Godkväll denna söndag

Har haft en väldigt trevlig dag idag. Träffat en massa folk och ätit god mat och annat mysigt. Fick till och med lite färg på min rygg! Solen stekte idag. Kändes som sommar igen ju! Bara jag inte blir deppig nu när det blir kortare dagar och mörkare kvällar. Många går ju in i någon slags höstdepression varje år. Jag brukar bli mest deppig runt januari-februari... hoppas jag slipper det nu eftersom vi ska till Thailand i ½ månad då.

Såg ni intervjun med Arboga-mamman? Det var riktigt svårt att hålla tårarna borta! Förstår inte hur hon kunde vara så lugn och så harmonisk. Jag hade nog aldrig kunnat prata så lungt om mina (framtida) barn blivit mördade. Och att hon var så lugn mot mördaren... jag hade velat slita henne i småbitar, och jag hade önskat henne samma smärta som en anhörig känner. En sak går bara inte in i mitt huvud. Hur kan man gå fram till ett barn och slå ihjäl det? HUR?!

Jag planerar ifall jag ska gå upp tidigt imorgon och ta en promenad innan frukost. Jag älskar doften av en tidig morgon. Sval luft och blött gräs. Tystnad och inte en vindpust. Sen hem och äta hemmagjord müsli med yoghurt och färskpressad apelsinjuice. Brukar ni promenera eller jogga innan frukost? Eller kanske på kvällen? Eller vad tränar ni överhuvudtaget? Inget alls?

Ha en fortsatt bra kväll. PUSS! (Blev inga roliga bilder idag, jag glömde bort att fota... så typiskt!)


Kommentarer
Postat av: Elin

jag tränar

måndagar: spec idrott i skolan 2½ timma

tisdagar: 2 timmar volleyboll

onsdagar: 1½ timma idrott i skolan plus mellan 4-5 h ridning

torsdagar: 2 timmar volleyboll

fredagar: 2½ timmar spec idrott.



sen cyklar jag och sånt utöver det :)

2008-08-31 @ 21:29:33
URL: http://www.ellan91.blogspot.com
Postat av: KRYCKAN

Jag försöker ta en morgonpromenad innan frukosten i princip varje dag! :)

Sedan tränar jag på gym 3-5 ggr i veckan också.

2008-08-31 @ 21:42:28
URL: http://kryckan.webblogg.se/
Postat av: Maria

har inte fixat träning så mycket tidigare eftersom att jag isåfall har tränat utan att äta och gått ner ännu mer. men nu springer jag eller motionsgår länge en gång om dagen. Hade jättegärna gjort det på morgonen men jag har så svårt för att vakna så jag motionerar på eftermiddagen/kvällen.

2008-08-31 @ 22:16:36
URL: http://blondielogistic.blogg.se/
Postat av: Sara

Jag tar alltid en promenad på morgonen samt kvällen oavsett vad, jag känner mig så pigg efter det! Sen simmar jag, på tävlingsnivå 3-6 pass i veckan (120 minuter samt 90), samt styrketräning, uppvärmning och konditionsträning innan passen, och så brukar jag ge mig ut och springa 1-2 ggr i veckan, men just nu får jag tyvärr inte träna, bara gå promenader, är så hemskt ledsen för det, jag älskar att träna! Men det är bara att bita ihop och kämpa emot denna hemska sjukdom!

2008-08-31 @ 22:21:45
URL: http://pitance.blogg.se/
Postat av: carolina

jag går alltid mins en timme om dagen, men aldrig innan frukost. hehe, jag är inte människa innan jag fått kaffe i mig. undra hur det går i rättegången nu, dom skulle väl göra om den efetrsom vissa av nämndemännen inte var helt opartiska, eller hur var det?

2008-08-31 @ 23:01:35
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: sarah

Nu tränar jag inte alls. Innan det här senaste viktraset tränade jag styrka på gym 2-3 gånger per vecka samt 1-2 gympapass på friskis. Sen promenerade jag väl endel med, men det räknar jag mer som vardagsmotion. Satan vad jag saknar!!

2008-08-31 @ 23:42:27
URL: http://underbarasarah.blogg.se/
Postat av: anonym

Innan brukade jag gå promenader före frukost och jag tränade på gym (styrka/kondition) minst tre-fyra gånger i veckan. Men nu är det ingen träning alls på grund av träningsförbud. ganska så stor skillnad alltså x) haha.

2008-09-01 @ 07:33:16
Postat av: Emilie

Oj vad alla tränar här då! Själv varvar jag långpromenader runt vackra årstaviken som är kanske en mil (ganska lagom) med gym, totalt kanske 3-4 gånger i veckan.

2008-09-01 @ 10:53:27
Postat av: Flisan

Jag tycker inte att detta är mått du borde gå efter Cornelia!! Alla som svarade på dessa inlägg är sjuka...Du ska ju kämpa för att bli frisk!!! Jag har själv haft en tendens att träna för mycket nu under våren. Och ju mer man tränar desto större blir tvången och det blir svårare att missa nån träning, vilket ju egentligen inte gör nåt alls. Som du själv skrev för ett tag sedan så slutar träningen att fungera om man tränar för mycket. Kroppen behöver vila för att kunna bygga muskler. Om träningen ska ge dig nåt i slut änden så bör du inte träna mer än MAX varanan dag!!! och en promenad på en timma räknade jag inte som ett träningspass, vilket det visst är enligt min dietist, hon tyckte att jag skulle träna max varanan dag som jag sa. Men att jag då skulle räkna med promenaderna som träning. Men iaf, jag tränar tre gånger i veckan på gym eller siming eller om vi nån gång gör nåt annat på skol idrotten och sen så går jag nästan alla andra dagar som jag inte tränar en promenad på 45-60 min. Detta för att jag vill bli FRISK och kan då inte hålla på med denna överdrivna träning som bara skadar mig. Tänk även på att de är maten som ger dig muskler.! puss.

2008-09-01 @ 18:49:24
URL: http://hakunamatata89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0