Green day - Good Riddance



Tro det eller ej, men jag har spelat gitarr förut väldigt mycket. Var sjukt grym (om jag får säga det själv). Saknar det lite faktiskt! Kunde alla Green Days låtar utantill, speciellt den som jag lagt upp här. Många tror inte på mig när jag berättar det, att jag varit lite "rocktjej" innan. Rätt coolt faktiskt! Kan fortfarande tycka viss musik är riktigt bra, förutom sån riktigt skrikmusik. Tror mest jag lyssnade på sånt för att få ur mig ilskan och smärtan jag burit på. Och det hjälper faktiskt att lyssna på lite hetsig musik.
Glömmer aldrig den tiden då jag klädde mig som en punkare. Kan ni tänka er? Haha! Baggyjeans, t-shirts och kedjor. Ett tag hade jag till och med sånna skrikiga strumpbyxor på mig, typ i nät, svarta. Ja, det var tider det. Haha! Ville nog mest synas, men jag tröttnade lite på den stilen sen, det var inte riktigt jag. Minns hur mina "vänner" tyckte jag var konstig som ändrade stil. En ville nog inte ens synas med mig. Men det sket jag i, då är hon inget att ägna tid åt.

Tror de flesta har en tid då man byter stil, för att försöka hitta sig själv. "Är detta jag?"
Eller har jag fel?

Kommentarer
Postat av: Sussie

Jag lyssnar fortfarande på rock, typ Green Day men framförallt "gubbarocken" som Bon Jovi, Aerosmith osv.. Och jag hade svart hår, svarta kläder, någon försiktig kedja och lite försiktigt svart runt ögonen.
Jag tror alla måste ha sin lilla utloppstid och få ha en stil som sticker ut mot sin gamla för att komma till stil nummer tre - om du förstår? :)
ha det bra!!!

2008-02-06 @ 21:36:39
Postat av: linnéa

sant! själv hade jag en sån tid då jag bara klädde mig i baggyjeans, stora hoods och stickade mössor. numera använder jag istället tajta jeans och stövlar. så ja, alla har vi nog preioder då vi ändrar stilar hit och dit! vem vet, jag kanske ändrar mig igen? :D

2008-02-06 @ 22:27:54
Postat av: Isabel

Jag hade en tid då jag experimentera varje vecka ^^
Nästan varje måndag var jag nått nytt, allt från EMO till Barbie!
Fast jag gjorde det mest för att jag har en sån splittrad personlighet, jag har liksom en mörk och en ljus sida av mig, och sen var det säkert för uppmärksamheten... Älskar blickarna man får för att man står ut i mängden!
Annars så var jag ingen i högstadiet...

2008-02-06 @ 23:06:02
URL: http://isabelsalos.blogg.se
Postat av: Rockaren

Tycker inte direkt att punk-kläder består av baggyjeans, men.......

2008-02-07 @ 14:43:40
Postat av: Thepreciousgirl

Rockaren: HAHA! Menade inte baggyjeans heller, men kommer inte på nåt namn för sånna pösiga byxor. Men big deal!?

2008-02-07 @ 14:49:06
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: Madde

Kan du inte lägga upp en video när du spelar gitarr. Skulle va skit nice ;o)

2008-02-07 @ 16:13:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0