Valp på besök

Min storebrors och flickväns nya lilla valp. Söt eller vad?! Jag dööööör.





Han har ett stadigt grepp om halsbandet, haha!



Kommentarer
Postat av: Johanna

Åh vad sötsötsöt!! Jag vill krama <3

2008-07-19 @ 17:43:02
URL: http://gnet.blogg.se/
Postat av: Miste

Åh, söt=) Är det en Jack russell?? Ser ut så, fats ändå inte, så kort:P

2008-07-19 @ 18:22:46
URL: http://mistelaj.blogg.se/
Postat av: molly

å vilken jättegullig valp!:) är det en jack russel? parson jack russel? söt var han/hon i alla fall!:) dem är pigga dem små liven;) hoppas att din dag har varit bra:) ha en fortsatt bra kväll:) kramar

2008-07-19 @ 19:00:21
URL: http://www.mollyshalsoblogg.blogspot.com
Postat av: Joanna

svar: först och främst måste jag bara få säga hur OTROLIGT SÖT den där valpen är! du förstår inte hur mkt jag önskar mig en hund. jag vill verkligen ha en! jag vill så gärna så gärna. jag saknar min egna jätte mkt. jag behöver en hund. den bidrar med så mkt i en familj som man inte tänker på när man har den. men när den försvinner så märks det så otroligt tydligt. hur mkt den har betytt för alla och hur mkt den har gjort för stämningen o hållt ihop familjen på ett sätt.



tbax till ämnet..jag har inget emot att du skriver om detta till mig! o ja tkr inte att du är tjatig. jag vet att det inte är direkt bra att äta 700 kalorier om dagen. man borde väl inte tänka på vikt o utseende egentligen. alla borde accepteras ändå. man borde lägga vikt vid "riktiga" problem runt om i världen, än vad man väger och hur man ser ut (om man inte lider av sjukdomar som typ beror på att man äter fel lr är för mager/överviktig).



men ja, trots att jag vet det så...jag kan inte förklara varför för jag vet inte själv men jag bara måste bli smal. jag verkligen måste! asså jag är helt dum i huvet, kan verkligen inte säga varför men jag bara vet att jag måste. jag har levt detta pissliv så jävla länge. allt går inte att förändra men detta går. och man ska väl försöka ändra det som går till det bättre och acceptera det som inte går att ändra?

jag vet inte hur jag tänker egentligen men jag bara känner att jag verkligen vill och måste bli smal! jag har massa "mål" eller planer som jag vill få igenom. och då måste jag bli smal. det bara känns så. kan inte förklara bättre än så =S



läser jätte gärna din bok när den är klar! :) <3

2008-07-19 @ 19:17:18
URL: http://lifeasjoanna.blogg.se/
Postat av: Joanna

p.s glömde fråga det viktigaste! haha :D va e valpen för ras? =D <3

2008-07-19 @ 19:17:59
URL: http://lifeasjoanna.blogg.se/
Postat av: Joanna

svar: varför började du banta från början? vad var ditt mål? lixom vad var det du ville uppnå med att gå ned i vikt/bli smal?



jag vill verkligen.åååh jag vet inte hur jag ska förklara! jag bara måste! det måste gå och det måste bli bättre. det bara är så.



jag hade en blandras och jag vill ha en till! tkr det är mer spännande med blandisar för då vet man inte hur de kmr se ut riktigt och de blir mer unika hehe =) fast det finns många fina renrasiga hundar oxå som jag gärna skulle vilja ha!

om du får reda på vad det är för mer ras får du gärna säga till mig. jag vill inte ha en jack russel men den där var verkligen jätte söt!

fast jag tkr jack russel valpar oxå är söta haha :D åå jag vill så gärna ha en gosehund! :) <3

2008-07-19 @ 20:33:40
URL: http://lifeasjoanna.blogg.se/
Postat av: Joanna

svar: hur gammal var du när det där började? varför ville du gå ner? var det lixom som e "protest" mot din farsa lr var det lixom för att du ville bli smal för din skulle lr?



jag hade en border collie/flat på ca 30 kg så det var inte särskilt mysigt att ha på magen hehe :) men o ha huvudet på hennes mage o gosa in näsan i hennes päls..gud vad jag saknar det! nä nu kmr jag börja böla om jag fortsätter!



p.s du skrev att du nu kan se hur smal du verkligen är. kolla lite på dina outfits-bilder och om jag såg ut som du skulle jag definitivt va nöjd! du är ju smal och snygg så jag kan inte förstå hur du kan ha haft äs. du är ju perfekt som du är! dessutom har du väldigt bra klädstil och gud vad du har bytt frisyrer! haha :D men även dem var jätte snygga allihop! jag menar du ser ju verkligen bra ut.

en annan gör ju inte det så DÄRFÖR vill jag gå ner i vikt. jag VILL se bra ut! jag kan inte va nöjd med detta för det är verkligen ingenting att ha.

2008-07-19 @ 21:01:05
URL: http://lifeasjoanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0