Lördag 9 augusti

Gud det känns som höst ute. Är det bara här löven börjat falla? Jag älskar hösten. Våren och hösten är mina absoluta favoritårstider. De är svala och mysiga. Våren är härlig för att alla blommor och djur blir till liv igen. Hösten är underbar för alla färger som bildas, rött, gult, oranget, brunt. Sommaren och vintern är också mysiga, men då vill man oftast ha ett sorts väder och klimat. Varmt och sol på sommaren, och snö på vintern. Tyvärr blir det oftast inte så...

Tack för alla kommentarer om dagvården jag nämnde igår. Det känns som ett stort beslut, och ni som följt min blogg ett tag vet att jag alltid vägrat dagvård. Bl.a för att jag då blir tvungen att ge allt. Jag har inte riktigt gjort det än. Kanske därför jag heller inte är 100% frisk. Jag skulle väl säga att jag är 50% frisk. Kropp och tankar är snäppet bättre på alla stadier, men det är en lååång väg kvar. Som mamma sa "det kan ta lika lång tid att läka, som tiden då man varit sjuk". Jag har kämpat för att bli frisk i 2 år nu, exakt faktiskt. Det kan tyckas vara länge, men tro mig. Tiden går så otroligt snabbt, och vägen tillbaka är så otroligt lång...

Om jag nu väljer att börja på dagvård, så har jag en del planer på vad jag ska göra på min lediga tid. Jag kom på för någon vecka sen att jag har väldigt många recept och matbilder sparade på min dator. Vore det inte en kul grej att skriva en kokbok? Med massa enkla, goda och färgstarka recept och bilder. Tips på bra livsmedel, tips på hur man enklare kan få i sig tillräckligt med mat och näring för att kroppen ska fungera. Vad tycks? I vilket fall ska jag ge det en chans. Jag har ingenting att förlora på det.
Så småningom, när min självbiografi som jag skrivit är inskickad, ska jag börja skriva en roman. Jag har miljontals idéer och jag tror det kan bli riktigt bra.
Det känns verkligen som jag hittat "min grej". Det jag älskar att göra, och det största intresset jag har: att skriva!!
Typ som att jag hittat mig själv, min "identitet" eller hur jag ska säga... ni förstår nog.

Nu ska jag rätta min bok, skriva en sammanfattning till baksidan och skriva ner lite olika förslag på titeln.

KRAM!

Kommentarer
Postat av: Lina

kokbok låter som en bra ide:) keep on rockin girl!

2008-08-09 @ 11:06:32
URL: http://linafredde.devote.se
Postat av: Cattis

Det där med kokboken låter jättespännande ju! Det tycker jag absolut du ska försöka med! När man gör något som man tycker är kul, brukar oftast resultat i slutändan bli riktigt bra också;)

2008-08-09 @ 12:02:54
URL: http://kaktuuus.blogg.se/
Postat av: amelie

kokbok låter super ju! dina maträttsbilder är så otroligt fina!



tycker absolut att du ska satsa på dagvård... antar att det är dagvården på Idunkliniken du syftar på? ett tips är att fatta ett beslut om det snarast för dom har börjat få en bit kö. Har även blivit kö till deras öppenvårdsprogram. var rädd om dig och ge gärnet!

2008-08-09 @ 13:07:30
URL: http://trasbarn.blogg.se/
Postat av: emma

hej igen de va jag som skrev till dig på BD också, nu funkade det att kommentera :) Tänkte bara säga en TILL sak angående boken att de som står på baksidan skriver förlaget och inte författaren :)

2008-08-09 @ 21:18:30
URL: http://dushi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0