Fredag

Idag har jag mycket att berätta om. Jag glömde dels igår att berätta om min dröm och sen ska jag lägga upp bilder på dagens outfit, fina smycken m.m.
Men jag börjar med att berätta hur det gick på ätstörningskliniken. Jag kom precis hem därifrån och det gick bra. Vi försöker med matschema som jag själv gjort och sen ska vi öka på under tiden, när jag känner mig redo. Känns bra! Tycker om min behandlare supermycket, det går liksom att öppna upp och bara vara mig själv. För mig är en sån sak rätt svårt, för jag har lättast att skriva om mina känslor än att berätta med ord.
Så på matfronten går det okej, jag försöker verkligen kämpa och tänka på att jag VILL bli frisk.

Jaja. Ikväll ska mamma och jag på teater i Malmö. Vi ska se "Kalla det vad fan du vill" som tydligen är en bok från början. Verkar väldigt populär, eftersom allt är i princip fullbokat. Någon som sett föreställningen, eller kanske läst boken? Berätta vad ni tyckte!!

Och nu till min dröm. Eller ska jag kalla det dröm? Det är i alla fall såhär att min kusin, hans fru och barn har funderat att flytta till Thailand i 1 år. Sofia (som är hans fru) har sökt jobb där som lärare. Coolt va? Tänk att bara göra en sån grej. Från att bo i en liten håla i skåne till att bo i Thailand i ett helt år! Min mamma sa till mig för någon dag sen, "Cornelia, kan vi inte titta på jobb i Thailand till mig på internet?" SKOJAR DU?! Jag sken upp och sa "funderar DU på det mamma?" Snälla snälla snälla. Vi gör det! Bara för ½ år eller så. Att bara komma ut i världen lite och se nya kulturer och miljöer, det är min dröm! Och absolut ingen omöjlig dröm, sålänge man vill det tillräckligt mycket.

Någon här som bott utomlands för ett tag? Jobbat utomlands, eller kanske pluggat? Skriv och berätta!

Nu ska jag fixa lite mat, är vrålhungrig!
Bilder kommer senare idag.

Puss

Kommentarer
Postat av: Karin

Vad kul med teater! Bra att du har en bra behandlare, min läkare är inte alls bra men som tur går jag i gestaltterapi och hon som leder gruppen är toppen! Var får du din behandling! Kämpa på och hoppas att du blir frisk..det där med Thailand lät ju inte heller helt fel ;)
kramar Karin

2007-09-22 @ 20:35:39
URL: http://app.blogg.se/trackback/ping/9083896

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0