
mm wonderfulska nog ta och baka det i veckan:)
Postat av: Elin
Åh vad gott det ser ut! Blev sugen på att testa :)
Postat av: jossan
Gud vad smarrigt det såg ut!
Postat av: Anna
Det ser supergott ut! Hur smakade det? :)
Återkommer nog hit, gillade din blogg. :)
Postat av: MiniJossan
OJ vilket gott recept:) Älskar nLife!
Postat av: Joanna
de ser jätte fina ut! ja tkr dom ser goare ut än de på "originalbilden" :D
Postat av: Anna
Hur många kalorier innehåller en sån bulle? (Iafall du har räknat ut, annars vill jag inte uppmuntra dig till att besvära dig med det)
Trackback