Fyfan!

Jag har sån sjuk huvudvärk. Har aldrig någonsin haft såhär ont. Har vaknat jättemånga gånger inatt och haft ont. Nu har jag lika ont!! Har tagit ipren men det går inte över. När jag gick på toa nyss såg det nästan rosa ut i toan(förlåt äckligt jag vet), vad kan det vara?! BLOD?! Jag hatar att ha ont nånstans, för jag tror alltid det värsta. Inatt trodde jag att jag skulle dö så ont jag hade. Skojar inte!! Jag har aldrig haft migrän, men kan detta vara det?
Jag är jätterädd :(

Kommentarer
Postat av: åse

usch vad hemskt! det kan mycket väl vara migrän, men var uppmärksam på om det blir värre eller du får fler problem så det inte är hjärnhinneinflammation, som jag ju hade i somras :/

2007-10-15 @ 08:22:32
URL: http://aasemaja.blogg.se
Postat av: Julia

Åh, det här är nog den bästa blogg jag någonsin läst. Och du verkar vara helt underbar! Jag blir så glad när jag läser hur mycket bättre du mår. Påtal om ditt senaste inlägg, har du druckit lite? Om man inte får i sig tillräckligt med vätska kan man få vätskebrist och det leder i sin tur till huvudvärk och urinet blir väldigt mörk, rött, rosa.

2007-10-15 @ 11:57:48
Postat av: emma

usch stackare

2007-10-15 @ 12:12:17
URL: http://emmascloset.webblogg.se
Postat av: Katarina

jag vill precis som alla andra att du ska bli fri från den mardröm du har levti så länge. min mamma och min moster hade äs och min moster har det fortfarande jag vet hur det är att se någon, som redan är sjukligt smal, at tro att den ser fett,fett,fett, men de är bara så magra att de snar kolapsar. om jag var troende skulle jag be för dig för du verkar vara en sådan underbar människa. be för att du skulle slippa allt som handlar om vikt, fett, bmi etc. jag skulle igentligen inte villa tjata om det så många andra gör med du är så otroligt sälsynt vacker att det inte går att beskriva. att det var inte konstigt att du fick det där model-grejen. önskar dej all lycka i livet. kram, en som vill att du kämpar till slutet.

2007-10-15 @ 14:09:28
Postat av: Katarina

+ att du ska krya på dig! (:

2007-10-15 @ 14:10:56
Postat av: Thepreciousgirl

Julia: Tack så hemskt mycket! Glad jag blir :) Jo det kan va det med att jag dricker för lite. Ska försöka tänka på det!
*
Katarina: Oh gud, tacktacktack! Blir verkligen rörd när du skriver så :) Tusen tack! Kramar till er underbaringar som finns därute!

2007-10-15 @ 16:51:22
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: en som bryr sig

Du kanske har fått urinvägsinfektion, eller så kanske din mens har kommit tillbaka... (om du inte redan har den)

/en som bryr sig och tycker om dig

2007-10-15 @ 17:31:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0