Godkväll sötnosar

Har varit ytterligare en slö dag. Håller kanske på att bli sjuk eller nåt? Är lite snorig och täppt i näsan... kanske därav min trötthet? Känner mig helt sjukt lat, eller så har jag bara börjat slappna av till 100% efter allt jobbande.
Ikväll ska jag göra en god fruktsallad, se på tv och kanske gå en promenad. Älskar söndagar! Tror jag är ganska ensam om det, men det är så skönt att bara vara.

Det kanske går nåt bra på tv ikväll? Någon som vet?

Skönt att vara hemma nu och komma igång med träningen igen! Tror inte man tappar så mycket på 1 vecka direkt. Men visst känns det lite mer i benen nu efter en veckas semester... och för er som undrar så tränar jag styrka och cykling. Härligt härligt!

Drack mitt absoluta favoritte ikväll. Det va riktigt längesen sist! Ni som inte provat har verkligen missat något. Havremjölk i är ett måste. Jag pratar såklart om Friggs kanelte. MUUUUMS! Lite honung, socker eller sötningsmedel i är supergott. Ibland när jag dricker te brukar jag pressa i några droppar citron eller lime. Riktigt gott och uppfriskande. Ta inte för mycket bara!
Ha en skön söndagkväll! Puss


Kommentarer
Postat av: maria

hej, blev lite nyfiken på vad du tränar när du tränar styketräning? kör du hemma eller på gym? hur ofta blir det?

2008-08-04 @ 19:22:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0