Älska dig själv

Ibland är jag faktiskt riktigt nöjd med den jag är. Känns rätt konstigt att säga så, men det är sant. Jag kan tycka att jag ser riktigt bra ut eller att jag har en fin personlighet. Ibland när jag mår dåligt vill jag helst av allt byta kropp med någon annan... byta liv! Men det kommer stunder då jag kan se på mig själv och säga "shit, jag skulle inte vilja byta med NÅGON på hela jorden". Alla är faktiskt unika. Hade jag inte haft den kroppen jag har hade inte jag varit jag. Hade jag haft en annan ansiktsform, längre ben eller rak näsa hade jag varit någon annan. Samma sak gäller insidan, hade jag inte varit så snäll eller envis som jag är, då hade jag inte varit Cornelia. Jag är ju skapad att se ut såhär. Precis som alla andra. Man ska vara stolt över den man är.
Tänk att det inte finns NÅGON annan i hela världen som ser exakt ut som du, som har exakt samma personlighet och åsikter som dig. Samma klädstil och musiksmak. Alla är olika!

Man borde verkligen älska sig själv. Behandla sig själv som det absolut värdefullaste man har. Ge sig själv massor med näring, skratta mycket, röra på sig, uppleva saker, unna sig en spakväll, äta en påse godis, få massage, gå till frisören och få sitt hår fint... helt enkelt TA HAND OM SIG SJÄLV! Jag tror det blir bara vanligare och vanligare att man ser ner på sig själv, så mycket att man skadar sig. Det borde inte vara så!!

Man ska vara sin egen bästa vän...


Kommentarer
Postat av: Melinda

Mycket klokt skrivet av dig, fina Cornelia. =)

2009-01-20 @ 19:06:43
URL: http://metrobloggen.se/mindy
Postat av: Jossi

Så bra sagt.. kunde inte sagt de bättre själv! Synd att jag inte kan ta till mej de helt bara, skulle så gärna vilja må bra o kunna unna mej godis då och då, o ge mej själv den näring jag behöver osv..

2009-01-20 @ 19:18:52
URL: http://josefineaspeteg.webblogg.se/
Postat av: RASA

åh! du är så grymt klok! det var verkligen ett superduperjättebra inlägg, jag håller med dej till fullo. även fast jag inte älskar mej själv rakt igenom så måste jag verkligen hålla med dej i allt du säger!



Du är en hejare på att skriva!

2009-01-20 @ 22:05:38
URL: http://sara91.blogg.se/
Postat av: Molly

tittar in och önskar dig en riktigt bra lill-lördag :) hoppas att du har sovit gott och att du mår bra denna morgon :)

take care!:) kram kram

2009-01-21 @ 05:58:44
URL: http://www.mollyshalsoblogg.blogspot.com
Postat av: Sandra

Riktigt fint skrivet! ...Man vet ju detta egentligen men ändå e de som om ögonen öppnas lite extra när man hör/läser de. Du har så rätt<3 O du ÄR fruktansvärt fin o söt o vi e många som imponeras över din styrka, vilja, envishet o personlighet!=)

Ta hand om dig!

2009-01-21 @ 06:33:03
Postat av: Elin

kloka ord =)

2009-01-21 @ 07:22:58
URL: http://ellee.devote.se
Postat av: camilla

Det du säger är så klokt.

Man tänker inte så ofta på det utan dagarna bara rullar på och alla ser nästan lika dana ut. Du får mej att tänka till. Tack =)

Kram

2009-01-21 @ 09:43:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0