Det suger!

Idag måste jag verkligen städa. Jag har det så himla smutsigt och stökigt i mitt rum att det inte är klokt. Jag brukar faktiskt vara ganska ordningsam, men nu har det varit så mycket annat att tänka på att jag inte kunnat (orkat?) ta mig i kragen och göra rent. Mår egentligen bara ännu sämre när det är smutsigt runt omkring mig!

Mår okej idag. Känns bara väldigt konstigt att kunna ta det lungt. Är inte riktigt van, och kan inte slappna av till 100% än. Alla krav och alla måsten snurrar fortfarande runt i skallen på mig. Allt jag borde göra. Men det kan faktiskt dra åt helvete just nu.

Jag kämpar verkligen med maten just nu. Försöker strunta i att räkna kalorierna och att begränsa mig så himla mycket. Jag försöker sluta mäta upp, och istället lyssna på min kropp istället när den är mätt/hungrig. Det är pinsamt svårt! Jag känner mig aldrig hungrig längre. Jag äter ändå... men tänk vad underbart att verkligen vara sugen på något! Liksom "DET vill jag äta". Jag känner inte så längre. Det suuuuuuuger.

Ska nog sätta igång med städandet nu. Puss!



Kommentarer
Postat av: carolina

gumman det kommer! jag lovar. du gör det enda rätta! fortsätt att äta regelbundet så kommer allt snart snurra igång igen. har du någit du är sugen på som du skulle vilja prova? :)

2008-08-13 @ 11:24:32
URL: http://acarolinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0