Dagvård och dagens lunch

Idag har jag hunnit med en del saker. Gjort lite ärenden, lånat böcker, ätit lunch, skrivit och snart ska jag gå en promenad med hunden. Några av er har frågat hur det blir med dagvården för min del. Och det vet jag inte än, därför har jag heller inte skrivit om det. Mamma sa att hon skulle ringa dit och höra, men jag tror inte hon gjort det än. Får se när det händer, men jag vill fortfarande gå där i alla fall. Jag äter väl ganska bra mat nu, regelbundet och allt, men jag äter för lite energi... och det vet jag om. Mitt andra problem är att jag aldrig kan unna mig något sött efter middagen. Det hade jag velat, och jag tror det ska gå om jag får hjälp med den biten.
Jag vill inte ha ett liv som består av begränsningar, och nojjor över min kropp, mat och vikt. Det är inte ett liv!

Jag anstränger mig verkligen nu för att äta så bra jag kan. Frågan är om de på dagvården tycker att jag behöver den hjälpen? De kanske tycker jag äter "för bra" för att gå där? Vad vet jag...

Dagens lunch blev en quornfilé stekt i soja med lite örtsalt på, potatis med lök, mosad avokado, machésallad, tomat och soltorkade tomater. Väldigt gott!



Jag lånade en VeckoRevyn på biblioteket, två kokböcker och en bok om Thailand (189 dagar kvar tills vi åker dit!). En IKEA-katalog fann jag i brevlådan, så den ska kollas igenom. Älskar IKEA!



Kommentarer
Postat av: rebeckali

Hejhej, jag har bara en fråga: hur går det med din bok som du har skrivit? Skulle vara jätte kul att få veta och jag skulle jätte gärna vilja läsa den! Jätte fin blogg föresten & ha en bra dag, kram! :)

2008-08-20 @ 15:14:41
URL: http://rebeckali.devote.se
Postat av: dunderklumpen

Tycker nog att du borde passa in på dagvården. Det är ju inte egentligen hur och vad man äter som är det verkliga problemet, utan det är ju hur man mår, tankar och beteende och orsakerna bakom dessa. Maten och ätandet har ju bara blivit ett uttryck för det.



Lycka till!

2008-08-20 @ 15:47:36
Postat av: Marie

Hej Cornelia! Det är jag som gick på ätstörningsmottagningen innan och träffade samma psykolog som dig, hon som slutat nu. Jag ville bara berätta att jag fick en remiss till Idunkliniken av ätstörningsmottagningen. Så du kanske kan prata med dem där och säga att inte känner att deras hjälp räcker till? Det kanske är lättare att få en plats på Idun om det går via dem. Lycka till ialla fall!



Kram

2008-08-20 @ 16:22:16
Postat av: Jennifer

Ikea är verkligen livet! Dom har riktigt snygga grejjer där för tillfället! Snygga serviser, tavlor, väggklistermärken mm. Hittar dock ingen snygg soffa där, har letat.. Behöver ny billig.. hmm..

2008-08-20 @ 20:27:24
URL: http://misskrusan.blogg.se/?tmp=20202137

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0