Min dag

Har haft en okej dag idag. En okej dag är allt jag begär (nästan). I alla fall i nuläget. Har bakat lussebullar idag vilket inte var helt lätt. Degen blev så himla kladdig, även ifall jag öste på med mer mjöl. De fick bra betyg av lillebror. Och ja, jag lovar att jag ska smaka en...

Igår skrev jag här på bloggen att jag kommit in i en svacka. En svacka betyder inte att jag gett upp kämpandet. Det kommer jag aldrig göra, jag vill och ska bli frisk. Men allt är inte så enkelt i mitt liv heller. Ni vet faktiskt inte om allt som händer, alla detaljer, alla ännu personligare saker. Så glöm inte att jag skriver om en bråkdel av mitt liv, faktiskt. Det kanske inte verkar så, men så är det. Jag kämpar mot hundramiljoner problem och tankar dagligen, och alla har inte med maten att göra. Långt ifrån!! Vill inte att ni ska "tycka synd" om mig, bara att ni ska veta!

Har varit äckelmätt hela dagen vilket har gjort det svårare att äta, men jag har gjort det ändå. Jag har lagat min mat och försökt få den bra när det gäller näring, mängd och smak. Inte helt lätt när huvudet nästan sprängs av all ångest.

Förresten ringde min behandlare hem till mig idag (mitt i lussebaket) och sa att tiden på onsdag inte gick, så jag ska dit imorgonbitti klockan 9! Blev lite hastigt men det får gå. Mamma ska följa med eftersom nu under fas 2 i behandlingen så fick man ha med en anhörig. Mest för att hon/han ska få info om hur det går osv. Så efter det ska vi handla julklappar och luncha i stan. Mysigt!
Nä, jag ska gå nu. Hoppas ni mår bra allihopa! Pussar

Kommentarer
Postat av: FANNY

Jag älskar dig! Ville bara säga att jag finns här på riktigt & Det är bara att ringa när du vill fråga hur de är , eller bara prata.. <3 saknar att du inte ringer :( Alltid jag som ringer dej <3



PUSS

2008-12-08 @ 18:43:52
URL: http://beautifulflower.blogg.se/
Postat av: Frida

Jag måste bara säga att jag tkr du är så grymt duktig, även fast det är svårt så är du bestämd du ska bli fri. Med bara den tanken kommer du klara det med. Skulle bara vilja ge dig en stor kram och ge dig lite ny styrka att klara av allt.



kramar

2008-12-08 @ 19:02:07
URL: http://www.flicka9i.devote.se/
Postat av: Rebecca

Ohh, jags ka kanske också till malmö i morgon.. kanske vi ses^^ <3

Lycka till på idun... Trivs du?

puss

2008-12-08 @ 19:19:01
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se/
Postat av: Åsa

Har skrivit en kommentar till din senaste kommentar :) Och förresten har du jäkligt snygg blogg!

kramis

2008-12-08 @ 19:26:27
URL: http://www.fdana.blogspot.com
Postat av: Umma

Tycker det är starkt av dig att skriva om, och erkänna, att du är inne i en svacka. En ätstörning handlar så mycket om förnekelse och ett viktigt vapen är just att konfrontera och erkänna. Har du inte upptäckt att du agerar fel går det inte heller att förändra - Inte sant? (Talar utifrån egna erfarenheter) Hjälp på vägen: Har både ätit lussebulle och choklad idag men är på tok för smal ändå. Kanske konstigt att säga men min ÄS-läkare sa till mig en gång: "Du kan ha anorexi men ändå äta glass varje dag. Det handlar inte om det". Vet inte vart jag vill komma med det - typ FÖRSÖK äta lite såkallade onyttiga saker. Först kommer du endast få ångest av det men efter ett tag uppskattar du det. Promise! :-)

2008-12-08 @ 20:37:07
URL: http://umma.blogg.se/
Postat av: Cissi

Cornelia,



Du är fin o söt, vill jag säga innan jag säger någonting annat.



Men;

jag tycker det verkar som om du masar o krånglar. Vad är "frisk" för dig ? Du har nu en sund vikt, du äter o "behöver inte dagvården"



Som om det här konstiga stadiet du skapat blivit något som du inte vare sig vill eller försöker komma i från, utan det funkar liksom. Du kan vara "ganska normal", när du egentligen är normal men liksom inte kan släppa att du har haft anorexi.



?



Bara lite tankar.

2008-12-11 @ 09:09:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0