Min älskade gymnasieskola

Den är förstörd. Halva skolan brann ner igår. De misstänker mordbrand, att den var anlagd. Så jävla onödigt!! Där gick jag i 2 år. Jag satt i biblioteket och åt i caféet. Nu finns det inte mer. Flera lärares arbetsrum är borta, allt material som prov, scheman, datorer, böcker m.m. är borta. Hela källaren med alla skolböcker har brunnit upp. Min underbara mentor jag hade i 2 år hade sitt arbetsrum där. Tänk, han måste vara helt förtvivlad. Tänk att ena dagen finns allt där, och nästa ingenting. Vad ska de nu göra? Vart ska alla elever ta vägen? Tydligen brann 100 miljoner upp där igår. En hel vårdcentral och tandläkare brann även ner.

Jag säger bara, fyfan för de som tänt på. Det var mitt hem en gång. Jag trivdes där! Alla minnen i den byggnaden... nä detta är förjävligt. Förstår verkligen inte hur man kan göra något sånt.
Imorgon ska jag åka dit och titta. Försöka se om min gamla mentor är där. (Heter Tor och är typ 30 nåt..) Måste dit och se hur det ser ut. Ska ta lite bilder, lägger upp de här sen.
(Btw, ett uteställe nere i Falsterbo brann ner förra året också, förmodligen också anlagt. Tusentals underbara minnen därifrån... sjuuuukt)

Dessa bilderna på skolan hitta jag på sydsvenskan.





Kommentarer
Postat av: Elin

Usch ja jag såg de på nyheterna :( Fyfan va hemskt. Fattar inte hur man kan bli så dum i huvet.

2007-10-17 @ 22:02:08
URL: http://ellan91.blogg.se
Postat av: Thepreciousgirl

Elin: Eller hur, kan knappt fatta det. Många säger "synd att det inte var min skola", men det känns inte alls bra. Man ska inte önska att sånt här ska hända. Blä!

2007-10-17 @ 22:31:13
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: Anonym

herregud jävla idioter.....
jag minns när Strandbaden brann ner. Undrar vad folk känner att de får ut av att gå runt och tutta eld på saker.

2007-10-18 @ 08:44:10
URL: http://dushi.blogg.se
Postat av: aaabbbccc

Hej gumman! håller på att sätta igång min gamla blogg igen! Hur gör du för att ändra textstil? jag fattar ingenting av det där programmet:p

2007-10-18 @ 09:05:33
Postat av: Thepreciousgirl

aaabbbccc: Heej söt :) Jag skrev om hur jag ändrar i bloggen lite längre ner. Att det är nästintill omöjligt att sitta och förklara genom att skriva ner det. Men det finns hjälp! Det finns en "lathund" i Infobloggen. Länken finns längre ner i min blogg!

2007-10-18 @ 09:14:58
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: Jenny

Jag blir så vansinnig på sånt här. Jag gick där som första års-kull. Jag älskade den skolan. Alla minnen. Alla prylar. Varför gör man såhär, det är ju kommunen med dess invånare som får skit i längden. Förresten Tor, är det gympa-läraren? Han var sååå snygg!

2007-10-18 @ 09:22:15
Postat av: Thepreciousgirl

Jenny: Ja gympaläraren! :D Hihi, lilla Tor. Åh stackars honom! Saknar honom, alla hans roliga skämt!!

2007-10-18 @ 09:25:21
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: Frida

Åhh jävla idioter säger jag bara! Försör för andra, finns det verkligen inget annat att göra... :(

Gillar din blogg! hade braa! (L)

2007-10-19 @ 18:01:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0