Tisdag 15 April

Sovit gott? Jag tror jag har det... drömde dock om något jobbigt jag inte kommer ihåg nu. Man borde skriva ner sina drömmar precis när man vaknar. Annars är det omöjligt att komma ihåg. Ibland blandar jag till och med ihop drömmar och verklighet. Creepy!

Kollade igenom mitt hår lite igår... och ja det är ganska slitet på vissa ställen. Kommer tappa en del hår om/när jag bleker det... men vad göra? Det är ju bara hår egentligen... det växer ju ut igen. Nu är det så fult att jag nästan kräks på det... och jag har ju riktigt tjockt hår, så jag kommer nog inte få supertunnt hår, det har jag aldrig haft faktiskt. Och nu när jag tar mina vitamintabletter växer håret sjukt fort! Det är sånna multivitamin brustabletter. Så ni som vill att hår och naglar ska växa snabbare, ät vitamintabletter (och en varierad kost såklart). Sen jag slingade mitt hår sist (ca 2½ månad sen) så har det växt typ 3-4 cm! Hehe, det går snabbt! Men ja, jag går till frisören i eftermiddag och hör med dom.

Känner sån jävla lust att bara skita i min sjukdom. Det kanske inte är så bra att ignorera den istället för att ta tag i den (hur?). Men jag orkar inte hålla på och nojja, eller styras av tankarna just nu. Kommer ju snart bli kallad till det nya stället inne i Malmö (vet inte vad det heter, så fråga inte) i slutet av april...!

Ha en bra dag! Slängpuss

image1694

En del av min frukost. Vaniljyoghurt med blåbär!

Kommentarer
Postat av: Julia

Jag äter också vitamintablett och det hjälper för både hår och naglar för mig. Så det är et bra komplement som du säger. ^_^ och btw, din frukost ser supergod ut, så härligt vårig!!

2008-04-15 @ 09:11:15
URL: http://ibebeautiful.blogg.se
Postat av: Carro

Vart köper du brustabletterna? Hur mycket kostar dem? Kram!

2008-04-15 @ 21:25:59
URL: http://carouline.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0