Fake it!

Ett bloggtips. LÄS! (länk) Det öppnar verkligen ögonen på en. Tänk så lyckligt lottad man är egentligen. Cancer är en av de absolut vidrigaste sjukdomarna som finns. Så hemsk! Den bryter verkligen ner människor totalt... jag beundrar denna kvinnan som kämpar mot sin sjukdom dag som natt. Hon lider av hudcancer. Stora tumörer som syns som blåsor på kroppen. Vad jag förstått har hon även i kroppen. Skänker alla tankar till henne och alla andra som kämpar mot cancer. Sånna otroliga människor ni är!!!

Var försiktiga när ni solar. Sola inte solarium, det kan sluta illa. Och ja, det kan även hända DIG! Är det verkligen värt risken? Bara för att vara brun?
Länge leve brun utan sol!

Solar ni solarium? Skyddar ni er med solkräm på sommaren?Kommentarer
Postat av: juliasbullar

usch, fick verkligen ångest när jag gick in på hennes blogg och såg de stora bölderna. USCH VA HEMSKT! men jag tror inte att man fattar att det är så allvarligt, förns man själv har det.

2009-02-07 @ 16:45:48
URL: http://juliasbullar.blogg.se/
Postat av: Umma

Jag brukar vara inne och kika på din blogg och det slog mig häromdan att du sällan visar bilder på vovven din. Så snacka om att jag blev glad över bilderna tidigare idag. SÅ JÄKLA SÖT jycke! :)

2009-02-07 @ 17:36:11
URL: http://umma.blogg.se/
Postat av: Anna

Min mamma dog i cancer och även om det inte var hudcancer så tänker jag alltid på det är jag är i solen. Jag blir jättelätt brun och har inte många leverfläcker, jag kanske inte ligger i "riskzonen", men det är aldrig värt att riskera något sådant. Dessutom håller färgen mycket bättre om man smörjer in sig ordentligt. Hoppas du tar hand om dig när du är i Thailand. Fast det har jag för mig att jag läst förut att du gör :)Du verkar vara en sån otroligt klok tjej, ta hand om dig!

2009-02-07 @ 17:37:33
URL: http://madeinjapan.devote.se
Postat av: carolina

nej, jag solar aldrig i solarium, även om det är skönt...däremot är jag dålig på att smörja in mig på sommaren, speciellt i vårsolen när man bara vill bli brun ;)

2009-02-07 @ 17:47:21
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Emilia

Håller med dig, cancer är den hemskaste sjukdomen!

Min bästa kompis är fick cancer när hon var 10 år och nu har hon haft det i typ 3 år, så himla hemskt att det skulle hända just henne :(

När hon var riktigt sjuk och tog cellgifter så föll hon alltid ihop när vi skulle spela basket och sånt.

Men om några veckor så är hon frisk igen och jag och mina kompisar ska ha värsta festen! :D

2009-02-08 @ 09:34:21
URL: http://africanbarbie.blogg.se/
Postat av: Jossi

Jag solade solarium förr, ungefär en gång i veckan men har slutat med de nu.. egentligen vet jag inte varför men iaf!

Brukar vara snål med solkrämen på sommarn, men lär mej verkligen att jag inte borde de, hehe ^^

2009-02-08 @ 13:32:00
URL: http://josefineaspeteg.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0