Torsk med creme bonjour och ris

3-4 personer
2 paket fryst torsk
1 burk creme bonjour (finns olika smaker)
3-4 tomater och lite champinjoner t.ex
4 portioner ris
Lägg de tinade torskblocken i en ugnsform och smeta på creme bonjour. Hacka tomater och champinjoner, eller andra grönsaker, och lägg runt fisken. Salta och peppra lite. Sätt in i ugnen på 200 grader i ca 20-25 minuter. Koka riset och servera allt med en sallad.
Jättelätt och gott!

Kommentarer
Postat av: Nicole
Det låter gott, och enkelt! Tror du det fungerar med annan fisk? Kanske lax? Jag har lite svårt för just torsk. :)
Postat av: Thepreciousgirl
Nicole: Javisst, det går säkert bra. Fast jag är osäker med tiden i ugnen om du byter till lax. Men det står säkert i nån kokbok, eller sök på google! :)
Postat av: Moberg
Detta är ett sjukt gott recept som jag letat efter länge, åt det alltid i skolan. Tusen tack!
Trackback