Ojoj, vilken morgon!!

Vilken morgon! Gud... jag gick upp vid ca 7:30... sitter vid datorn för att hitta numret till mitt jobb (jag är hemma idag, feber och jättesjuk), då jag plötsligt hör min mamma stå ute i trädgården och skrika. Jag kutar ner och skriker, "vad har hänt?!!!". Mamma skriker "TEA ÄR BORTA!!". Något i mig brast. Jag blev så rädd att jag nästan börja gråta. Jag sprang ut barfota och skrek efter Tea, min älskade lilla hund. Miljontals tankar for runt i mitt huvud. Har hon sprungit ut på gatan? Är hon överkörd? Är hon borta för alltid? Är hon DÖD?!
Vi springer runt som tokar. Efter ett tag skriker mamma "HÄR ÄR HON!!". Hon stod vid trädgårdsdörren, och ville in. Hon skällde och gnällde. Hon ville in. Hem igen! Jag har aldrig varit såhär rädd i hela mitt liv... hon har ALDRIG sprungit ut. Aldrig!! Vi har nån glipa mellan staketet och marken på vissa ställen. Och varför sprang hon då ut? Jo KATTJÄVELN hade varit där. Mamma hade sett den. Nästa gång den äckliga katten kommer hit ska jag slänga skon i huvudet på den. Det är både vildkatter och tama katter. De BAJSAR i vår trädgård, går in i vårt hus och är allmänt äckliga. Jag tycker egentligen väldigt bra om katter, om alla djur faktiskt. Men det finns gränser!!

Jaja. Nu ligger Tea i min säng och jag är så jävla glad att hon hittade hem. Hon är mitt allt! Min solstråle, hihi. Skönt att hon inte stack iväg, efter katten. Men hon är otroligt mammig och jag tror inte hon VÅGAR springa bort.

Nog om det. Jag är som sagt hemma och är sjuk. Första gången sen jag började jobba i början av december. Jag är sällan sjuk. Sist var efter Kreta-resan. Vilket var förra året i augusti. Nu har jag feber, huvudvärk, konstig smak i munnen och annat äckligt, som är typiskt virus.
Åt en jättegod frukost idag. Framför tv:n! Sååå mysigt. Dock var jag jäävligt trött (efter allt som hänt) när jag tog frukosten, så jag tog två skedar till te:et. HAHA! Märkte det inte förrän efter jag tagit fotona!! Inte ens förrän jag skulle röra om. Sånt som händer.

Frukosten bestod av: naturell yoghurt med min egengjorda müsli, fryst banan och rivet äpple. Osötat fullkornsbröd med keso, skinka och gurka. + en stor kopp yogite med havremjölk. MUMS!










Min favoritkopp. Fin va?? (Lägg märket till de två skedarna, hahaha!)

Kommentarer
Postat av: karin

Vad får du alla din frukost-insperation ifrån? Dela med dig av mer tips :) Jag behöver massa nya ideer! kramar!

2008-06-13 @ 11:08:12
URL: http://bubbelsoda.blogg.se/
Postat av: stars in heaven

Aah vilken god frukost!

Krya på dig.

Och tur att hunden hittade hem igen.

Kramis

2008-06-13 @ 11:18:04
URL: http://tessiiie88.blogg.se/
Postat av: lilla ja

åh, vilken mysig mugg =) Köpt någonstans som går att hitta i götet tro? Ta hand om dig gumman & krya på dig, frukosten såg supergod ut, yogi te är det bästa =) Kram!

2008-06-13 @ 11:18:53
URL: http://littlemes.blogg.se/
Postat av: Linda

räknar du fortfarande kcal?



Och jo! Vet du hur mycket en bovetefralla innehåller? Verkar asgoda, men är inte riktigt där med att sluta räkna, äter 2000 elle lite mer varje dag, men kan inte sluta räkna, för varje gång jag slutar så spårar det ur...

2008-06-13 @ 11:25:34
Postat av: pimmi

kan du inte lägga ut receptet på müslin?:-) kram

2008-06-13 @ 14:59:37
Postat av: Cornelia

Pimmi: Det har jag redan gjort ;) Under kategorin "recept". Här är länken!

http://annacornelia.se/2008/april/hemmagjord-musli.aspx



*



2008-06-13 @ 15:02:47
URL: http://annacornelia.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0