Malmö igår

Good morning sunshines! Allt väl med er?
Själv hade jag en jättebra kväll igår i Malmö med en kompis. Vi såg Tingsek såklart, och han var lika bra som alltid. Så grymt underhållande människa! Och det blev minst sagt kaos när Timbuktu kom och överraskade på scen. Skitkul! Stod självklart längst fram, så jag fick någon bra bild faktiskt. Men det är INTE lätt att hålla kameran still. Jaja, hur som helst så var det skönt att komma ut, även ifall jag FRÖS som ett rent helvete. Fyyyyy va kallt det var. Hösten är påväg, det känns!

Så idag har jag ont i halsen och känner mig lite febrig. Mindre roligt! Tur att jag ska ha en lugn dag idag. Gå en promenad, kanske baka, läsa. Hade velat åka till Malmö igen, men jag vet inte om det är så smart. Äh, får se hur jag mår sen helt enkelt.

Någon av er hade tydligen sett mig i Malmö igår. Det blir bara oftare och oftare jag får höra att ni ser mig. Känns lite konstigt, haha. Förresten så är jag inte farlig, det är bara att komma fram och säga hej. Hade varit kul!

Puss på er.





Kommentarer
Postat av: Camilla

hej Cornelia!

Hoppas allt är bra med dig.

Skulle inte du ha börjat jobba i måndags?

Hur blir det med dagvården?

Sköt om dig!

Kram

2008-08-19 @ 11:19:39
Postat av: emma

Finns det något att inte älska om den mannen? Såg honom ocks igår:D

2008-08-19 @ 12:29:50
Postat av: London

Om du gillar honom borde du kommit till min lilla by där han var för en eller två veckor sedan ;) Haha, man satt nedanför den lilla scenen och lyssnade på alla mysiga låtar och sedan fick alla kramar förstås. Xo /a

2008-08-19 @ 15:09:52
URL: http://londons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0