11 Mars, Tisdag

Sovit gott? Det har jag!
Så vad tyckte ni om Dr. Phil igår? Jag vet inte riktigt vad jag tyckte. Det mest intressanta var i alla fall hon som hade bulimi. Riktigt hemskt och lärorikt inslag. Hon som hade anorexia tyckte jag verkade alldeles för sjuk för att kunna svara ärligt på frågor och verkligen mena det. Jag kunde inte riktigt ta hennes svar på allvar. Dels för att hon grät konstant, och för att hon pep fram svaren hon gav. Men jag hoppas verkligen de båda blir friska.
En grej som skrämde mig lite, och som jag hade svårt att tro på. Det var att hon anorektiker var lika smal (mager) som jag var när jag var som sjukast. 167 cm och vägde 42 (hon vägde väl till och med 43?). Jag har aldrig, aldrig sett mig själv som SÅ smal. Okej, alla har olika kroppsbyggnader och så, men att jag först sitter och tänker "shit vad hon är mager!!" och sen framgår det att hon väger lika lite som jag gjorde. En viktig tankeställare jag fick mig där!!

Ni som missat det och är intresserade. Sök på youtube. Där finns även ett annat avsnitt som jag satt och såg igår på youtube. "Deadly thin" hette det. Snacka om att jag grät när jag såg det.

Jag blev snarare positivt påverkad än negativt. Är så grymt glad att jag ser ut som jag gör nu. Vill aldrig se ut som dom. Aldrig! Det har aldrig varit mitt "mål" heller. Men när sjukdomen går överstyr går det inte att undvika.

Nu till något annat. Jag slutar 12 idag, vilket är riktigt skönt. Ska hem sen och bara ta det lungt. Läsa nya Vecko Revyn som jag inte hann läsa igår.
Åt en gooood frukost idag bestående av havregrynsgröt, som mamma kokade igår och som fått stå i kylen. Så blir den riktigt kall och kladdig! Serverade den med havremjölk och äpplemos. Åt några dadlar till också. Gottgott!
Vet inte vad det blir för lunch? Förslag någon?
Måste bara berätta att mamma gjorde vääärldens godaste omelett till middag igår. Ägg, mjölk, vatten, fiskkrydda, salt. crabsticks och zuccini. Till den en sallad. Mamma är bäst på att laga och hitta på god mat! Me loooove!
Ha en bra dag! Puss o kram

image1398

Kommentarer
Postat av: isa

brukar ibland bli triggad av såna program, fast inte av dr phil igår, det var jättebra. blev så ledsen när jag såg tjejen som vägde 43, hennes röst lät så hemsk också =(

2008-03-11 @ 09:02:34
URL: http://metrobloggen.se/isan
Postat av: Karolina

Lunchtips: Kall potatissallad med tonfisk & keso
(mängd beroende på smak, antal personer och om det är tillbehör eller huvudmål)

- 3-4 kokta, kalla potatisar
- 1 burk konfisk i vatten
- 200 g keso
- olivolja
- senap, färskriven pepparrot (eller på tub)
- färska örter

Skär potatisen i bitar och låt tonfisken rinna av. Det är bättre att ha tonfisk i vatten, och tillsätta olivolja från flaska. Blanda potatis, tonfisk, keso och eventuella kryddor, och ha i olja efter smak och behov.

Supergott som huvudmål (tillsammans med en matig macka) eller som tillbehör till t.ex. quorn eller fisk. Om man vill göra potaissalladen mer matig; ha i kikärtor eller favoritbönorna. Avokado, för den som gillar det?

2008-03-11 @ 09:21:39
Postat av: Anonym

men herregud. hur kan man vara så smal. gud vad ledsen jag blir!!! att vara så smal och dra i skinnet, inte fettet uten SKINNET på låren och vilja gå ner mer. alltså hon kommer ju att dö inom kort!!!!!!

2008-03-11 @ 09:39:44
Postat av: Lina

Ush vad hemskt det måste vart på Dr Phil, såg inte men du skrev ju lite om det :/

2008-03-11 @ 09:41:39
URL: http://fraaans.blogg.se
Postat av: RASA

tittade också på dr. phil.. först satt jag bara och gapade, sen satt jag halft och höll för ögonen, jag tycker det är så sorligt att det skall vara så orättvist för en del..

2008-03-11 @ 10:03:21
URL: http://sara91.blogg.se
Postat av: Malin

Jo jag såg det i går på drphil min syster påmind emig om de för ho vet hru jag har dte.. satt o grät osså en massa till programmet när man sjävl insåg att dem känne lika dant som en själv om allt omd et hela.. riktigt jobbigt..

TAck du gav mig ett bra luncg/middags tips nu, omelet :-) SJälv dricker jag en banan och jordgubbssmorhie med lite mjölk i och linfrö o fibergryn :P supergott

2008-03-11 @ 11:25:50
Postat av: Amelie

Jag blev inte heller speciellt triggad av det som var igår. Kanske mest för att det jag såg handlade om de som kräktes? Det är inget som jag håller på med speciellt mycket direkt så på något sätt tog jag inte
åt mig. Men man kände igen sig grymt mycket ändå.

Det på youutbe var verkligen hemskt, jag hade grymt ont i magen hela tiden och klarade inte ens av att titta hela tiden. Men säger sammma sak där, blev inte heller påverkad. Desto mer blev jag av hon jennifer när man såg tillbakablickan.

2008-03-11 @ 13:07:12
URL: http://wtsss.amys-box.se
Postat av: Mia

Vilken tjej vägde 42? Jennifer och hon Amie eler vad hon hette vägde ju under 30!

2008-03-11 @ 16:02:53
Postat av: Thepreciousgirl

Mia: Du har sett det andra programmet. Det som gick igår var med två andra tjejer! :P

2008-03-11 @ 17:11:28
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0