Hemma, lunch

Är hemma och äter lite lunch. Oroar mig lite för i kväll fortfarande. De flesta ska dricka... och jag gör inte det liksom. Men samtidigt vill jag inte sitta där och vara tråkig. Varför ska sprit vara en självklarhet? Jag pallar iaf inte dricka bara för att dricka. Jag vill vara sugen eller pepp för att göra det.
Aja.
Kommer säkert bli fet pubmat också. Någon nämde fish and chips (stavning?). Har smakat det en gång när jag var liten och var på semester i England... tyckte inte alls om det. Hoppas det finns några andra alternativ. Vet att de serverar nån pasta med kyckling och pesto. Och någon köttbit lär väl finnas. Äh får se. Orkar inte vara så nojjig över det. Men det är svårt att låta bli!

Kommentarer
Postat av: Jossan

Ibland har de liksom en snackbuffé som de bjuder på under vissa AW´s. Då kan det finnas allt från kycklingklubbor till grönsaksstavar. Vet ju inte hur det är på puben där ni ska gå.
Det finns säkert något annat alternativ som du kan beställa om du vill. Men det är ju inget som säger att du måste äta något där. Lika så när det gäller alkohol. Säg bara att du inte dricker om någon frågar - det är ju din ensak - eller hur? (Eller säg att du är rädd om dina hjärnceller...till skillnad från andra....haha)

2008-04-04 @ 14:10:03
URL: http://jossans.bloggagratis.se/
Postat av: Julia

det kommer gå bra, att inte dricka är väl inget. Det är ju bara bra egentligen!!! Lycka till nu!!

2008-04-04 @ 14:50:27
URL: http://ibebeautiful.blogg.se
Postat av: linnea

när jag går på after work brukar jag beställa cola light eller något, om jag inte är sugen på att dricka :) så man inte sitter där utan något alls liksom. hoppas du får kul :)

2008-04-04 @ 15:11:20
URL: http://ping.blogg.se
Postat av: Malin

Klart att det finns flera alternativ, du hittar nog nåt du vill äta om du ska äta ska du se :)

2008-04-04 @ 15:43:16
URL: http://majoli.blogg.se
Postat av: Tilda

Du ger ett väldigt moget och självständig intryck och du brukar gå din egen väg - försök därför ignorera vad andra "kan tänkas tycka" eller hur andra "kanske reagerar" eller "tänk om dom undrar..". Vad det än handlar om: Do it your way!

Om du inte känner för ett glas vin eller en öl, ta en läsk eller en juice, finns inget i hela världen som som säger att man *måste* dricka alkohol, varken på AW eller en lördagkväll på klubben. Jag är nykterist och det finns bara fördelar med att strunta i alkoholen.

Enjoy!

2008-04-04 @ 15:59:59
URL: http://kinell.blogg.se
Postat av: Åse

jag var på after work idag också. det var buffé med kallskuret och massa sallader. och så drack jag en hederlig läsk till :) hoppas du hittade något passande alternativ
du ockdå :)

2008-04-04 @ 17:52:31
URL: http://aasemaja.blogg.se
Postat av: pasia

åh ag stör mig också på att det ska vara en självklarhet att dricka, ochman anses som konstig om man inte gör det...

jag dricker själv inte...

2008-04-04 @ 18:56:06
URL: http://www.pasia.webblogg.se//
Postat av: B.E

Undrar en sak, när du äter dina mål under dagen, sitter din mamma med och kollar så att du äter allt? Eller gör du det sj? För min mamma satt med när jag åt, eller var i närheten jämt under den perioden jag tillfrisknade för att kolla att jag inte fuskade..och vet att många andra gjort så med.

För övrigt hoppas jag det går bra för dig ikväll, försök o koppla bort dina tankar! Lycka till!

2008-04-04 @ 20:02:40
Postat av: Anonym

svar: tack så mkt :D

2008-04-04 @ 21:51:09
Postat av: Anonym

de där med pasta och kyckling lät ju inte helt fel:)

2008-04-04 @ 21:56:20
URL: http://evelinalindblad.blogg.se
Postat av: MiniJossan

vet precis vad du menar... Är inte heller någon stordrickare och hatar att dricka "bara för att". Är man inte på humör är man inte, och ibland mår man bara sämre av att dricka än att det skulle vara någon "stämningshöjare". jag tycker verkligen inte att du ska dricka om du inte vill. Hoppas du fick en lyckad kväll:-)

2008-04-04 @ 23:40:55
URL: http://minijossan.blogg.se
Postat av: Thepreciousgirl

B.E: Nejdu, jag äter själv. Och har gjort under hela min sjuka tid. Jag anser att det inte hjälper att sitta och vaka över en så att man ska äta. Det ansvaret måste man ta själv. Och iaf jag äter sämre om någon sitter och stirrar! Men det kanske bara är jag !

2008-04-05 @ 10:33:32
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0