12 februari

Som jag sa igår, detta ska bli en bättre dag. Har börjat dagen med havrefras och lite havremjölk, en knäckemacka med ost o gurka och ett jättegott äpple. Ingen ångest. TACK! Lunchen har jag redan bestämt, eftersom det blev kyckling över igår. Mellanmålet vet jag inte, och till middagen står det pastasallad på vår veckomeny. Låt denna dagen bli bra!

Det blir en lugn vecka , äntligen. Ska inte till kliniken eller någonting. De skulle något där så jag kunde inte komma dit denna veckan. Skönt att slippa ibland... men jag lär börja längta dit snart, eftersom jag får sån bra hjälp där.

Jag hoppas att mitt halsband ska komma idag. Det står 2-4 arbetsdagar, och det har ju gått nu. Störigt när det tar sådan tid, man vill ju bara ha sina grejer på en gång! Hihi.
Ska bli otroligt skönt att jobba idag. Trivs fortfarande super där! Chefen kom fram till mig i fredags och frågade mig hur jag tyckte det gick. Jo bra, jag trivs!! Sen sa han att planen var att jag skulle ta över en annans jobb där. Det betyder att jag kommer ha ansvaret för den biten! Ojoj. Spännande ändå! Då kommer jag få högre lön också, mycket högre. Jag tackar inte nej! Haha. Shit vad härligt ifall jag, mamma och min lillebror kunde unna oss lite. En resa och en bil står högst på listan. Vi har aldrig rest tillsammans... det är lite sjukt. Och vi har inte haft bil på typ 6-7 år, vilket är himla jobbigt när man har vänner som bor inåt landet. Och vi bor ju inte direkt i en storstad heller!

Så tänk om jag tjänat 20 000, då hade jag kunnat betala hem sjukt mycket pengar! Vi hade kunnat fixa till huset lite. Vår framsida är en stor jordhög eftersom vi ska göra om där och har inte haft råd att slutföra det. Vi har inget kakel i köket, eftersom pengarna inte räckt till. Trappan är inte heller fixad. Sådana saker hade jag velat göra! Känner lite press att jag måste gå upp i tid snart... för tänk så bra vi kunnat ha det då. Okej, vi överlever ju nu. Men ibland (ofta) är det så knapert med pengar att vi knappt har råd med räkningarna. Så vill jag inte ha det! Och mamma förtjänar bättre, eftersom hon jobbar även ifall hon är deprimerad och stressjuk + lider av trötthetssyndrom.

Ni får ha en bra dag. För det ska jag!
Puss på er

Kommentarer
Postat av: Victoria

ja kommer tänka på dig idag och hoppas att denna dagen blir en kanondag för dig !!! =)

2008-02-12 @ 07:55:15
URL: http://victoria---h.blogspot.com
Postat av: Martina

hur ändrar man utseende på bloggen? fattar ingeting:P. hehe å du har alltid så snyggt i din :)

2008-02-12 @ 08:41:54
URL: http://martus.blogg.se
Postat av: Madde

Jag blir glad när jag läser det här inlägget =)
Du är grymt omtänksam som tänker på att du vill bidra med pengar till familjen, pengar som du själv tjänat ihop. Jag hade gjort samma sak för min familj, men många tänker tyvär inte så.

Ha en trevlig dag =)

2008-02-12 @ 10:30:42
Postat av: RASA

håller med föregående talare! (madde ,alltså)
så himla fint gjort : )

2008-02-12 @ 10:59:08
URL: http://sara91.blogg.se
Postat av: Linda

Hoppas dagen blir bra:) You go girl!
Kram

2008-02-12 @ 14:09:29
URL: http://lindatess.blogg.se
Postat av: Anna

Måste säga att jag tycker du är jättemodig och starkt som skriver så öppet om både din ätstörning, ekonomi och annat som är känsligt för vissa. Du försöker inte bara visa upp en perfekt sida utåt som många andra i sina bloggar utan skriver om verkligheten vilket jag iallafall tycker är mycket mer intressant :)

2008-02-12 @ 17:41:19
URL: http://shewantsit.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0