Nu eller aldrig

Kom hem för en stund sen och har nyss ätit lunch. Bakad potatis med tonfisk, pesto och grönsaker. Hade jättemysigt med älsklingsfanny! Så skönt att komma bort lite, skratta och prata. MÅ BRA helt enkelt! Vi gick först och åt på det gamla vanliga stället i Lund, italia nånting. Mycket gott! Kyckling, pasta, pesto, soltorkade tomater och sallad. Love it! Satt och pratade rätt länge om livet, hur svårt det är att bryta gamla mönster och hur man gör för att förändra sitt liv till det bättre. Att man inte kan ge speciellt mycket till någon annan om man inte trivs eller mår bra med sig själv. Det är så jäkla sant! Precis så känner jag nu... jag har så mycket med mig själv att jobba med, att det inte riktigt går att hjälpa andra eller finnas 100% för de närmsta. Tyvärr! Men allt börjar med en själv...! Hur lite man än vill eller orkar ta tag i sina egna problem, kan man faktiskt inte leva utan att börja i den änden.

Sen gick vi på bio, och köpte såklart naturgodis som vi alltid gör på City Livs. Billigt och bra! Tror det kostar 6-7 kr hektot!!
Vi såg "Nu eller aldrig" med Morgan Freeman och Jack Nicholson. Riktigt rolig och inspirerande film! Den handlar om att de två fått cancer, och att de bara har en viss tid kvar att leva. Så skriver de en lista på saker de ska göra innan de dör. Jättebra! Och jag älskar dom två skådespelarna. Så jävla äkta är dom!

Åkte tyvärr hem tidigt idag, eftersom jag måste passa hundarna. Kunde egentligen inte åka bort alls, men jag behövde det verkligen! Så nu ska vi ta en lång promenad, sen borde jag STÄDA! Så jävla tråkigt... men här ser ut som fan, minst sagt.

image1776

Kommentarer
Postat av: K

låter mysigt :)!
Blä för att städa!

2008-04-26 @ 14:34:12
URL: http://lillajag91.blogg.se
Postat av: K

usch nej och blä, jag orkar inte längre! för lite motivation.

2008-04-26 @ 14:44:22
URL: http://lillajag91.blogg.se
Postat av: HannaMaria

Låter jättemysigt! Hoppas du får en bra dag ! :)

2008-04-26 @ 14:47:24
URL: http://HannaMariia.blogg.se
Postat av: K

tack! Desamma får jag säga, hoppas verkligen du får den hjälp du behöver.

2008-04-26 @ 15:00:59
URL: http://lillajag91.blogg.se
Postat av: stars in heaven

Trevligt att ni hade det trevligt :)

2008-04-26 @ 22:17:10
URL: http://tessiiie88.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0