Godkväll

Har precis ätit laxfilé med spenatcouscous och brysselkål till middag. Gud va gott! Roligt att ni tror Barista-jobbet kan passa mig. Är riktigt sugen på det nu! Ska ta reda på allt. Förstår att det finns massor att lära innan man blir en riktigt bra Barista, det går ju inte över en natt precis.

Nu ikväll blir det mys här hemma. Min storebror är ju här, men jag vet dock inte om han ska ut eller vara här hemma. Imorgon ska jag till Idun och träffa Ingrid. Vi bestämde den tiden efter sommaren nån gång. Ska dit och prata om min framtid typ... hm. Känner mig ju inte direkt bättre eller redo att ge mig ut i arbetslivet än, men att ha planer tror jag är väldigt viktigt. Att ha ett mål liksom, sträva efter något. Har i alla fall lite idéer om vad jag vill göra!
Kommer åka hem direkt efter Idun imorgon igen tror jag. Ska bara träffa Fanny innan hon ska till ingrid, hihi. Hon har timmen efter mig. Vilket sammanträffande!

Känns inte som jag har så mycket att blogga om idag. Ni kanske har något ni vill skriva till mig istället? Lite ombytta roller :)

Nä, ska gå och vara social nu. PUSS på er underbara läsare och vänner!

Kommentarer
Postat av: A

Kul att höra att du har en bra och mysig kväll. Hoppas det fortsätter likadant =)

2008-12-11 @ 20:35:51
URL: http://dagboksminnen.blogg.se/
Postat av: Malin

De här med café tror jag skulle passa dig prefekt! Kanske med luncher okså, dina luncher ser alltid så goda ut : ) ha det så bra!

2008-12-11 @ 21:12:34
URL: http://mfernstrom.blogg.se/
Postat av: Sofia

Ciao Cornelia!



Jag är så glad att jag hittade din blogg. Har läste den ett tag nu och denhar verkligen hjälpt mig. Det känns så skönt att se någon som är ärlig med sina problem och som även jobbar med dom. Jag är väl som alla andra och det går upp och ner. Var på väg ner i en riktig downperiod men jag har bestämt mig för att kämpa tillsammans med er andra;)Har valt bort ångesten ikväll och sitter och mumsar på favvochokladen istället!! Har en tenta som ska in på måndag så det är bättre om jag vågar släppa kontrollen och bara må bra. Hade nog inte gjort det om jag inte sett hur du, och alla ni andra som kommenterar här, kämpar.



Tack Cornelia och ha en skön kväll med din brorsa!!

Kram

2008-12-11 @ 21:15:58
Postat av: Cornelia

Sofia: Åh tack själv sötnos! Vad härligt, precis rätt inställning! :)

Kram kram!

2008-12-11 @ 22:06:58
URL: http://annacornelia.se
Postat av: emma

tror du inte att det skulle bli mkt lättare att bli fri från ätstörningarna om du jobbade eller sysselsatte dej med något om dagarna? desto mer "ensam" tid man får med tankarna desto värre blir det. om det känns för mkt med ett jobb varför inte börja plugga nån kurs, börja nån ny sport eller gå på någon slags altivitet så du kommer ut bland folk mer. när man läser din blogg får man ju bilden av att du är en jättego tjej som ser bra ut och har alla möjligheter i livet, men att din självkänsla för tillfället inte är så hög. jag har själv varit sjuk i anorexi och var sjukskriven osv, och att bara gå hemma hela dagarna (säger inte att du gör det) triggade igång sjukdomen mer än det hjälpte mej att få ett friskt ätbeteende. så länge det inte är fara för ens liv/mkt underviktig så tror jag att några timmar i en annan miljö än hemmet (där tankarna oftast är som värst), ger en mer livsglädje och mer att kämpa för.

2008-12-11 @ 23:26:40
Postat av: emma

ooops, läste inte inlägget nedan först och ber om ursäkt om det blev lite negativt, när du just skrivit att du vill utbilda dej. tror att barista skulle passa dej jättebra! satsa på det! kram

2008-12-11 @ 23:31:05
Postat av: Nina

Har du ingen länk till Fannys blogg? :)

2008-12-12 @ 07:24:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0