Lååång dag

Gud vad tomt det känns att inte ha bloggat på hela dagen, haha. Det är ingen hemlighet att jag är beroende. Jaja, har jobbat hela dagen och är helt slut nu. Men det har varit en bra dag! Både på jobb och i övrigt. Glada miner, underbart väder och allt. Har precis tagit en varm dusch, och nu ska vi grilla! Idag blir det vit fisk i foliepaket med en massa olika grönsaker och citron. Till det ska jag göra couscous blandat med spenat, mango och tomat. Riktigt gott!
Mamma har varit duktig idag och bakat en massa. Just nu är kanelbullarna uttagna ur ugnen, och ja... behöver jag ens tala om att det doftar sjukt gott?! Hon har också bakat ett av mina favoritbröd. Ett grovt sådant som hon gör efter eget recept, alltså som hon själv kommit på. Finns säkert snarlika bröd. Det hon har i sina är grovt mjöl av nått slag, linfrön, brödkryddor, filmjölk, sirap och massa olika kli och grejer. Myycket gott! Speciellt med philadelphia på. Min frukost imorgon är redan planerad... mums!

Tack för alla tips på omeletter och äggröror! Omelett älskar jag verkligen. Speciellt med crabsticks i. Går att variera i oändlighet!

Mmmm just det. Jag satt ute i solen och åt min lunch idag! Så fruktansvärt skönt. Åh vad jag är glad att våren är här! Dock måste jag berätta en mycket mindre rolig sak. Min pappa ska komma hit idag....................... ni som vet min relation till honom, ni förstår. Det är väldigt komplicerat. Han är minst sagt en skitstövel, mer än så pallar jag inte gå in på. Mycket av detta är med i min bok också... men iaf. Han kommer hit och jag ser INTE fram emot det. Han blev inte ens bjuden... han sa bara helt plötsligt "jag kommer då"... bara, okeeej. Sist vi träffade honom var i början av december. Alltså har jag inte träffat honom en enda gång år 2008. Vet inte om jag ska skratta eller gråta.

Nej nu ska jag laga mat! Puss

Kommentarer
Postat av: AE

Har du skrivit en bok?

2008-04-21 @ 17:42:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0