Desperate housewife

Äntligen har jag städat mitt rum, jag borde få medalj. Jag städar jämt åt andra, typ köket och hjälper till med "mammas uppgifter." Men nä, nu äntligen är det skinande rent även i mitt rum! Har skrubbat både väggar och golv, dammsugit, plockat undan, rensat bort, dammat, you name it!



Första bilden så har jag ändå kommit en bra bit... ni anar inte hur det såg ut innan! Usch... den andra bilden är skrivbordet. Tredje så är det klart! Nya sköna sängkläder (och mitt sköna duntäcke!) och nya gardiner. Fjärde likaså. Femte, ja där har ni min dator, där jag just nu sitter och bloggar ;D
Man mår mycket bättre i ett städat rum, i alla fall jag.

Just det, fick två små söta smycken av mamma för nån vecka sen. Måste bara visa! Älskar den lilla klämman, och jordgubben som är en brosh. Båda är från Hantverkshuset. Kostade omkring 40-50 kr styck.


Kommentarer
Postat av: emma

hej! (igen)
läste lite om det där med boken din....superbra intiativ och jättestarkt av dig om du orkar. Tror det kan funka på rätt sätt som en slags självterapi också. Tänkte iallafall fråga om du ännu börjat tänka på hur du skulle göra med förlag osv? Jag har nämligen lite tips om du är intresserad!!
Ta hand om dig

2007-10-04 @ 19:36:11
URL: http://dushi.blogg.se
Postat av: Thepreciousgirl

emma: Hej! Oj gud vad snällt! Nja lite grann har jag tänkt på det, mamma sa att hon skulle försöka fixa. Men vad är det för tips? Verkligen supergulligt av dig. Tack så mkt :)

2007-10-04 @ 20:03:32
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: emma


haha :) jo det är nämligen så att min pappa har ett eget förlag - debutantförlaget - som du hör då är det för debutanter som jag antar passar dig utmärkt...! han har sen ett annat förlag för de som skriver vidare och så...han är sugen på att inrikta sig på den yngre generationen och så vidare. men säg vad du spontant tänker om det så kan vi prata mer isåfall!! Kram

2007-10-04 @ 21:36:52
URL: http://dushi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0