Godkväll denna måndag

Dagen gick rätt fort ändå. Att jag alltid ska klaga i början av dagen, och när den är slut tänker jag alltid tillbaka "men det var ju inte så farligt!" Tråkigt att jag jämt ska inbilla mig att allt ska bli så tråkigt och jobbigt. Jag måste ändra tankesätt...!
Ska gå och duscha snart, sen sätta mig och se på X-effekt. Har ni sett det? Det är skitkul tycker jag... haha! Det går på MTV och handlar om att två föredetta partners ska träffas... och så sitter deras nuvarande pojk och flickvän och tittar på vad de gör... sen i slutet måste de välja. Jag älskar sånna program. Next, Made och Dismissed som går på MTV är också riktigt roligt.
X-Effekt börjar klockan 19:00. Se det! Haha. Annars kan man nog se gamla avsnitt på MTV.com

Är riktigt mätt efter middagen idag. Åt vit fisk (torsk-liknande) med ris, broccoli, ärtor, ajvar (paprikaröra, jättegott! Finns att köpa överallt typ) och en knäckemacka med leverpastej och gurka. Glömde dock bort mellanmålet idag... jobbade ju till 16:00, och sen lagade vi mat direkt typ. Aja. Jag jobbar till 12 tisdag, onsdag och torsdag. Får satsa på härliga, goda mellanmål då istället! Smoothies, fruktsallader, hembakat bröd med olika pålägg... finns en del att välja på!

Jaja, hur som helst. Ha en skön kväll!
Puss o kram


Kommentarer
Postat av: Anonym

du får börja ta tag i din sjukdom snart.. vet du hur många som kämpar där ute? ..Äter sex mål mat om dagen , och du är stolt
över SUPERNYTTIg mat, endast tre ggr om dagen?..kämpa.

2008-04-14 @ 18:36:34
Postat av: RASA

x-effekt är kvällsunderhållning på hög nivå ; )

2008-04-14 @ 18:41:44
URL: http://sara91.blogg.se
Postat av: Thepreciousgirl

anonym: Tro mig, jag har tagit tag i min sjukdom för längesen. Jag kämpar varje dag, vid varje mål! Jag strävar efter 5-6 mål om dagen, det gör jag! 3 är alldeles för lite. Kämpar med 4 nu, måste få in det bara.. vänja mig. Jag har gjort det förr och kommer klara det igen :)

2008-04-14 @ 18:43:54
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: Louise

Tror jag ska sätta mig framför MTV nu också faktiskt =)

2008-04-14 @ 18:54:35
URL: http://louisekarin.blogg.se
Postat av: Tess

Godkväll! :) Jag äter oftast 3 mål per dag.. kan slinka ner nåt mellanmål ibland.. Hur många mål man orkar äta handlar väl också om hur mätt man blir av det man äter.. ? Tänkte på det anonym sa. Fast visst är det ju bättre för förbränningen o allt att äta fler.. men men..

2008-04-14 @ 21:14:28
Postat av: Umma

Så länge som du har i åtanke att du faktiskt missade det där mellanmålet som du egentligen behövt, så har du kommit en bra bit på vägen! Insikt är otroligt viktigt att ha. Du verkar vara en tjej som faktiskt har den. Jag vet hur förvirrande sjukdomen kan vara..

När kommer nya designen "hit" förresten? :-)

2008-04-14 @ 21:16:32
URL: http://umma.blogg.se
Postat av: Emilia

Älskar också de programmen ;)

2008-04-14 @ 21:57:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0