8 februari

Jaaaaa fredag! Gud vad skönt. Vilavilavila. Hoppas jag!! Finns alltid så mycket att göra som jag inte hinner med på vardagarna. Som att städa t.ex! Imorgon ska jag till mina kusiner också, ska bli trevligt. Om nu mamma är frisk dvs.
Fick ett mejl igår kväll att mitt armband jag beställde redan är påväg! Det gick himla fort. Hoppas jag får det idag!

Efter jobb ska jag direkt till kliniken. Vill och orkar inte egentligen. Ni vet, man känner sig trygg i det man håller på med, och vill inte att någon ska komma och "förstöra". Det är stört, men tyvärr så min sjuka sida känner. Min friska tycker det ska bli fruktansvärt skönt att planera ett matschema tillsammans med min behandlare. Att liksom veta vad jag ska äta, utan att behöva planera så himla mycket själv. Kan lägga upp det här sen om ni vill?
Vägning också såklart, undra vad det kommer visa....

Mitt hår känns torrt idag. Inte alls förvånande, men finns det någon bra produkt ni kan rekomendera? Som gör underverk för torrt och blekt hår?

Puss o kram!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja, lägg upp matschemat! alltid kul att se andras och få inspiration :)

2008-02-08 @ 08:03:22
Postat av: Jossan

Halloj! Äntligen fredag!! Ska gå ut ikväll och dansa rumpan av mig...har inte varit ute på flera veckor! Om din mamma fortfarande är sjuk på lör så kan du och lillebror åka med Kärran o Hc.

På måndag har de "modelluttagning" för hårmodeller för Wella på hotellet vid Caroli City. Står i Metro. Blir man uttagen så färgar de ens hår osv gratis. Jag skulle gärna gått dit, men jag har inte tid.....

2008-02-08 @ 08:20:50
URL: http://jossans.bloggagratis.se
Postat av: camilla

ja lägg gärna upp schemat så får man se.
Ha en bra dag och lycka till på kliniken.
kramar

2008-02-08 @ 09:13:59
Postat av: Anonym

http://www.lookfantastic.com/hair/kerastase/resistance/kerastase-resistance-ciment-thermique.html

denna är helt underbar, håret blir riktigt lent och fint. Kostar en del, men deär verklgein värt det

2008-02-08 @ 10:14:08
Postat av: josse

loreal professional intense repair inpackning är hur bra som helst, håret känns som nyklippt. kostar 169kr på baresso.se, om du vill ha något billigare så kan jag tipsa om goldwell kerasilk anti-frizz serum.. men det kanske är bättre att satsa på en inpackning.

2008-02-08 @ 10:46:44
URL: http://sanningenomjosefine.blogg.se
Postat av: Thepreciousgirl

Tack för tipsen!!

2008-02-08 @ 11:37:38
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: jenny

potion 9 från sebastion..jag lovar den är super super bra, inte skitdyr som kerastase heller..man behöver inte hålla på och skölja ur och sånt, jag har blekt mitt hår i flera år och mina frisörer har alltid sagt att jag borde köpa den..nu har jag gjort det och mitt hår är mycket bättre, mindre torrt och starkare. så den rekommenderar jag!

2008-02-08 @ 15:24:20
URL: http://jennyslife.blogg.se
Postat av: josefin

grahamwebb, wellas serie, den gula inpackningen i portionsstorlek, ja går frisörlinjen o gjorde den senast idag, helt underbar!

2008-02-08 @ 17:08:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0