Shopoholic

Haft en lugn dag, rätt tråkig. Gick upp HALV SJU för att ta mig till trelleborg där jag går hos en behandlare som hjälper mig att hålla motivationen. Att fortsätta äta bra och hela den biten...
Jag kunde såklart inte låta bli att gå ner till affärerna efteråt. Stirrade runt ett tag men tog mig i kragen och köpte bara en tunika på Gina Tricot för endast 49 kr. Vilket kap! Jag älskar den. Jag hade dock velat köpa ännu mer, men nej. Jag tog bussen hemåt istället. Duktiga jag!

Men väl hemma sätter jag mig vid datorn. Börjar kolla in olika outfits och är såklart fast i modehimlen igen. Skapar olika looker i mitt huvud, funderar kommande inköp osv. Hm. Så nu har jag hittat lite annat jag vill köpa, weird. Jag ändrar mig från dag till dag. Igår ville jag ha en väska på accessora (vill ha den fortfarande... men ni fattar) och nu plötsligt vill jag ha nått annat. Har hittat en fin kofta från Lindex som jag nog ska beställa. Eller kanske åka till Malmö tidigt och köpa den? Innan jag ska färga håret? NEJ! Jag ska ju till Lund på kvällen, då blir det ett himla åkande.
Fattar ni? Jag blir sjukt trött på mig själv. Som jag håller på!! :P Förhoppningsvis är jag inte ensam om detta...

Så denna tröjan ska bli min på ett eller annat sätt :D
image119
I storlek L eftersom jag vill ha den slapp. Typ "oversize" stil ni vet. Med uppkavlade armar och en stor t-shirt under + leggings. Me like!
Imorgon blir jag brunett! Kommer säkert lägga upp massor av före och efterbilder. Hoppas hoppas nu att jag blir nöjd! ♥

Puss

Kommentarer
Postat av: josieeme

underbar!

2007-09-28 @ 04:48:51
URL: http://josieeme.blogg.se/fashion

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0