Min dator har kraschat helt

Kommer nog inte bli så mkt bloggande idag mer, tyvärr. Min dator är helt konstig! Min gamla användare är helt borta och allt är borta. Den sparar heller ingenting jag gör på denna användaren, så jag kan inte heller jobba med min bok.

Min bror ska tack och lov komma hit imorgon. HOPPAS det går att fixa!!

Det var inget speciellt som sades på kliniken idag. Hon tyckte bara det lät jättebra med dagvård.
Har shoppat lite också.
En stor grå herrtröja på h&m, en skinnkjol, strumpbyxor, den rosa korta jackan på Gina Tricot, en hatt och en skitfin tunika.

Hoppas jag kan visa er imorgon då! Och att min dator börjar fungera som en dator igen. Haha!

Puss på er och tack för alla kommentarer!!!!

Kommentarer
Postat av: Jennie

Längtar till bilderna på kläderna :) Kika gärna in min blogg, var på gina och shoppade idag, kikade faktiskt på den rosa korta jackan också, men den fick inte följa med hem idag :)



http://www.raspberrie.se/?p=436



KraM!

2008-08-15 @ 18:32:33
URL: http://raspberrie.se
Postat av: J

Jag vill inte du ska bli sur eller ta denna kommentaren och frågan fel. Men exakt varför ska du börja på dagvård? Du verkar ju kunna äta helt okej och väger ju precis på normalvikt med? Om det är tankar och känslor du vill ha hjälp med, finns den hjälpen på dagvård då? Får du inte mer hjälp i individualterapi att jobba med rädslor, självkänsla, ångest mat ovh vikt - tankar?

2008-08-15 @ 18:47:00
Postat av: Cornelia

J: Dagvård innebär mer än bara mat. Jag äter långt ifrån det min kropp behöver. Min mens är också fortfarande borta, och jag har stor ångest vid varje mål mat. Jag äter extremt fettsnålt och ofta väljer jag bort kolhydrater som pasta, ris osv.

Man jobbar även med självkänslan, rädslor m.m. när man går dagvård. Dagvård är inte heller bara för de som är underviktiga. De som lider av bulimi t.ex är oftast normalviktiga eller överviktiga. Så vikten spelar ingen roll.



Jag ska gå dagvård eftersom jag testat allt annat, och jag mår väldigt dåligt fortfarande. All ångest, kontroll, överträning m.m. finns kvar.

Hoppas du fick svar på din fråga.

2008-08-15 @ 18:56:41
URL: http://annacornelia.se
Postat av: J

ja, jag fick svar :) jag lider själv av anorexi, och har varit både inlagd och varit på dagvård. på de ställen jag har vrait har det mest varit fokus på just mat och vikt på båda slutenvård och en öppen dagvårdsavdelning och jobbet med psyket har varit nästa enbart i terapin när man kommit upp till ett visst bmi. det var emst dräför jag undrade. var någonstans är dte du ska gå? vet du det än? önskar dig all lycka till!

2008-08-15 @ 19:21:00
Postat av: Cornelia

J: Jag ska (kanske) gå på idun i malmö. Och kanske skriver jag eftersom jag inte varit där än, eller kontaktat dom. Men någon hjälp därifrån får jag nog. Har varit där innan på bedömningssamtal (1-2 år sen) men då ville jag verkligen inte gå där.

Tack ska du ha! Kramar!

2008-08-15 @ 19:46:39
URL: http://annacornelia.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0