Onsdag - frukost

Mamma var snäll och lagade gröt till mig igår. Jag älskar att äta kall havregrynsgröt! Speciellt på sommaren då det oftast är så varmt överallt.
Idag blev det gröten med en skivad banan, valnötter, havremjölk och kanel. Ett äpple vid sidan om också! Mätt och belåten. Tänkte först skippa något till... men tog ett äpple ändå. Vet att en macka egentligen är det bästa, men nu blev det såhär! Tror också gröten var mer än en vanlig portion. Ni vet, 1 dl gryn som det sägs vara en portion... ska man "bara" äta gröt tycker jag det ska vara en större portion. Annars blir i alla fall inte jag mätt speciellt länge!


Kommentarer
Postat av: carolina

vad gott det lät med kall gröt, det ska jag prova! jag älskar gröt, men jag äter fruksot så länge, så den hinner jämt stå och bli ljummen :P jag har alltid pappas hemmgjorda lingonsylt till, utan tillsatser och sånt, helt undebart gott :-)

2008-08-13 @ 11:34:26
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Johanna

Det såg himla smaskens ut :)

2008-08-13 @ 13:04:26
URL: http://www.bicini.se
Postat av: Cattis

hej! Måste bara berätta att jag provade kall havregrynsgör till frukost i morse, tillsammans med banan, kiwi, hasselnötter å en skvätt mjölk! Å himmel vad gott det var!:)

Tack för tipset!:D

2008-08-16 @ 23:55:49
URL: http://kaktuuus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0