Köpa en kisekatt?

Någon som som bor i närheten av Skåne och vill köpa en katt? De avlivas om de inte blir sålda. Fyfaaaan... så snälla, köp en! Kan tyvärr inte ha katt då jag har hund, plus att mamma är jätteallergisk mot katter. Hon som har dom bad mig att lägga ut detta på min blogg eftersom jag har en del läsare, och ingen vill ju avliva ett litet gulligt djur... eller hur?! Men får man inte dom sålda... ja vad gör man? Slänger ut dom på gatan? NJA! Aja... gå in på sidan här och kolla! Hör av er till henne om ni är intresserade!

Klicka här!!

Kommentarer
Postat av: Josse

Men det finns väl katthem eller liknande man kan lämna in dom till? avlivning lär ju inte vara det enda alternativet om man inte hittar någon som vill köpa dom. Annars får hon väl ge bort dom?

2008-06-11 @ 11:47:25
Postat av: Cornelia

Josse: Ja inte vet jag, det är inte mitt beslut. Jag tipsar bara om dom!

2008-06-11 @ 11:58:38
URL: http://annacornelia.se
Postat av: Matilda

Hur många läsare har du per dag ungefär?

2008-06-11 @ 13:47:57
URL: http://shannas.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Jag tycker att det är en väldigt god gärning av dig att annonsera på din blogg, all heder åt dig! Dock kan jag bli så himla upprörd när jag läser; De måste hitta hem annars avlivar man dem! Jag förstår inte hur en kattägare kan vara så oansvarig att inte sterilisera sin honkatt om den skall gå ute! Gör man inte det tycker jag faktiskt att man får ta hand om alla kattungar tills de fått ett hem, de är faktiskt levande väsen och kan inte bara dödas sådär! Jag vet att du inte har något med kattungarna att göra, så du får bara beröm för att vara en god människa (:

2008-06-11 @ 15:59:32
URL: http://mymica.blogg.se/iheartgreen
Postat av: Désirée

Tack så mycket Cornelia. Sen vill jag bara säga att jag gladeligen ger bort dom. Och i detta fallet är det inte jag som bestämmer att de ska avlivas utan det är mina föräldrar. Ville bara försvara mig lite..

2008-06-11 @ 22:02:10
URL: http://eerised.blogg.se/
Postat av: Josse

Synd att det är en bit till Skåne annars hade jag gärna tagit en av dem. Velat ha en kattunge jättelänge.

2008-06-12 @ 09:59:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0