Det går bra att lämna

Jag förstår mig inte på vissa som orkar gå in på olika bloggar och skriva nedvärderande ord och ifrågasätta allt man skriver om. Varför gör ni det? För att ni själva skulle vilja ha en fin blogg och få snälla kommentarer? Eller är ni helt enkelt bara uttråkade och ensamma? Hm. Att skriva att jag är ego, där går gränsen för min del. De som känner mig vet att mitt största problem är att jag aldrig tänker på mig själv, utan sätter alltid andra före mig själv. Jag bryr mig mer om andras välmående än mitt eget. Och det är ingenting som är bra! Absolut inte, men att säga "gud vad du är ego", bara för att jag lägger upp någon enstaka bild på mig...? Och nej, jag tycker inte alltid att jag är superful och äcklig. Jag tycker att jag är väldigt söt och vacker också! Jag tycker jag kan ta otroligt fina bilder på mig själv, och jag trivs bakom kameran. Jag tycker om att visa känslor och olika uttryck genom foton.

Det är klart ni får säga vad i helvete ni vill till mig. Att jag är ful, tråkig och ointressant. Men det finns en gräns... tro inte att ni känner mig bara för att ha läst några enstaka inlägg i min blogg.

Och varför skriver ytterligare en tjej om mode och kläder... ja gud vad jobbigt för er!
Jag orkar faktiskt inte bara sitta och skriva om mig själv eller om saker jag mår dåligt över. Mitt största intresse är mode, kläder och foton. Därför innehåller min blogg även detta. Det är ett sätt för mig att tänka på annat, istället för hatet mot mig själv. Att jag inte borde äta och att jag är snäppet sämre än övriga befolkningen. Allt mode och skvaller jag skriver om blir som en slags terapi för mig själv. Ett sätt att glömma min trista verklighet!

Så snälla, tänk på vad ni säger! Vissa saker sårar mer än ni anar. Hade alla skrivit att jag var tråkig och ful, ja då hade jag nog inte ens bloggat. Kanske om min sjukdom och så, för det måste jag få ur mig. Men jag skulle inte alls lägga ner tid till denna bloggen i så fall.

Men duger inte mitt skrivande till er, snälla ni, bara klicka ner sidan och kom aldrig tillbaka.

Kommentarer
Postat av: Jenta

Det är bra att du står på dig :)
Det är som du säger, om du nu är så "egoistisk" som de säger att du är, så förstår jag inte ens varför de sitter och läser din blogg.

Jag tycker att din blogg är kanon. Går in i princip varje dag och läser om du skrivit ngt nytt, som idag..kl 09.00 på morgonen, haha, så bra är din blogg :)

Ha en bra dag!

2007-11-06 @ 09:01:26
URL: http://unsolved.blogg.se
Postat av: victoria

Lyssna inte på sånt, du ska få skriva och göra precis va du vill.. dom är bara avundsjuka eller nåt.. men det är bra att du står på dig.. Skitbra !! Ha det super.!

2007-11-06 @ 09:06:03
URL: http://victoria---h.blogspot.com
Postat av: Thepreciousgirl

Jenta: Tack ska du ha sötnos. Precis, varför läser de ens då? :S Förstår inte...

Ha en bra dag du också tjejen! Stora kramar

2007-11-06 @ 09:06:09
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: Thepreciousgirl

Victoria: Ja precis, tack för din kommentar :) Kram till dig!

2007-11-06 @ 09:07:14
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: Marit

ja ibland undrar man hur folk tänker. men jag säger bara keep up the good work! det är jätteroligt att läsa din blogg. kram

2007-11-06 @ 09:07:56
Postat av: Tigrisenemmis

Härlig anda, jag läser din blogg varje dag och längtar typ varje dag efter nya inlägg. Hatar såna idioter som bara skriver onödiga kommentarer. Har jag varit med om för mkt :/
DU är kanon, och det tycker jag via internet, men du är säkert alldeles alldeles UNDERBAR i verkligheten ;) PUSS

2007-11-06 @ 09:26:00
URL: http://tigrisenemmis.blogg.se
Postat av: n

Lyssan inte på dom för dom har bara dåligt självförtroende och mår bättre att hacka på någon annan. Tänk på alla oss andra som gillar dig och tycker att kämpar på jätte bra.

2007-11-06 @ 09:31:04
Postat av: Jenny

Jag avgudar din blogg! Har följt med sedan start (ungefär). Förstår inte hur man kan skriva något sådant till en sådan fin och bra tjej som dig! Du är underbar Cornelia och din blogg betyder så oerhört mycket. Kramar :)

2007-11-06 @ 09:47:53
Postat av: Ellinor

nä vad ledsen jag blir när folk skriver så. dina bilder är så vackra och din blogg så bra. att du skulle vara ego är så fel så fel. hur kan någon skriva så. strunta i dem.

2007-11-06 @ 11:25:08
URL: http://www.ellinorss.blogg.se
Postat av: Gabbi

Jag har missat att någon sagt att du är ego, men det låter ju knäppt :/

2007-11-06 @ 13:37:47
Postat av: Kristina

Fortsätt med din blogg som den är, för den är jättebra. Jag längtar efter nya inlägg och det du skriver får mig att må bättre! Jag har aldrig träffat dig men jag tycker absolut inte att du verkar ego, du verkar vara en underbart snäll person:D

2007-11-06 @ 16:10:03
Postat av: stars in heaven

Gumman du är underbar och absolut inte ego.

2007-11-06 @ 16:55:39
URL: http://tessiiie88.blogg.se/
Postat av: ani

vaa?! har folk skrivit så?.. vilka as.
Din blogg är hur bra som helst! Och det är klart som fan att du ibland (helst hela tiden) ska få tycka att du är söt, vacker, fin, snygg, för det är du, både på in- och utsidan. Du är riktigt bra på att förmedla känslor genom bilder också. Det blir oftast så mycket mer än bar "en tjej på en bild". Jag tycker iallafall att du är bäst. Fler "ego" bilder till folket! Och fortsätt med att skriva precis vad du vill och känner för. Det är din blogg, den är grym & inspirerande på så många plan. kärlek!

2007-11-06 @ 17:51:10
Postat av: Hanna

Håller med alla andra, fortsätt blogga, du e grym o jag älskar att läsa allt du skriver! U go girl ! :D Kramar.

2007-11-06 @ 17:51:28
Postat av: Thepreciousgirl

Tusen tack alla underbara människor! Massa kärlek och kramar till er

2007-11-06 @ 18:09:16
URL: http://thepreciousgirl.blogg.se
Postat av: linnea.

Jag förstår dig precis, fullt och hållet! Din blogg är kanon, och du är inte bara en skönhet utan också riktigt beundransvärd!

2007-11-06 @ 18:35:25
URL: http://linneaah.blogg.se
Postat av: Mindy

Ja visst är det synd att vissa människor måste säga saker bara för att vara elaka! Annars finns det väl liksom ingen anledning att säga något på ett sådant sätt. Fortsätt blogga du, och kämpa på med ditt liv. Du ska ju göra sånt du själv mår bra av såklart :)

2007-11-07 @ 08:14:38
URL: http://metrobloggen.se/mindy
Postat av: Ulle

Tycker du skriver fantastiskt bra och önskar att jag kunde ha en lika fin blogg som du. Är inne varje dag och läser!

2007-11-07 @ 12:25:10
URL: http://makrames.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0