En god jävla jul

Julen blir inte alltid som man tänkt sig, och denna gången hände det som inte fick hända. För det första vill jag bara säga att detta året har varit det sämsta i hela mitt liv. Så mycket död, sjukdomar och motgångar att det fan inte är mänskligt. Jag har hållt mycket hemligt här från bloggen, just för att det är väldigt personligt. Ni ska inte glömma att jag berättar bara om en bråkdel av hela mitt liv här... får ju ganska ofta kommentarer som "varför kämpar inte du? ville inte du bli frisk?"

Igår precis när vi skulle åka till min släkt för att fira en god jul... så ringer telefonen. Mitt kusinbarn på typ 1½-2 år hade krampat. Ordentligt, och ambulans var påväg. Tänker inte gå in på några detaljer. Det kom i alla fall som en chock. Vi tog taxi hem till min moster och var där medan de flesta var på sjukhuset. Så man kan ju säga att denna julen kan ta sig någonstans. Men det spelar ingen roll, huvudsaken är att han mår bättre.

Det är en vecka kvar på 2008. År 2008 önskar jag aldrig skulle komma. Jävla pissår!!!

Vid 6 på kvällen kom alla tillbaka från sjukhuset, förutom den lille och hans mamma. Och vi satt hemma och åt julmat och öppnade presenter. Kändes orättvist att dom skulle sitta på sjukhuset och vi hemma. Blä! Men men, vi gjorde det bästa av situationen. Åt gott och jag fick många fina presenter. Visar dom sen.
Förresten så kändes det så sjukt jävla skönt att skita i matdagboken igår. Kände mig nästan frisk. Eller i alla fall FRI! Tänkte mycket mindre på mat än när jag måste skriva ner varenda matbit jag stoppar i munnen. Smakade av en massa saker igår. Där fanns så mycket gott så jag tog en liten munsbit av det jag tyckte såg gott ut. Bl.a chokladpralin, mjuk pepparkaka, nötter, dadlar, fikon, yoghurtdoppade russin, julgröt... sen julmaten såklart. Drack äpplejuice till (gillar ju inte läsk) och det var grymt längesen jag drack det. Jättegott!

Hoppas ni haft en bra jul i alla fall. Kram

Kommentarer
Postat av: Lina

Lilla vännen! Stackare! Bredvid ditt liv så ser mitt hemska liv ut som ett skämt! Jag hoppas verkligen att ditt 2009 blir bättre! :)



Massor av kramar

Lina



lilja.bloggagratis.se

2008-12-25 @ 10:01:24
URL: http://lilja.bloggagratis.se
Postat av: Carita

aw, så hemskt.. verkligen :/ men åh, så bra att han mår bättre nu.

och du är verkligen sjukt stark & duktig, keep it up liksom! alltså wow tjejen, jag tror inte riktigt du själv inser vilka enorma framsteg du gör :* puss <3

2008-12-25 @ 10:40:05
URL: http://minicookie.blogg.se/
Postat av: Jossi

Usch.. jobbigt!

Håller med dej om att 2008 har varit skit, skulle ja vilja radera från mitt liv!



Ska bli skoj o se vad du fått för skoj iaf :)

2008-12-25 @ 11:19:40
URL: http://josefineaspeteg.webblogg.se/
Postat av: Maria

Du ska vara jäkligt STOLT över dig själv som klarade av dagen igår med mat och det tråkiga som hände. Min jul vara också den sämsta hittils då en massa tråkigheter hände. Man får helt enklt göra det bästa av situationen.

2008-12-25 @ 14:04:43
Postat av: stars in heaven

Härligt att du bestämde dig för att strunta i matdagboken igår! För du var värd precis allt du åt. Du är grym!



Usch ja det är inte roligt med olycksår :(

Jag hade ett år 2005 och jag vill verkligen inte vill minnas någonting från det.



Hoppas att ditt 2009 kommer att bli ett riktigt bra år. En resa till Thailand låter som en bra början :)

Kram På rè <3

2008-12-25 @ 14:23:40
URL: http://tisasdagbok.blogg.se/
Postat av: Désirée

Stackare.. Jag och Oskar tänkte på det hela kvällen när vi fick reda på vad som hänt.



2009 blir ett bra år, det känner jag på mig.. och det där med matdagbok är inte något för mig heller.. jag blir/blev ännu mer fixerad vid mat då..



kram på dig..svägerskan=P

2008-12-25 @ 18:33:19
URL: http://eerised.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0